Follow:
beauty

Balea Handcrèmes Buttermilk & Lemon en Olive

balea

Dat Balea heerlijke producten heeft, daar ben ik inmiddels wel achter. Geen uitzonderlijke ‘WoW-factor’ producten, maar voor de prijs die je betaalt, prima producten. In deze blogpost laat ik jullie 2 handcrèmes zien. Een tube van 100 ml voor maar 85 ct, nou dan wil ik die zeker proberen. Een vriendinnetje van mij had voor mij een berg Balea meegenomen na haar vakantie, en ook deze 2 handcrèmes zaten erbij.

balea3

Deze handcrème is echt super lekker! Ze zijn minder ‘vol’ van substantie dan wat ik gewend ben van bijvoorbeeld Body Shop handcrèmes, maar dat vind ik voor overdag gebruik wel prettig. Dan kan ik sneller weer wat doen zonder dat mijn handen nog vettig zijn. Qua geur vind ik hem lekker. Hij ruikt niet heel erg naar citroen, dat vind ik wel fijn. Gewoon een neutraal geurtje. Het gevoel van droge handen is na gebruik verdwenen, ideaal!

balea4

De geur van olive vind ik super lekker! Lekkerder dan de Buttermilk & Lemon. Deze handcrème gaat overal mee naartoe in mijn tas. Ok, het is qua formaat niet ideaal ( dan zijn de tubetjes van The Body Shop handiger ), maar omdat hij snel intrekt is deze prettiger.

Ingrediënten ( voor de liefhebber 😉 )

balea1

balea2

Parfum is wel een ingrediënt waar sommige mensen wellicht niet tegen kunnen. Just so you know!

Ik ben super blij met deze 2 tubes. Als ik zelf nog een keer bij een DM kom neem ik zeker weer wat mee. Want zeg nou zelf, voor die prijs kan je dat toch niet laten liggen? ( ik niet in ieder geval 😉 )

balea

Wat voor Balea product hebben jullie weleens gebruikt en vonden jullie super?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Bea

  Ik ben fan van die grote potten body crème, en dan vooral de variant vanille cocos; zoooo lekker!

  oktober 27, 2016 at 16:49
 • Reply Janine

  ik heb nog geen balea producten maar ik hoor er zulke goede verhalen over elke keer. Ik denk dat ik toch binnenkort maar even iets moet gaan kopen haha. De handcreme lijkt me echt heerlijk.
  Janine onlangs geplaatst…MY DAILY MAKE-UP ROUTINE | VIDEOMy Profile

  oktober 27, 2016 at 17:41
 • Reply Madeleine

  Heerlijk hoor 🙂 Love Balea 🙂

  oktober 27, 2016 at 19:30
 • Reply Deb

  Lijken me fijne handcrèmes en wat ontzettend billig ehh goedkoop 😉 ! Ik heb zelf nog nooit iets van Balea gehad.
  Deb onlangs geplaatst…Lavera gentle body wash in organic almond milk & honeyMy Profile

  oktober 27, 2016 at 19:43
 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  De handcreme is heel fijn, gebruik hem al een paar maanden <3
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Recept: Jonna’s nacho ovenschotelMy Profile

  oktober 27, 2016 at 19:50
 • Reply YuSt

  Altijd goed met Balea! Ik ga volgende week weer een rondje DM doen. Zal ff snuffelen, ben niet zo gek op citroen geurtjes. Wie weet is de olijf meer mij.
  YuSt onlangs geplaatst…Swatched-it | Star Trek | Skin of Evil | MAC cosmeticsMy Profile

  oktober 27, 2016 at 20:49
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge