Follow:
Uncategorized

3D Blogger Event Essence en Catrice

Toen ik het mailtje ontving met de uitnodiging voor het 3D Blogger Event van Essence en Catrice maakte mijn hart een sprongetje. Ik? Een vrij jonge blogger? Nou, daar hoefde ik natuurlijk niet heel lang over na te denken!

event6

Aangezien ik het wel erg spannend vond om voor het eerst naar zo’n persevent te gaan, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en het persbureau een mailtje gestuurd of mijn collega blogger Astrid van ikhouvanbeauty met mij mee mocht. Super gaaf toen ik een mailtje terug kreeg dat dit geen probleem was. ( en Astrid ook super blij!)

Afgelopen zaterdag was het zover. Al vroeg in de ochtend ging ik met het openbaar vervoer naar het Amstel station in Amsterdam waar ik had afgesproken met Astrid.

event

Bij binnenkomst op Strand Zuid lachten de lekkernijen je al tegemoet! Wat was dit ontzettend mooi allemaal om te zien. Honger zouden wij in ieder geval niet krijgen. 😉

event1

Heerlijke fruit drankjes in leuke kokosnoot verpakking zorgden voor een heerlijke dorstlesser. Ik waande mij een beetje op een tropische bestemming.

Astrid en ik waren mooi op tijd zodat wij wat foto’s konden maken van de mooie grote make-up displays die er stonden.

event5

event7

event8

Alle producten die binnenkort nieuw gaan komen zaten al allemaal in de schappen.

IMG_0760

Naar deze look was ik heel nieuwsgierig! Ik heb deze producten nu ook in huis, en ben ik al uitgebreid aan het testen.

event9

Ook komen er weer nieuwe mascara’s aan. Altijd leuk voor een mascara junkie zoals ik!

event10

En onderaan de foto zie je de nieuwe lakjes. Ik ben verliefd!

IMG_0766

Bij Catrice komen er ook weer mooie nieuwe kleuren oogschaduw in het assortiment.

event2

Xelly Cabau van Kasbergen gaf een leuke en interessante demonstratie. Ze gaf tips om de wenkbrauwen mooi te tekenen en hoe je een dubble wing eyeliner kan maken. Wat een spontane meid is dat!

event3

Serena Verbon vertelde ons hoe het hele proces is gegaan die zij heeft meegemaakt met Essence met het ontwikkelen van het mooie palette die zij heeft ontworpen. En super leuk om te horen dat de bloggers’ secret palettes vast in het assortiment komen!

Ik liet mijn nagels ook nog even doen op het event. Altijd leuk om even zo’n heerlijk tut-momentje te hebben!

Astrid nam van de gelegenheid gebruik om opgemaakt te worden door de visagistes die met Catrice make-up aan de slag gingen.

Aan het einde van het event werden er nog 3 super gave volle tassen verloot. En ja hoor! Ik heb er 1 gewonnen!! Alle items zaten in canvas tasjes verpakt, dus ik kon ook nog niet zien wat ik had gewonnen. Bij thuiskomst was dit een waar feestje! De hele nieuwe Essence collectie zat erin! Ik heb de hele avond zitten “spelen” met mijn nieuwe make-upjes.

Het laatste half uur mochten wij beautybloggers los gaan op de make-up displays. We mochten alles meenemen wat we graag wilden. In het begin ben je dan een beetje afwachtend, maar al gauw kwam er een soort drive en gingen we los. Het voelde als een half uur gratis winkelen! Dat maak je nooit meer mee in je leven, dus van genieten.

Hier zie je mij gaan met 2 volle tassen vol Essence en Catrice make-up. Het enige mindere van de hele dag was het sjouwen met die tassen! Ik heb 2 dagen spierpijn eraan overgehouden. 😉

Ik heb, zoals je ziet, een hoop leuke spulletjes om te gaan reviewen. De komende weken zullen jullie dus weleens wat voorbij zien komen.

Ik vond dit echt een geweldige ervaring en geniet nog steeds na.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

17 Comments

 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Wow, wat een gave ervaring!! Alsof je een kind in een snoepwinkel zet 🙂
  Leuk om te zien dat jij en Astrid het zo leuk gehad hebben. Benieuwd naar de review van de artikelen 🙂
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Beginnende blogger zijn is geen grap (maar wel heel leuk)!My Profile

  augustus 9, 2016 at 20:32
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Het was zeker een snoepwinkel! Zalig!

   augustus 9, 2016 at 21:53
 • Reply YuSt

  Ik zei net bij Astrid al dat ik een druif ben… Hihihi
  Wat heerlijk dat je ook voor de dames iets mee kon nemen! Ik wil nU ook jou dochtertje wel zijn.
  En je hoeft voorlopig ff niet naar de winkel!
  YuSt onlangs geplaatst…Swatched it | Manhattan | Smokey Nails | ManhattanMy Profile

  augustus 9, 2016 at 21:45
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik hoef niet meer naar het Kruidvat idd, maar de Body Shop doe ik deze week nog wel even hoor…hihi

   augustus 9, 2016 at 21:51
 • Reply Natasja

  Het was echt ontzettend leuk, en wat had jij dubbel mazzel! Ik vind die strandtas zo gaaf!
  Natasja onlangs geplaatst…Uitbreiding Weleda Arnica Sport lijnMy Profile

  augustus 9, 2016 at 21:48
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ja daar ben ik ook super blij mee

   augustus 9, 2016 at 21:52
 • Reply Jolanda

  Superleuk verslag, ik vond het ook echt een leuk event!! Wat leuk trouwens dat je ook nog eens gewonnen had!!
  Jolanda onlangs geplaatst…Winkelstraat.nlMy Profile

  augustus 9, 2016 at 21:52
 • Reply Quinty

  Ik ben zo jaloers! Essence is echt mijn favoriete merk haha. Als ik was uitgenodigd en niet op vakantie was geweest was ik er ook zeker heen geweest. Aahh wat kei gaaf, de hele nieuwe collectie. That’s a dream come true hahaha 🙂 Mooie foto’s heb je ook gemaakt!
  Quinty onlangs geplaatst…∆ ESSENCE MATT MATT MATT 02My Profile

  augustus 9, 2016 at 21:57
 • Reply Astrid

  Wat een topdag was het he? Echt genoten!! Mooi verslag hoor. Nogmaals bedankt dat ik mee mocht! Xxx
  Astrid onlangs geplaatst…essence & CATRICE Blogger eventMy Profile

  augustus 9, 2016 at 22:23
 • Reply Tamara TS

  Ik las bij Astrid al dat je gewonnen had. Hoe tof is dat! En wat leuk dat je een uitnodiging hebt gehad!!!
  Tamara TS onlangs geplaatst…Hieperdepiep Hoera! Manson is jarig!!!My Profile

  augustus 9, 2016 at 22:42
 • Reply Janine

  Wat leuk dat je Astrid hebt meegenomen! Zo leuk, en erg jaloers op de goodbiebag Haha. Zo te zien en horen heb je een erg geslaagde dag gehad.
  Janine onlangs geplaatst…L.A. Girl Matte Flat Finish Pigment Gloss | Beauty.My Profile

  augustus 9, 2016 at 23:31
 • Reply Linda

  Wow wat gaaf dit! Hier had ik ook graag naartoe gegaan 🙂 Ik ben heel benieuwd naar al jouw goodies 🙂
  Linda onlangs geplaatst…Top 5 basis onder de €5My Profile

  augustus 10, 2016 at 08:02
 • Reply Deb

  Klinkt als een te gek en goed verzorgd event! Leuk ook dat tropische tintje. Zo te zien ging je niet met lege handen naar huis hihi. Ik ben heel benieuwd naar je buit!
  Deb onlangs geplaatst…Comment on Artdeco Hello Sunshine zomer collectie 2016 by RedhotjillypeppersMy Profile

  augustus 10, 2016 at 12:46
 • Reply Lesley

  Het ziet eruit als een super leuk event! Wat leuk dat je hier naar toe mocht en zo te horen heb je een geweldige dag gehad. Dik verdiend meid 😉
  Lesley onlangs geplaatst…Outfit | Pastels at the BeachMy Profile

  augustus 10, 2016 at 14:19
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh wow wat is dit gaaf! Het is al een feestje om al die gezellige leuke blogsters in het echt te ontmoeten en dan ook nog zo’n bijzonder leuk georganiseerd event is helemaal superrr. Zo te zien hebben jullie het allemaal enorm naar je zin gehad en wow ook bijzonder dat je ook nog eens een prijs binnensleepte. Het is je ook van harte gegund zo’n super dagje en zekers weten dat die twee dametjes thuis ook wel hadden mee gewild.
  Als ik voor zoiets zou uitgenodigd worden kan ik wel ‘s morgens om 6 uur vertrekken vanuit het verre zuid limburg. Oh nee daar wordt ik natuurlijk niet voor uitgenodigd whahaha, maar hoop dit jaar wel nog een meet en greet te gaan hebben met Tante Betsy dat lijkt me super gaaf! Geniet nog maar heerlijk na en wij kunnen vast ook heerlijk mee gaan genieten. Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Shouting from the rooftops WednesdayMy Profile

  augustus 11, 2016 at 00:21
 • Reply Romy

  Heerlijk dit! Super gaaf dat je ook nog gewonnen hebt, de kers op de taart zou ik zeggen 😉 Kan niet wachten tot ik ook een keertje mag ♥
  Romy onlangs geplaatst…Little black dressMy Profile

  augustus 12, 2016 at 11:21
 • Reply BeautyLoves

  Wauw, super zo’n event en natuurlijk ook heel leuk dat je nog eens extra had gewonnen. Veel plezier ermee!

  augustus 15, 2016 at 20:08
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge