Kruidvat The Master Perfumer Absolute Iris N.39 Eau de Toilette

absoluteiris

Een geur die al een tijdje op mijn wishlist stond was de geur van het Kruidvat The Master Perfumer Absolute Iris. Ik had op verschillende beautyblogs gelezen dat dit een dupe ( imitatie ) van de geur La Vie Est Belle van Lancôme zou zijn. Ik heb onlangs de originele opgemaakt en ik mis hem verschrikkelijk! Dus een goedkopere versie zou meer dan welkom zijn!

De flacon komt in een 50 ml edt spray. Hij ziet er klassiek uit. Geen gekke poespas, maar gewoon netjes. Er zijn high end merken die hun flacons ook zo simpel houden, chique oogt het. Prima!

absoluteiris1

De verpakking zelf vind ik wel wat goedkoper ogen, maar voor de prijs verwacht ik ook geen design verpakking. Op de achterkant staat in 3 talen de volgende tekst:

“The Master Perfumer” is een reeks heerlijke geuren die ontwikkeld is door wereldberoemde parfumeurs, met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Geheel volgens de parfumerietraditie is aan elke geur een lang ontwikkelingsproces vooraf gegaan. De parfumeur blijft het parfum gedurende dit proces evalueren, verfijnen en bewerken totdat er een perfecte harmonie van noten en akkoorden is ontstaan. Het serienummer op de geuren van The Master Perfumer geeft de genummerde variant weer die door de parfumeur is geselecteerd. “Absolute Iris” is de 39e geselecteerde variant, een meeslepende mix van iris, patchouli en muskus.

De 3 ingrediënten vind ik stuk voor stuk heerlijk! Dus daar zal het niet aan liggen. Tijd voor de test!

absoluteiris2

Ik heb de geur een aantal dagen achter elkaar gedragen. Inderdaad viel mij de overeenkomst met La Vie Est Belle meteen op! Ik vind de Lancôme variant iets warmer bij mij ruiken. Iets minder ‘scherp’, maar deze scherpte verdwijnt al vrij snel gelukkig. Ook blijft de Absolute Iris iets minder lang hangen dan de Lancôme variant. Maar voor een prijsverschil waar je U tegen zegt neem ik dat voor lief!

Conclusie

Ik ben super tevreden met deze geur! Ik heb het geluk dat ik nog een tube bodylotion van de “originele ” geur heb liggen, dus die kan ik mooi in combinatie gebruiken met deze. Dan zal de geur ook veel langer blijven hangen en heb ik er nog meer profijt van! Ik kan jullie deze geur absoluut aanraden!

Deze geur is verkrijgbaar bij het Kruidvat. Er is een 50ml variant voor 7,99 en een 15ml ( tasverstuiver ) variant voor 3,49.

Ken jij deze geur?

Liefs Hilde

28 gedachten over “Kruidvat The Master Perfumer Absolute Iris N.39 Eau de Toilette”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge