Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Vera Army

Tante Betsy Vera

Tante Betsy heeft ook hele sportieve effen jurkjes in haar assortiment. Ook daar ben ik dol op! Deze zijn vaak heel makkelijk te combineren en ik kan niet wachten om deze ook lekker van de zomer met blote benen te dragen. Hou je dus van wat sportiever? Kijk dan zeker even verder.

Tante Betsy Vera

Het Vera jurkje is verkrijgbaar in 2 kleuren blauw en zwart, en dus deze geweldige olijfgroene kleur. Hij lijkt ietsje groter te vallen en ik draag dan ook een maat M. ( dus tip voor de wat vollere dames die de zippies zo leuk vinden en niet goed passen, deze pas je wellicht wel! ). Het jurkje is van wat dikkere tricot en sluit mooi aan.

Tante Betsy Vera

Door de brede band die bij de heupen loopt heb ik het idee dat je een optisch plattere buik krijgt. Tenminste op deze foto vond ik dat toch opvallend. En mij hoor je dan zeker niet klagen!

Tante Betsy Vera

Ik ben sinds kort echt fan van de zippie dresses. Ze zitten echt heerlijk en ik draag ze heel graag. Ben je niet zo gek op al die printjes die Tante Betsy veel heeft, neem dan echt eens een kijkje in de webshop want er is ook genoeg keuze aan dit soort effe jurkjes en rokjes.

Tante Betsy Vera

Bij de Dress Vera draag ik mijn nieuwe Mag Megamok schoenen. Lekker stoer en dat vond ik wel bij dit jurkje passen. Ook al hebben ze niet dezelfde kleur, who cares?!

Hou jij ook van af en toe een effen jurkje tussen de leuke printjes door?

De Tante Betsy Dress Vera Army is nog verkrijgbaar in bijna alle maten en kost 84,95. Check de Tante Betsy site voor alle jurkjes.

Liefs Hilde

** Samenwerking **

3 gedachten over “Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Vera Army”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge