Follow:
beauty, zonnebrand

Australian Gold zonneproducten

australian gold

Vandaag stond ik in de middag heerlijk in het zonnetje langs de lijn. Ik kwam thuis en zag in mijn gezicht toch alweer wat rode konen. Het is echt weer tijd om de zonneverzorging tevoorschijn te toveren en standaard een fles in mijn tas te hebben. Ik verbrand zo ontzettend snel! Australian Gold ken ik nog van de oudere verpakkingen met het koala beertje en die heerlijke geur. Nu is er een heerlijke Botanical lijn met een aantal prachtige producten, waarmee je verantwoord en mooi kunt bruinen op basis van minerale SPF’s en hoogwaardige botanische werkstoffen.

Australian Gold Botanical Sunscreen

australian gold

Met de nieuwe Australian Gold® Botanical Outdoor zonneproducten kun je optimaal profiteren van al het goede van de zon op een natuurlijke wijze. Deze zonneproducten zijn allen gebaseerd op een zuivere minerale bescherming dankzij zink en titaniumdioxide. De producten bevatten geen nanodeeltjes. Ze dringen dus niet ín de huid, maar blijven op de huid liggen zonder een witte waas achter te laten. Dit werkt op die manier als een onzichtbaar beschermend schild dat de zonnestralen weerkaatst, waardoor deze de huid niet kunnen schaden.

De geur van deze lijn is zalig! Ik krijg meteen weer zin in de vakantie. Het feit dat het producten zijn op natuurlijke basis zijn deze producten voor mij al een winnaar. Het is toch prettig als je veilige producten gebruikt die ook nog eens de huid optimaal beschermen.

Australian Gold Botanical Continuous Spray SPF 30

australian gold

Een spray is altijd makkelijk in gebruik. Deze spray ruikt zo ontzettend lekker, ik blijf aan mijn armen snuffelen. De spray is waterbestendig en beschermen de huid optimaal. Ook heeft het product een voedende, verfrissende en kalmerende werking. De spray kan je ook ondersteboven gebruiken en verdeelt makkelijk over de huid.

Australian Gold Botanical Lotion SPF30

australian gold

Als je het prettiger vindt om met een lotion te smeren is er ook een heerlijke SPF 30 (er zijn ook SPF 15 producten verkrijgbaar). De lotion verdeelt makkelijk over de huid en trekt snel in. De lotion heeft dezelfde eigenschappen als de spray en is tevens niet vet. Een tube om standaard in je tas te hebben!

Australian Gold Botanical Tinted Face Lotion SPF50

australian gold

Dit is helemaal een topper voor mij! Zomers draag ik liever geen foundation omdat dat de neiging heeft te gaan “lopen” over mijn gezicht. Ik vind een getinte dagcrème dan prettiger in gebruik. Helaas hebben die vaak maar een lage SPF en ik wil echt een hoge SPF. Deze getinte crème is daarom perfect voor mij!

  • natuurlijke SPF
  • poedermatte finish
  • trekt snel in
  • rijk aan oxidanten
  • geen witte resten
  • niet vet
  • plakt niet

australian gold

De kleur is ook perfect voor mij. Toch lijkt de crème qua kleur zich prima aan je eigen huidteint aan te passen. Dus voor vele huidtinten geschikt. De crème is parfumvrij en zal je gezicht perfect beschermen tegen de schadelijke stralen. Deze tube is voor mij echt een uitkomst!

De prijs van elk product is €19,95 en zijn verkrijgbaar bij diverse drogisterijen. Wil je een natuurlijk product om je te beschermen tegen de zon? Australian Gold Botanical heeft een mooi assortiment aan producten die je een heerlijke zorgeloze zomer zullen geven.

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge