Beauty Kitchen Chill Me Body Wash

Beauty Kitchen Chill Me

Laat je zintuigen ontwaken met deze Beauty Kitchen Chill Me Sensitive & Age Defying Body Wash voor de gevoelige huid. Met voedende en huidzuiverende algenolie en rozemarijn dat een boost geeft aan de stevigheid van de huid. De salie helpt de huid te kalmeren. Essentiële oliën verrichten wonderen voor je huid en geest, door inademing…tijd om er goed uit te zien en je goed te voelen!

Ik kan het niet beter omschrijven! Deze body wash, met de aparte geur van rozemarijn, is echt een oppepper onder de douche in de ochtend. Ik vind wat ‘pittigere’ geuren altijd heerlijk, zeker om mee wakker te worden. Als ik de body wash in de avond zou gebruiken, zou ik wellicht andere essentiële oliën oppikken uit de body wash en juist meer ontspannen. Zo apart en divers is de geur van deze body wash.

Beauty Kitchen

Ik heb de mazzel gehad al wat producten van Beauty Kitchen te hebben gebruikt. Tijdens mijn bezoek aan het Beauty Kitchen Event heb ik al hele mooie producten mogen ruiken en voelen. Ook ontmoette ik daar oprichtster Jo-Anne Chidley die vol passie vertelde over haar merk Beauty Kitchen. ( Lees het artikel even door als je meer wilt weten over het merk zelf. ).

Beauty Kitchen

De Chill Me Body Wash is voor mij een perfecte douchegel natuurlijk. Ik word over 2 dagen 38 jaar, dus mijn skin is al aardig aan het “agen” zullen we maar zeggen. Of een douchegel écht iets kan doen aan het verstevigen van je huid betwijfel ik, maar dat deze douchegel je energie geeft, dat zeker! De geur geeft mij persoonlijk zo’n oppepper in de ochtend dat ik energie krijg om de kids op de fiets naar school te brengen in plaats van met de auto. Echt waar! Ik voel wel degelijk een boost aan energie bij het gebruik van deze douchegel.

Beauty Kitchen

De Chill Me Body Wash komt in een stevige flacon met een 300ml inhoud. Je hebt niet heel veel product nodig om het, in combinatie met een puff spons, flink te laten schuimen. ( ondanks het feit dat er geen SLS en SLES in zit! Super! ) De ingrediënten van Beauty Kitchen zijn 100% natuurlijk en worden niet op dieren getest.

Beauty Kitchen Chill Me

In de Body Wash zitten hele mooie verzorgenden ingrediënten die de huid niet uitdrogen maar juist verzorgen en verzachten. Ideaal voor de rijpere huid!

Ingrediënten

aqua (Water), **potassium oleate, **potassium cocoate, **glycerine,***potassium citrate, ***citric acid, lavandula angustifolia (*Organic Lavender), styrax benzoin (*Benzoin), citrus aurantium amara (*Petitgrain), eucalyptus globulus (*Eucalyptus), , pelargonium graveolens (*Geranium), cananga odorata (*Ylang Ylang), pimenta racemosa (*Bay), rosemarinus officinalis (*Rosemary), salvia sclarea (*Clary Sage), citral, eugenol, gerniol, isoeugenol, citronellol, farnesol, limonene, linalool *Natural pure essential oils **from renewable Algae Oil ***Vegetable derived

Kijk, en daar zie je de lavendel staan! Vandaar de naam Chill Me natuurlijk, door de lavendel is de body wash in de avond juist lekker ontspannend. Multifunctioneel dat Beauty Kitchen! 😉

Beauty Kitchen Chill Me

Wil je eens iets meer unieks cadeau geven bijvoorbeeld? Niet de standaard merken zoals Dove, Kneipp en Nivea? Neem dan eens een kijkje bij Holland & Barrett, en loop daar naar het Beauty Kitchen assortiment. Voor een mooie betaalbare prijs kan je dan een super uniek cadeautje scoren. ( voor iemand anders óf gewoon lekker voor jezelf natuurlijk 😉 )

De Beauty Kitchen Chill Me Body Wash kost 7,49 en is verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

Ben jij al bekend met het merk Beauty Kitchen?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

10 gedachten over “Beauty Kitchen Chill Me Body Wash”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge