Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Summer Cross Stripe Grey

tante betsy

Als het tegen de 30 graden loopt heb ik het liefst de meest luchtige kleding aan. Binnen mijn Tante Betsy garderobe zijn dat de Tante Betsy Dress Summer Cross Stripe jurkjes. Vandaag heb ik de grijze versie aan. Echt zo’n geweldig jurkje.

Tante Betsy Summer

Op dagen dat het nog iets frisser is, zijn de vestjes echt een uitkomst! Deze zijn luchtig en ideaal om even over je jurkje te dragen. Ik draag hier de Formula One, een mooie rode! ( Maat L )

Tante Betsy Summer

Van de Summer Cross Stripe Dresses draag ik overigens een maat M. Hij valt namelijk iets ruimer omdat deze stof ook wat meer rekt. Het is een wat dunnere stof dan de “standaard” Tante Betsy jurkjes en daardoor ideaal bij warm weer.

Tante Betsy

Omdat ik zelf niet zo van een hele diepe decolleté hou, draag ik er een zwart topje onder. Als ik dat niet doe kan je bij mij naar binnen kijken omdat ik een niet al te grote boezem heb, en dus flink wat ruimte in het jurkje heb daar.

Om jullie niet te verblinden op de foto’s heb ik een panty/legging aangetrokken ipv blote benen. 😉

Tante Betsy Summer

De Dress Summer Cross Stripe Grey is 79,95 en nog in een aantal maten te krijgen. Ik ben gelukkig in het bezit van meerdere kleuren, want bij de warme zomerdagen is dit mijn absolute favoriete jurkje!

Hier draag ik de blauwe versie

Tante Betsy Summer

Ook de vorm van de hals met de wat bredere randen op de schouder vind ik een leuk detail. En ja, de bloemen applicatie vind ik helemaal top! En op dit moment helemaal hip!!

Tante Betsy Summer

Dat doet Tante toch weer fantastisch hè?!

Tante Betsy
foto van de rug

Ik kan je verzekeren dat dit jurkje echt een musthave is voor in je kledingkast. Ook in de winter kan je deze jurkjes prima dragen met een dikkere panty en een vestje.

Wat vind jij van dit jurkje?

Liefs Hilde

** Samenwerking **

14 gedachten over “Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Summer Cross Stripe Grey”

 1. bredere randen op de schouder vind ik ook altijd fijn. Ideaal want dit leuke jurkje kan je goed dragen met zowel warm weer als weer zoals vandaag met een leuk vestje.

 2. Wat zijn het toch een gave jurken hè. Nooit gedacht dat ik hier zo blij mee zou zijn en ze me zo mooi zouden staan. Ik had hem gisteren ook aan maar wel met blote benen dankzij mijn Bandelettes ;).
  En ook zo blij met de vestjes van Tante Betsy <3. Tante blijft me/ons verrassen. Geniet ervan! Dikke knuffels
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Makes my heart singMy Profile

 3. Staat hoog op mijn verlanglijstje!! Maar ja? Welke kleur?? Dilemma! 🙂
  Hij staat je iig prachtig en ik ben blij te lezen dat hij ruimer valt. Scheelt weer een retourzending.
  Groetjes Esther

 4. Deze vind ik zo leuk! Jammer dat dit model mij niet stond. Jou staat hij weer prachtig. Mooi ook dat grijs met dat rood vestje erbij.

 5. Bij andere dames vind ik dit jurkje erg leuk staan, maar ik ben meer van de speelse printjes zoals bloemetjes, stippen, vogeltjes, vlinders etc. en dus niet zo van strepen en andere strakke patronen. 😉 Van de streepjesjurken vind ik de rode het leukst.
  Maar hij staat jou leuk en hij ziet er comfortabel uit.
  Maar, dat zijn alle kleren van Tante Betsy! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge