Follow:
beauty

Adrienne Feller Hungarian Spring Eye Lift Balm

oog

Oogcrème gebruik ik al sinds mijn twintigste ongeveer. Het eerste waar je in mijn gezicht lijntjes kunt vinden, of vermoeidheidstekenen is rond mijn ogen ( zoals bij zoveel vrouwen ). Een goede oogcrème is echt een must voor mij. Van de webshop Beautynatura kreeg ik de mogelijkheid de oogcrème van Adrienne Feller te proberen. Lezen jullie mee?

Over Adriënne Feller

“De Adrienne Feller cosmetica bestaat uit bijzondere, hoogwaardige natuurlijke schoonheidsproducten. Deze zijn gemaakt van biologische ingrediënten, welke de huid en de ziel tegelijkertijd beïnvloeden. In de producten worden Hongaarse geneeskrachtige planten extracten, hoogwaardige kwaliteitsoliën, etherische oliën en bloemen essences gebruikt.
Adrienne Feller bereidt ieder product met zorg en liefde met als gevolg een buitengewone samenstelling. Dit zorgt ervoor dat de producten de huid op een speciale manier voedt, regenereert en verjongt. Bovendien biedt het ondersteuning aan de zelf- therapeutische processen van het lichaam en het harmoniseren van de ziel.”

Hungarian Spring Eye Lift Balm

oog3

Allereerst een kritische noot. Waarom een potje? Ik vind dat vaak toch erg jammer. Het is niet hygiënisch, doseert lastig en het product zal toch minder lang houdbaar blijven in mijn beleving.

Zeker in dit geval had ik een tubetje of een pompje veel makkelijke gevonden. De oogcrème is in een balm-vorm. Dit is best een vol en stevige substantie. Ik vond het lastig om met mijn vinger de juiste dosering uit het potje te krijgen. Een andere vorm dan een potje had mij toch veel blijer gemaakt!

oog4

Mijn tip dan in dit geval: zet een potje op zijn kant. Dan ziet de substantie er zo uit en kon ik het met mijn vinger er makkelijker uithalen. 😉

oog1

In de oogcrème zit thermaal water uit Hongarije. Dit hydrateert de huid rondom de ogen intensief. Dus ook lijntjes, fijne lijntjes die door vochttekort ontstaan, zullen verminderen. Ook vitamines, mineralen en kruiden extracten zijn verwerkt in de oogcrème. Allemaal gericht op het anti-aging proces.

Komkommerschijfjes op je ogen leggen hebben we denk ik allemaal weleens gedaan toch? Het komkommerextract in deze oogcrème voorkomt zwellingen en wallen.

oog5

Zoals je waarschijnlijk wel kan zien is het een vrij volle oogcrème. Het had bij mij daarom ook wel wat tijd nodig goed in te trekken. ( er bleef toch wel even een witte waas rond mijn ogen totdat het ingetrokken was. ). Hierdoor gebruik ik de oogcrème alleen in de avond, dan heb ik geen probleem met het feit dat het niet zo snel in zal trekken. In de ochtend moet ik toch mijn make-up aanbrengen en heb ik geen tijd om hierop te wachten.

Ingrediëntenlijst

oog2

Voor de liefhebber hier de ingrediëntenlijst.

Wat vind ik ervan?

De substantie vind ik qua voeding en hoe het aanvoelt prettig. Mijn huid rondom mijn ogen voelt comfortabel en reageert er goed op. Droogtelijntjes zijn inderdaad afgenomen, en mijn blik in de ochtend oogt fris! Beginnende rimpeltjes zijn in mijn beleving niet afgenomen, maar meer is het ook niet geworden. Een fijne oogcrème absoluut! Maar een potje, daar zal ik nooit echt een fan van worden helaas.

De oogcrème is verkrijgbaar in een 15ml potje voor 32 euro bij Beautynatura webshop.

Welke oogcrème gebruik jij op dit moment?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Femke

  Potjes vind ik ook niet fijn.. Als een crème niet snel intrekt ben ik ook niet echt fan, hoewel zo’n volle oogcrème ’s avonds misschien best ok is. Zelf gebruik ik op dit moment oogcrème van Etos.
  Femke onlangs geplaatst…Review: Kat von D Tattoo Liner in TrooperMy Profile

  december 2, 2016 at 08:06
 • Reply Eva

  Potjes vind ik ook minder fijn. Voor in de avond vind ik een volle crème niet erg maar overdag wel.
  Eva onlangs geplaatst…ECO rugzak van AffenzahnMy Profile

  december 2, 2016 at 09:24
 • Reply Tania

  Ik heb toch ook liever een crème die snel intrekt. Mijn favoriet is die van Origins

  december 2, 2016 at 10:18
 • Reply jeapiebel

  Potje, wij weten allemaal waarom wij dat wat minder vindEN. Ik vind deze product wel veelbelofend. Fijn om nieuwe merken te mogen leren kennen.

  december 2, 2016 at 12:57
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge