Hillybilly’s Diary #5

Alweer een nieuwe week! Wat is de week weer voorbij gevlogen! Wat was het warm hè? Totaal niet mijn weer! Dat soort dagen zijn voor mij niet prettig. Maar deze week had ik nog wel leuke dingen! Een nieuw jurkje kwam binnen, had Fenna haar eerste hockeywedstrijd weer en hadden we een familie lunch. Kijken jullie mee?

Maandag

Vandaag kreeg ik bij school van een vriendin mijn Balea bestelling. Wat was het veel!! Ik zette meteen een leuke giveaway online.

dav

Het filmpje kan je hier terugvinden.

De kids zijn weer naar school, wat was het stil in huis! Ze hadden er in ieder geval heel veel zin in! In het enthousiasme ben ik helemaal vergeten een foto te maken. 😉

Vandaag was de temperatuur nog redelijk te doen. Dus begon ik met puinruimen en even een soort van schoonmaak. Ik maakte het huis meteen weer gezellig.

bloemetje van mijn vader en (bonus)moeder
bloemetje van mijn vader en (bonus)moeder

Manlief had avonddienst en Amy en Fenna hockey. De kids waren op! Dus weer lekker op tijd naar bed. Ik ook, want ik was ook best moe. 😉

Dinsdag

De temperatuur loopt al aardig op. Ik hou mij aardig rustig maar vandaag. Ook zorg ik ervoor dat ik voldoende drink. Dit watertje van de Aldi is mijn nieuwe favoriet!

sdr

Volgens mij heb ik 5 flesjes leeggedronken! Zalig!

Vandaag had ik zin in mijn nieuwe jurkje. Qua temperatuur kon het nog prima!

dav

( maar wel lekker rustig op de bank 😉 )

Vandaag was ook een ideale dag om weer eens mijn farm heroes spelletje op te pakken. Eindelijk level 1000 gehaald!

dav

Ook kwam er nog een nieuwe jurk binnen van Tante Betsy. Ik kon mijzelf niet bedwingen bij de sale. Laat het iets koudere weer maar komen!

Tante Betsy
Tante Betsy

Ook vandaag gingen we lekker op tijd naar bed. Ik doe niet veel met dit warme weer, maar ik voel me lui, loom en moe. Ach, lekker op bed is ook geen straf.

Woensdag

Hot, hot, hot! Vandaag is het zo verschrikkelijk warm, daar ben ik niet voor gemaakt. De dag bestond ook uit niet heel veel ondernemingen. Kids naar school, in de ochtend wat gehaakt aan mijn moeders omslagdoek.

dav

Toen Amy thuis kwam gaf zij precies weer hoe ik mij al de hele dag voel.

zo dus
zo dus

Helaas was ik mijn plekje voor de blower kwijt.

dav

In de avond was het niet uit te houden eigenlijk boven. Maar het uitzicht was echt prachtig! Blower aan en languit op bed. Het lijkt een plakkerige, warme nacht te worden. Blègh.

Donderdag

In de ochtend kids naar school en ik gauw boodschappen doen. ( voordat het echt veel te warm wordt! )

Toen de kids uit school kwamen moesten we in sneltreinvaart naar de tandarts voor controle

dav

Ik ben vergeten om foto’s bij de tandarts te maken, dom! Alles was gelukkig goed. Amy haar “gekke” melktand die dubbel groeide is eruit gehaald en het losse slotje van haar beugel ook meteen vastgezet. Top!

dav

Daarna moesten Amy en Fenna in de bloedhitte hockeyen. Daar hadden ze natuurlijk niet heel veel zin in, maar gelukkig zijn ze fanatiek genoeg om toch door te zetten! Ik bleef dit keer niet kijken, te warm, dus ben met Thomas even terug naar huis gereden.

In de avond was het nog zo ontzettend warm. Op mijn slaapkamer leek het wel een sauna! Dus toen de zon eindelijk onder was, meteen mijn ramen wijd open gezet.

sdr

Thomas lag op de kamer ernaast in bed. Ik blijf dan altijd even boven tv kijken totdat hij slaapt. ( anders komt ie tig keer naar beneden ). Ik ben maar lekker Netflix gaan kijken.

Vrijdag

Andries ging vandaag met zijn vader en broer richting Spa voor het formule 1 weekend.

bepakt en bezakt
bepakt en bezakt

( en dan in de avond een appje krijgen dat ze de tentstokken vergeten zijn! Dom! )

Gelukkig wel zijn nieuwe petje mee!
Gelukkig wel zijn nieuwe petje mee!

In de middag bladerde ik nog het ECI krantje door. Het is weer tijd om weer wat te bestellen. Meestal kies ik voor een thriller of een kinderboek. Deze keer viel mijn oog op deze, zal ik?

dav

Toen ik zag dat het buiten een beetje begon te druppelen dacht ik: verkoeling!! Heerlijk!

Kom maar op met die fikse regenbui!
Kom maar op met die fikse regenbui!

Helaas bleef het bij een paar druppels 🙁

dav

En mijn culinaire hoofdgerecht: poffertjes!! Mjammie!

Zaterdag

In de ochtend dropte ik Amy en Thomas bij mijn vader en bonusmoeder. Die wilden niet mee naar hockey. Fenna had namelijk haar eerste oefenwedstrijd weer met het nieuwe D1 team.

Lekker weertje!
Lekker weertje!

Het was gelukkig niet al te heet. Heerlijk in het zonnetje de wedstrijd kunnen bekijken. En ze wonnen met 1-0!

In de middag hadden we een heerlijk hangdagje. Amy ging haar nagels lekker lakken, Fenna was met Thomas boven aan het stoeien en ik maakte wat foto’s voor nieuwe artikelen.

dav

Die Vevina crème tegen schurende bovenbenen heb ik de afgelopen dagen mooi kunnen testen. Review komt snel online!

We aten wederom lekker makkelijk en snel. Ik hou ervan! Morgen hebben we een lunch met mijn moeder, broers, zus, aanhang, oom, tante etc, en Amy vond dat ik even stylish mijn haar moet doen morgen. Ze heeft mij dus al even een proefkapsel gegeven.

mde

Morgen komen er nog extra krullen bij. Feestelijk of niet?

Oh ja, en zaterdag 3 september komt er weer een geweldige bloghop aan! Met super veel prijzen!!

beautybloggersdag

Dat wil je niet missen!!

Zondag

Vandaag hadden we een uitgebreide lunch in Scheveningen met mijn moeder en familie. We hebben hier flink wat uurtjes doorgebracht, dus weinig anders te vertellen. Het was in ieder geval super gezellig en we hebben veel gelachen! Hier een sfeer impressie:

We gingen eten bij de Waterreus
We gingen eten bij de Waterreus

dav

dav

Ik at gerookte zalm...hmmmm
Ik at gerookte zalm…hmmmm

bty

toetje!
toetje!

Al met al weer een leuke week! Aankomende week 2 hele gave uitjes in het vooruitzicht mbt mijn blog. Dat zie je volgende week!

Hoe was jouw week?

Liefs Hilde

15 gedachten over “Hillybilly’s Diary #5”

 1. Oh wow mooi ziet je feestcoupe er uit hoor en wow ook nog twee gave uitjes in de planning staan voor je blog, superr!
  En wat staan de Tante Betsy jurkjes je mooii! Die Dress Lilly light gaat je vast ook super staan, goede keuze.
  Ja pff was ook zo niet mijn weer de afgelopen week, maar vandaag is het hier wel weer goed fris. Vandaag mijn Lola hearts blue aan en eens even op bezoek geweest bij mijn vader, nu weer in de trein naar huis.
  Ga je nog mee doen aan mijn winactie of houdt je je maar in 😉 als dat al lukt als Tante Betsy verslaafde whahaha :p. Een hele fijne week lieverd! Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Happy Tante Betsy dresses SundayMy Profile

 2. Het was afgelopen week zeker hot! Ik vond het zelf wel lekker en zo was de overgang van Spanje naar Nederland ook niet heel heftig ;-). Mooie lange haren heb je! En wat is je dochter handig met haar. Hopelijk wordt de mijne dat ook want ik ben het totaal niet hihi. Mooie omslagdoek maak je, knap dat je zo goed kan haken.
  Deb onlangs geplaatst…Comment on Bescherm je haar tegen de zon met L’Oréal Solar Sublime shampoo & masker by Kiss & Make-upMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge