Follow:
Uncategorized

12,5 Jaar getrouwd en mogen shoppen bij Lucardi!

En dan ben je 12,5 jaar getrouwd, en voel je aan je water dat er geen sieraad van manlief gaat komen. Ik heb de nodige hints gegeven, via mijn dochters af en toe wat laten vallen, maar helaas. Ik kreeg wel een lief cadeautje hoor, maar geen sieraad. En wat wil een vrouw? Sieraden!

Dus toen ik een paar dagen later een email van Lucardi binnen kreeg voor een samenwerking wist ik het, het heeft zo moeten zijn. 😉

Dus weliswaar een aantal dagen na mijn 12,5 jarig jubileum kreeg ik post van Lucardi. Op die paar dagen te laat kijk ik niet, ik kreeg sieraden! Ik had de luxe dat ik mijn sieraden zelf mocht uitzoeken. Daar hou ik van, ik hou van controle. ( mijn cadeautjes zoek ik eigenlijk ook het liefst zelf uit, ken je dat? )

Wat voor moois heb ik uitgezocht?

lucardi

Mijn modellen-pose ;-)

Mijn modellen-pose 😉

lucardi2

Wat mij als eerste opviel was het gewicht van de sieraden. Deze is zwaar! Niet zo zwaar dat mijn oorlellen aan het einde van de dag op mijn schouders hangen hoor. Maar wel zwaar in de zin van dat je voelt dat het kwaliteitssieraden zijn. Get it?

De oorbellen die ik hier in heb ( het gaat om de hanger in het eerste gaatje ) is een stalen creool met een zirkonia in de hanger. Echt schitterend! Deze oorbellen geven mij een chique gevoel, kan bij elke gelegenheid vind je niet?

lucardi3

Ik moet bekennen dat ik nog geen enkele ketting in mijn bescheiden sieraden bakje had! Geeneen! Terwijl ik het, juist bij mijn jurkjes, ontzettend leuk vind staan. Dus koos ik deze zilveren ketting met hanger met Swarovski Crystals. Een heel mooi bescheiden kettinkje die ik nu al elke dag met liefde draag. ( 39,99 )

IMG_0971

Zilveren oorbellen Swarovski Crystal blauw opaal vielen mij meteen op in de Lucardi webshop , ik ben gek op blauw! Ik heb ook veel blauwe jurkjes en ik wist meteen dat deze daar perfect bij zouden passen. Ik vind dit zulke schattige oorbelletjes. Ze zijn minder zwaar dan de stalen creolen, maar nog steeds heel stevig! ( 24,99 )

Ik ben echt dolblij met deze nieuwe aanwinsten!

Het is pas September, maar ik heb mijn man al een hint gegeven door deze link naar hem te mailen. Zonder tekst verder, puur de link. Het is over 4 maanden al kerst, dus op tijd hinten kan geen kwaad toch? Ik heb namelijk ook nog geen horloge, en ik heb een heel mooi Pulsar horloge gespot op de Lucardi site. Zal hij de hint deze keer wel doorhebben?  😉

Heb jij sieraden van Lucardi?

Liefs Hilde

** De sieraden heb ik ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

25 Comments

 • Reply marije

  Wat een leuke spullen heb je uitgezocht! Enne .. tijd dat je man aan de sieraden als cadeau gaat 😉
  marije onlangs geplaatst…Road to size happy: Tag Five Funny FactsMy Profile

  september 15, 2016 at 06:24
 • Reply Jessica J.

  Gefeliciteerd met jullie jubileum! Zelf vind ik die blauwe oorbelletjes het leukst. 🙂
  Jessica J. onlangs geplaatst…Three Things TagMy Profile

  september 15, 2016 at 06:38
 • Reply Susan

  Gefeliciteerd! Mooie sieraden heb je uitgezocht
  Susan onlangs geplaatst…Secret Anti-Perspirant Active stick en Secret Platinum Power Delicate stickMy Profile

  september 15, 2016 at 06:56
 • Reply Femke

  Gefeliciteerd! Die oorbellen die jij hebt, heb ik een hele tijd terug in het groen mogen ontvangen. Zo mooi :-)!
  Femke onlangs geplaatst…In the spotlight #13My Profile

  september 15, 2016 at 07:12
 • Reply Nancy

  Gefeliciteerd!
  Nancy onlangs geplaatst…HOLIDAYS IN ENGLANDMy Profile

  september 15, 2016 at 08:26
 • Reply Hennie

  Gefeliciteerd met je jubileum! Je man kwam er goed vanaf door deze actie!
  Fijne dag vandaag, het mooie weer is een extra kadootje!
  Hennie onlangs geplaatst…Etos | Botanical BoostMy Profile

  september 15, 2016 at 08:48
 • Reply Natasja

  Mooie subtiele sieraden heb je uitgezocht, precies ook mijn stijl!
  Natasja onlangs geplaatst…Sleek Matte Me – Ultra smooth matte lip creamMy Profile

  september 15, 2016 at 08:55
 • Reply Melike

  Mooie sieraden heb je gekozen en leuk geschreven! Gefeliciteerd met jullie 12,5 jaar.

  september 15, 2016 at 10:36
 • Reply Astrid

  Gefeliciteerd met je 12,5 jaar! En prachtige sieraden, die kunnen gewoon altijd. En zo’n ketting staat inderdaad heel leuk bij je tante Betsy jurkjes!
  Astrid onlangs geplaatst…Makeup Revolution lipstick review: Red CarpetMy Profile

  september 15, 2016 at 10:51
 • Reply Mariska

  Ah wat leuk, gefeliciteerd! Meteen mooi cadeautje erbij 😀
  Mariska onlangs geplaatst…Budget of high-end make-up? De ultieme testMy Profile

  september 15, 2016 at 10:54
 • Reply Tamara TS

  Van harte gefeliciteerd met jullie 12,5 jarig huwelijk!!! Ik heb geluk, mijn man shopt zelf graag bij Lucardi, dus met kerst en mijn verjaardag wil hij daar ook nog wel eens iets voor me halen. Op onze trouwdag doen we geen cadeaus, maar gaan we altijd een leuk dagje uit en uit eten.
  Tamara TS onlangs geplaatst…Druk bezig, Bundy, verbouwen & HS update (& waarom ik weinig tijd voor andere blogs heb)My Profile

  september 15, 2016 at 11:02
 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Haha! Mooie items heb je uitgezocht, ik ben ook nog steeds blij met mijn Pulsar horloge.
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Reistips Berlijn – the city that never sleeps!My Profile

  september 15, 2016 at 11:22
 • Reply Rebecca

  Als aller eerst, gefeliciteerd! 12,5 jaar alweer!
  ten tweede, GEEN kettingen? Hoe kan dat nou!?
  Gelukkig ben je nu door Lucardi lekker verwend en heb je hele leuke sieraden uitgekozen!
  Rebecca onlangs geplaatst…WIN een goodiebag met essence productenMy Profile

  september 15, 2016 at 12:20
 • Reply Romy

  Nog gefeliciteerd! En wat een mooie, chique sieraden heb je uitgezocht!
  Romy onlangs geplaatst…Creativiteit – mijn passie en uitlaatklep!My Profile

  september 15, 2016 at 14:03
 • Reply Deb

  Gefeliciteerd met jullie jubileum! Mooie sieraden heb je uitgekozen. Vooral de oorbelletjes met opaal steentjes vind ik erg mooi. Wij kochten onze trouwringen destijds bij Lucardi.
  Deb onlangs geplaatst…Review en swatches: ORLY Mulholland, najaarscollectie 2016My Profile

  september 15, 2016 at 15:45
 • Reply Lieke

  Wat leuk dat je sieraden uit mocht zoeken. Ik vind het laatste paar oorbellen echt prachtig!
  Lieke onlangs geplaatst…Review | MAC soft & gentleMy Profile

  september 15, 2016 at 18:07
 • Reply Annette

  Leuk, ik had dezelfde oorbellen uitgekozen wat toevallig 🙂 Gefeliciteerd met je trouwdag.
  Annette onlangs geplaatst…BoekrecensieMy Profile

  september 15, 2016 at 19:29
 • Reply Janine

  Gefeliciteerd met jullie jubileum! Erg leuk dat je sieraden mocht uitkiezen, ze zijn stuk voor stuk erg leuk! Ik koop meestal sieraden van Lucardi. Ze hebben zulke leuke dingen altijd, enig nadeel is dat ik er erg hebberig van word haha.
  Janine onlangs geplaatst…10x Outfit inspiratie ( back to school) | FashionMy Profile

  september 15, 2016 at 19:52
 • Reply Babs

  Gefeliciteerd! Mooie sieraden.. en ik hoop dat je man de link oppikt.. Nog een heel fijne avond . Op naar de 25!

  september 15, 2016 at 20:40
 • Reply YuSt

  Gefeliciteerd! Ik keek heel erg uit destijds naar mijn 12,5 jaar… Ook groots gevierd.
  Ik vind je keuze erg mooi. Ik was bij de Lucardi in Uden en daar was een dame een soortgelijkende set aan het kopen. Toen dacht ik al dat is erg mooi. Dat ik zelf daarna iets totaal anders koos was ook voor mij een verrassing
  YuSt onlangs geplaatst…Memories | Eau de toilettes | OriflameMy Profile

  september 15, 2016 at 21:48
 • Reply Jouvence

  Je hebt erg leuke sieraden uitgekozen! xx
  Jouvence onlangs geplaatst…Makeup Revolution – unicorns uniteMy Profile

  september 15, 2016 at 23:11
 • Reply chucky1012

  Van harte gefeliciteerd en nog heel veel mooie jaren samen…..
  Prachtig kado.

  Xoxo

  september 16, 2016 at 06:33
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Whahaha heerlijk! Je hebt jezelf mooie sieraden kado gedaan…uitgezocht!
  Mijn man heeft niks met jaardagen en zo en verwend me liever out of the blue…die houdt stiekem in de gaten wat ik leuk vind…tegenwoordig zijn dat jurkjess…oh en ook wel eens sieraden maar dan met edelstenen. Eens kijken of Lucardi die ook heeft 😉 kan ik ook gaan hinten whahaha. Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…More Tante Betsy shops FridayMy Profile

  september 17, 2016 at 07:29
 • Reply Melike

  Gefeliciteerd, daar mag je heel trots op zijn denk ik! En wat heb je prachtige sieraden uitgekozen!!Zo herkenbaar dat je sieraden niet van manlief kwamen. Ik heb ook een hele lieve man, maar met dit soort dingen is hij gewoon niet heel attent hihi. Op mij verjaardag krijg bijvoorbeeld vaak zijn bankpas mee en dat moet ik zelf even iets uitzoeken. Ook leuk, maar het is toch leuker om verrast te worden denk ik;)
  Melike onlangs geplaatst…Kun je iets doen tegen cellulitis? Review: Beaumetics CellutitexMy Profile

  september 17, 2016 at 11:14
 • Reply Gonny

  Van harte gefeliciteerd!

  september 17, 2016 at 15:55
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge