Follow:
Uncategorized

Bath & Body Works collectie

Zoals ik in deze blogpost al vertelde heb ik hele leuke producten ( merken ) ontdekt bij de webshop Cozy-Favorites. De Soap & Glory vind ik er zo gaaf uitzien, maar dat vind ik ook van het Amerikaanse merk Bath & Body Works! Wow, ook hier krijg ik zo’n ‘hebben’ gevoel bij. Sowieso vind ik het altijd leuk om nieuwe merken uit te proberen.

In deze blogpost laat ik jullie wat producten van Bath & Body Works zien.

New York – Spiced Apple Toddy

Bath & Body Works heeft onder andere heerlijke kaarsen! Ik vind de verpakking er alleen al super uit zien. Er zijn heel veel verschillende geuren, voor ieder wat wils. De kaarsen branden gelijkmatig op en hebben 24 – 45 branduren! Je hele vertrek zal heerlijk ruiken.

De kaarsen kosten 24,95

Sweet Strawberries & Cream

Hoe leuk zijn deze handgels?! Ideaal voor in je tas om altijd frisse handen te hebben. Ik vond deze zo leuk om te laten zien, leuker dan de saaie variaties die ik eigenlijk ken. Er zijn echt hele leuke varianten. Met leuke beestjes op de voorkant, hulahula meisjes, je kan het zo geld niet bedenken. Met zo’n flesje wil je wel gezien worden.

De handgels kosten 2,25

Winterberry Wonder

Het wordt dan wel zomer, maar ik vond deze showergel echt heerlijk klinken.

 • Top Notes: Ruby Frost Apple, Pomegranate, Sweet Clementine, Sparkling Pear
 • Mid Notes: Winter Crocus, Cinnamon Flower, Apple Brandy Jungle Essence
 • Dry Notes: Plum, Sandalwood, Vanilla

Heerlijk fris, juist lekker voor de warme zomeravonden lijkt mij. Bloemig, fruitig en een beetje kruiden. De ideale mix!

De flacon bevat 295 ml en kost 12,95

Iced Pear Margarita

Ok, peer, sheaboter, vitamine E , ananas….noem maar op! Heaven! Deze bodylotion is niet voor niets de nummer 1 in Amerika wordt vermeld. Deze lijkt mij zalig!

 • Top Notes: Exotic Queen Pineapple, Sunny Clementine, Frozen Green Anjou Pear, Mexican Peach Nectar
 • Mid Notes: Wind-swept Freesia, Dewy Lily of the Valley, Sun-kissed Lotus Flower, Acapulco Gold Hibiscus
 • Dry Notes: Coconut Wood, Vanilla-Infused Musk, Sea Salted Driftwood, Silver Tequila

Een super hydraterende en verzorgende bodylotion die snel intrekt. Naar deze ben ik super benieuwd!

De flacon bevat 236 ml en kost 12,95.

Golden Pineapple Luau Giftset

Er zijn ook leuke giftsets verkrijgbaar bij Cozy Favorites. Een leuke ananas box met daarin een showergel en een bodylotion, Super leuk om te geven en je hebt ook nog eens een uniek cadeautje! Helemaal uit Amerika 😉

Deze set kost 24,95

En dan zijn er ook nog heerlijke sprays voor je woonkamer, handzepen, bodysprays….noem maar op! Ik zou zeggen neem gewoon een kijkje. 😉

Hoe vinden jullie deze artikelen eruit zien?

Liefs Hilde

 

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply jeapiebel

  De producten van dit merk lijken allemaal zo lekker: Special Golden Pineapple Luau Giftset en Winterberry Wonder.

  mei 29, 2016 at 09:29
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ja ik ben ook heel benieuwd! Vrijdag op mijn verjaardag hoop ik wat te krijgen 🙂

   mei 29, 2016 at 13:43

  Leave a Reply

  CommentLuv badge