Super leuke Balea Limited Edition producten!

Balea

Toen ik bij mijn tripje naar Duitsland bij de DM belandde sprong al het roze mij in mijn ogen. Als een soort ekster struinde ik door de DM om alle mooie en vrolijke zomerse verpakkingen in mijn winkelwagentje te gooien. ( inderdaad met een winkelwagentje door een drogist! Dat zie je mensen bij ons in het Kruidvat niet zo snel doen 😉 ). Ik laat jullie in deze blogpost alle leuke Limited Editions zien die ik heb gekocht.

Balea Dusch Peeling Sommerliebe

Balea

Iets met meloentjes, roze en hartjes, dan ben ik om! Terwijl ik eigenlijk niet zo heel erg fan ben van een douchepeeling. Ik hou meer van grovere scrubs. Maar ik vond dit toch zo’n gave tube dat ik er toch eentje heb meegenomen. Al is het alleen al voor de geur. Die brengt je meteen in een zomerse stemming! Deze peeling kost 1,45.

Bahamas Dream

Toen ik de kokosplaatjes op de verpakking zag wist ik dat deze lijn voor mij de topper zou zijn! Ik rook even snel aan de showergel en was verkocht. Een heerlijk zachte bloemige kokosgeur….ik ben meteen in vakantiestemming! Niet zo gek dus ook dat ik flink van deze lijn heb ingeslagen. ( de showergels dan, van de overige producten heb ik er netjes 1 gekocht ).

Bodylotion 1,25/ Bodyspray 1,95/ Showergel 0,55

Jamaica Vibes

Van deze lijn vond ik alleen nog een showergel in de schappen ( misschien maar goed ook ). Een heerlijke fruitige geur die mij een beetje aan een vruchtensapje doet denken. En flamingo’s, ja dat doet Balea goed! Hippe flamingo’s op de verpakking, dat gooien vrouwen zoals ik vaak al zonder te ruiken in hun karretje!

Showergel 0,55

Scheerschuim

Waarom genoegen nemen met een neutraal uitziende en neutraal ruikende scheerschuim/gel als je ook deze vrolijke producten van Balea kan krijgen? Ik heb al eens een scheergel van Balea gehad, en toen was ik verkocht. Daarom besloot ik deze keer flink in te slaan. De scheergel kost 1,15 en de scheerschuim met kokos/meloen 75ct. En dan krijg je goed werkende en heerlijk ruikende scheerproducten! En dit staat toch ook veel leuker in je badkamer?

Lippenbalsem Tripical

Lippenbalsem sticks heb ik door het hele huis liggen. In tassen, jassen, lades etc. Ik pak dit namelijk vaak om even mijn lippen te verzorgen en verzachten. Op zich heb ik best genoeg van dit soort producten, maar ik vond deze er zo leuk ( en vooral aantrekkelijk ) uitzien! En ja, 65 cent is toch een vrij lage drempel om er eentje in mijn kar te leggen. 😉

Dit was een greep uit de limited editions die ik kocht bij de DM. Sommige producten laat ik nog even liggen tot het zomer is, maar sommige heb ik al volop in gebruik! Het is maar goed dat ik niet zo dicht bij de Duitse grens woon 😉

Welk product lijkt jou het lekkerst?

Liefs Hilde

22 gedachten over “Super leuke Balea Limited Edition producten!”

  1. Oeh jij hebt weer lekker Balea ingeslagen! ik heb alleen de douchegel gehaald en die vind ik echt lekker. Goede prijzen hebben ze zeg! daar kun je nog eens wat voor proberen. Zo ziet je badkamer er ineens zomers uit door alleen al producten neer te zetten

  2. Wauw, stuk voor stuk leuke verpakkingen! Heerlijk. Ik ben slechts één keer naar Duitsland gegaan speciaal om inkopen te doen, maar dat was slechts ‘boodschappen’. Dat vond ik al superleuk! Die bodyspray lijkt me vooral heerlijk! Niet vergeten langs een DM te gaan de volgende keer als ik in Duitsland ben. Oh, wacht, dat is zaterdag al besef ik ineens. 😀
    Johanne onlangs geplaatst…Zes tips voor een positieve en succesvolle zoektocht naar een baanMy Profile

  3. Wat een heerlijke buit! Die verpakkingen zien er heerlijk zomers uit. Dat doen ze goed bij Balea. Ook de geuren lijken me heerlijk. Wordt een tropisch feestje in je badkamer met deze producten!

  4. Met een winkelwagentje door het Kruidvat… bij de meeste Kruidvats staat het zo vol met zooi dat je al blij bent er met een boodschappentas langs te kunnen…. 🙂 Dat vind ik het fijne aan de DM, het is er goedkoop (zeker in vergelijking met de Nederlandse prijzen), maar “mijn” winkel is ruim, schoon en qua uitstraling oogt het niet cheap. Mijn DM heeft ook een groot reformschap. Toch gauw maar weer eens gaan..

  5. Eerlijk? Voor dat geld en die mooie verpakkingen zou ik ze ook allemaal meenemen! 😀 Die met kokos lijkt me wel wat. De andere producten eigenlijk ook… who am I kidding :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge