Mijn favorieten van Juni 2016

In deze video laat ik jullie mijn favoriete producten van de maand Juni zien. Veel plezier met kijken!

Heb je al een gratis abonnement op mijn YouTube kanaal?

Liefs Hilde

8 gedachten over “Mijn favorieten van Juni 2016”

  1. Ik vind het zo leuk dat jij ook een latertje bent met Essie… ik moet er nog steeds eentje kopen..
    Dat MAC aan dierproeven deed, dat wist ik niet.. ongelooflijk.
    Wij hebben nu 2 kittens en ik heb er nu op gelet dat de voeding ook niet getest is met dierproeven, dat schijnt ook een verschrikking te zijn las ik.

  2. Leuke video. En niet je blush laten vallen he 😉 Ik ben ook groot Essie fan 🙂 Bij de Etos kun je soms een flesje scoren met 50% korting. Enne als groot OPI fan, merkte je wel eens dat de nagellak heel snel opdroogde in het potje? Ik heb nu een kleur en ik ben net niet op de helft en het is al hee dik en stroperig geworden. Ik denk dat ik deze nu 2,5 heb. Ik heb nagellak wat veel ouder is van andere merken en die is prima! (Deze is trouwens al heel lang dik en stroperig. Ik denk dat het na een jaar al begon) -x-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge