Follow:
lifestyle

Allemaal cadeautjes van Coolgift.com

De laatste 4 maanden van het jaar zijn bij ons echt een aaneenschakeling van verjaardagen. Zowel van mij als van Andries zijn beide ouders jarig, Amy is in oktober jarig, Fenna in november, dan heb je de decembermaand en dan heb ik het nog niet eens over een aantal broers/zussen en zwagers die tussendoor ook nog jarig zijn.

Aangezien ik een echte planner ben, ga ik ruim op tijd op jacht voor leuke cadeautjes. Zo ben ik voor Amy haar verjaardag al zo goed als klaar! Ik heb een aantal leuke cadeautjes via Coolgift.com gescoord, kijken jullie mee?

sdr

Neus Zeep Dispenser 14,95

Deze hebben jullie wellicht al op mijn blog gezien bij de wekelijkse diary. Ik kom uit een familie met grote neuzen, niks aan te doen, het zij zo! Zo ook 1 van mijn jongere broers, hij is ook gezegend met een lekkere gok. ( ondanks dat vind ik het nog steeds een knappe jongen trouwens…haha ). De zeepdispenser vond ik daarom het perfecte cadeau voor hem. En hij vond hem echt super!

Fiets spaak verlichting 9,95

Deze ligt al ingepakt voor 5 december klaar voor Thomas. Hij kan sinds kort zonder zijwieltjes fietsen en deze verlichting is natuurlijk helemaal geweldig! Zeker als het straks weer donkerder wordt.

Hoofd massageapparaat 7,95

Hoofdmassage apparaat 7,95

Dit geweldige ding heb ik uiteindelijk voor mijzelf gehouden. Wat een zalig gevoel geeft dit hoofdmassage apparaat! Vooral als iemand anders het bij je doet. Mijn dochters vinden het vaak leuk om mijn haren te doen, dus dan pakken ze deze er ook meteen bij. Zalig!

Scribble Clock 18,95

Deze ligt ingepakt klaar voor Amy haar verjaardag. Als tiener op de middelbare school moet ze zelf ook meer zelfstandig worden. Ze zal deze klok ook als wekker kunnen gebruiken. En het plaatje erboven waar ze zelf op kan schrijven is ideaal om bijvoorbeeld belangrijke dingen voor school op te schrijven die ze niet moet vergeten. Top cadeau!

Led Leeslampje – 9,95

Voor Fenna heb ik alvast een super handig verjaardagscadeautje klaarliggen. Fenna heeft met haar hoogslaper niet echt goed licht om in bed wat te lezen. In de zomer kon ze haar gordijn opzij schuiven, er was natuurlijk tot laat nog genoeg licht. Dat is nu niet meer natuurlijk. Dit leeslampje kan ze ideaal gebruiken om in de avond in bed nog wat te lezen zonder het grote licht aan te hoeven doen.

Ik zag nog veel meer leuke cadeautjes, dus binnenkort ga ik nog eens neuzen op de site van Coolgift.com.

Ben jij al bezig met inkopen voor de feestdagen of verjaardagen die eraan komen?

Liefs Hilde

**De items in dit artikel heb ik ontvangen voor een blogpost **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply priscilla

  Dat hoofdmassage apparaat is zo fijn! Ik heb er zelf 1 van de Action, heerlijk!
  priscilla onlangs geplaatst…Essie Retro Revival CollectieMy Profile

  september 22, 2016 at 15:19
 • Reply Lieke

  Wat een leuke en grappige cadeautjes!
  Lieke onlangs geplaatst…Recept | Gevulde kip uit de ovenMy Profile

  september 22, 2016 at 17:20
 • Reply mieke | mieksmind

  Haha geweldig die neus, super grappig! Zoveel leuke items bij Coolgift, origineel en zeker leuk om te geven!
  mieke | mieksmind onlangs geplaatst…Reload Discovery boxMy Profile

  september 22, 2016 at 19:24
 • Reply chucky1012

  Zulke leuke gadgets ­čśë
  Ik ga even een kijkje nemen in de webshop die dit alles verkoopt.

  Xoxo

  september 23, 2016 at 05:59
 • Reply Babs

  Die klok is leuk! En die gok, hahaha. Je hebt ook van dat soort items waar een tissue uit komt , ziet er heel maf en grappig uit ­čÖé
  Babs onlangs geplaatst…Zelf je pony knippen- Missie geslaagd!My Profile

  september 23, 2016 at 07:36
 • Reply Melike

  Lijkt me een super leuke webshop hihi. Die neus is geniaal!
  Melike onlangs geplaatst…DIY: Matcha thee gezichtsmakserMy Profile

  september 23, 2016 at 23:17
 • Reply Yessica

  Hihi die neus is inderdaad geniaal en die wekker vind ik heel leuk wel makkelijk dat je iets op kan schrijven
  Leuke blog

  Groetjes en trouwens goedemorgen

  september 24, 2016 at 05:48
 • Reply Claudia

  Hahahah wat een leuke gadgets. dat hoofdmassage app, dat is wel zo lekker. Krijg ik kippevel van. Die neus…….briljant!
  Claudia onlangs geplaatst…Antipodes Joyous Protein- Rich Night Replenish Serum + WinactieMy Profile

  september 24, 2016 at 08:49
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge