Hillybilly’s Diary #51

Vakantie! Eindelijk lekker even niks moeten. Wij zitten tijdens onze vakantie in België in de Ardennen. Deze week op een camping in een tent. Met een paar dagen regen ietsje minder fijn, maar we hebben toch hele leuke dingen gedaan!

Maandag

Vandaag is eigenlijk een compilatie van zaterdag, zondag en maandag. Ik had de eerste dagen slecht WI-FI en kon daardoor mijn diary van vorige week niet afmaken. Daarom een overzichtje van deze 3 dagen tegelijk.

Het plaatsje La Roche is een echt leuk plaatsje om te bezoeken. Er zijn veel bijzondere monumenten uit de oorlog om te bekijken.
Vooral deze tank is natuurlijk super cool!
Op de camping is ook een zwembad. Gelukkig hadden we in het weekend nog een prachtige dag om daar gebruik van te maken.
Elke dag meerdere keren animatie. Thomas heeft daar mooi gebruik van gemaakt. Lekker kleuren in het zonnetje

Dinsdag

Vandaag zijn we weer naar La Roche gegaan. Hier is een gave ruïne die we konden bezoeken. Hier konden de meiden boogschieten
Uiteraard horen er na afloop Vlaamse Frieten bij!
Ook gingen we naar de grotten van Hotton. Echt prachtig!!

Op de terugweg in de supermarkt kwam ik deze koekjes tegen. Die kochten wij in Engeland altijd! Ik heb ze jammer genoeg niet meegenomen. Ik hoop dat ik ze nog tegenkom deze week!
In de namiddag ging Andries nog even met de kids tennissen. Thomas vond het echt super leuk!

Woensdag

Vandaag: Regen. Ga je dan maar eens vermaken in een voortent met z’n vijfen. Thomas had een nieuwe hobby: vliegen meppen!

En spelletjes spelen
En pannenkoeken bakken. Lekker kneuterig

Donderdag

Vandaag de laatste officiële dag op de camping. Het weer werd weer beter en droger gelukkig. De meiden hebben al vriendinnen, die hebben we bijna de hele dag niet gezien. Thomas zit helaas helemaal onder de uitslag, die moet dus een beetje uit de zon blijven.

Lekker in de schaduw met een bak water en je super heroes. Altijd feest!
Mijn eerste boek is al uit! Heerlijk aan mijn tweede boek begonnen.
En even chillen bij de animatie!

Ook gingen we naar een plaatsje waar we lekker bij de pizzeria gingen eten. Daar vlakbij is een groot veldje met een speeltuin, daar konden we even heerlijk bivakkeren.

En daarna lekker eten!

Wat een heerlijke pizza’s! Dankzij een donatie van mijn moeder en ( bonus ) vader konden wij heerlijk uit eten. Super lief!

Vrijdag

Vandaag is vertrekdag! In de ochtend moesten we alles inpakken en kon Thomas nog even naar de animatie. Hij maakte een stoere heldenmasker 😉

En nog even een mooie foto als afscheid haha

Voor we naar de volgende vakantiebestemming gingen moesten we met Thomas langs de dokter. Zijn knieholte ziet er niet best uit en hij heeft er erg veel pijn aan.

Een plek wat begon als eczeem is helemaal gaan ontsteken. De vellen hangen erbij. Ik zal de close-up foto’s maar niet plaatsen, dat ziet er niet best uit namelijk.

Het huis is heerlijk luxe! Mooie kamers met ieder een eigen badkamer en een mooi indoor zwembad. Jammer dat Thomas niet mag zwemmen. Vandaag konden we namelijk al 2 keer naar de apotheek om medicijnen te halen. Arm ventje.

Zaterdag

Vandaag ben ik even op pad geweest met mijn vader en (bonus)moeder om boodschappen te halen. De kinderen vermaakten zich prima in huis met alles spelletjes, biljart, zwembad etc.

Sporten in de tuin
Als je oom gymleraar is dan ontkom je niet aan wat lesjes. De meiden kregen in de avond les in borstcrawl.

Thomas had heel veel pijn. Antibiotica innemen is een hel, hij wil niks meer eten ( vertrouwd ons niet meer aangezien wij het door eten heen deden ) en moet overgeven als hij een hap binnenkrijgt. Andries en ik zijn in de avond nog op zoek gegaan naar een apotheek om antibiotica in zalfvorm te scoren.

Gelukkig geen koorts, maar heel veel pijn. Hij kan zijn been ook niet meer buigen. Nu maar hopen dat het zalfje werkt.

Zondag

In de ochtend heerlijk lezen. Ik vind het heerlijk om dat nu even relaxed te kunnen. Zalig!

Het weer is begint lekkerder te worden. Dus mijn wasje kan lekker buiten hangen.

Ik ben gek op lavendel! En om het huis staat genoeg. Zalig. Ik ga stiekem een bosje meenemen naar huis vrijdag. 😉

Thomas even Jeu de Boulen met ome Rik

Uiteraard werd er nog naar Max gekeken in de middag.

En in de avond ging ik nog een potje sjoelen met Thomas terwijl de rest in het zwembad lag. Het gaat ietsje beter met zijn uitslag, maar het is nog niet om over naar huis te schrijven.

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

6 gedachten over “Hillybilly’s Diary #51”

  1. Och wat sneu voor Thomas zeg! Ik hoop dat de pijn in ieder geval gauw weg is en hij weer wat beter kan bewegen.
    Nog hele fijne dagen met elkaar, geniet er van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge