Over mij

13096156_976552569102908_7652182493151707058_n

Ik ben Hilde en al sinds mijn jeugd gek op beauty producten. Zo spaarde ik al als klein meisje lekkere parfums die in mooie flesjes zaten.

Sinds mijn tienerjaren begon ik mij op te maken en begon ik met het gebruiken van gezichtsverzorging. Dit kwam ook door mijn moeder, die zelf altijd goed haar huid verzorgde. ( en nog steeds doet! ).
Op mijn 19e begon ik met werken in de plaatselijke parfumerie. Parfumerie Stoop in Mijdrecht. Hier heb ik 8 heerlijke jaren gewerkt. Elke werkdag de luxe om mij heen van alle mooie parfums, huidverzorging en make-up. Echt, voor mij een wereldbaan!
Destijds had ik dan natuurlijk ook heel veel kennis van al het nieuws wat er uit werd gebracht. Toen ik ging verhuizen en er 3 ontzettend lieve kinderen kwamen verwaarloosde ik mijn huid en make-up een beetje. Ik kwam er in de ochtend niet aan toe om ook maar iets van mijn gezicht te reinigen en verzorgen, en in de avond ging het ook niet helemaal volgens de “regeltjes”.
Toen ik onlangs in de spiegel keek en zag dat ik er wel heel dof en vermoeid uitzag ging de knop om. Al die jaren heb ik klanten al het advies gegeven wat ik wist, maar zelf heb ik het al jaren in de wind geslagen! Stom!
Sinds die dag ben ik het weer helemaal goed gaan doen. Twee keer per dag reinigen, verzorgen, tijd nemen voor een heerlijk masker, mijn make-up weer mooi bijwerken….en ik voel mezelf weer als vanouds! Heerlijk om jezelf dit ook weer te gunnen. En zoveel tijd kost het eigenlijk ook niet!
En om jullie ook zo enthousiast te krijgen schrijf ik nu dagelijks een blog. Met informatie en reviews en vooral mijn persoonlijke ervaring.

Ik hoop dat jullie jezelf ook die “luxe” gunnen om je goed te verzorgen. Je krijgt je huid maar 1 keer, dus verzorg hem goed!

Liefs Hilde