Follow:
Uncategorized

Bath & Body Works Anti-Bacterial Hand Gel

Voor mijn verjaardag ontving ik van Cozy Favorites deze schattige hand gels. Ideaal voor in mijn tas, zeker met 3 kids die ook nog weleens willen knoeien met ijsjes etc. In het verleden heb ik van Herôme weleens zo’n handgel gehad. Prima spul, maar deze van Bath & BodyWorks zijn toch gewoon veeeeeeel leuker?!

Bath & Bodyworks heeft ontzettend veel leuke producten. Ik had deze op de site al gespot en vond ze direct al leuk. Ik vind het eyecatchers in je tas. En ze ruiken ook allemaal super lekker!

Er staan echt zo ontzettend veel soorten op de site, het is lastig kiezen! Ik hoefde gelukkig niet te kiezen want ik kreeg ze gratis opgestuurd als cadeautje.

De Sweet Strawberries & Cream is mijn favoriet! Ruikt zalig naar aardbeitjes en geeft mij een zomers gevoel. De geur blijft heel subtiel op mijn handen achter. En mijn handen voelen nadat de alcohol is vervlogen weer fris aan. Niet plakkerig meer. Ideaal!

In de Pretty in Pink zitten zelfs glittertjes! Deze geur vind ik iets minder lekker, iets te zoet voor mij. Maar mijn 2 dochters willen alleen deze gebruiken! Als we een dagje shoppen zijn, na het sporten, na het eten van een ijsje….noem maar op. Ik heb deze flesjes standaard in mijn tas. Ze zijn klein en handig! Ik kan niet meer zonder. Nog een bijkomend voordeel is dat ze, ondanks de alcohol, mijn handen niet uitdrogen.

Als deze 2 op zijn ga ik zeker weer bestellen. Ik kan nu al niet kiezen welke ik dan zal nemen. ;-). En nog een voordeel Bath & BodyWorks test niet op dieren! toppie!

De flesjes hebben 29 ml inhoud en kosten ( maar! ) 2,25!

Je kan ze online hier vinden: Cozy Favorites

Gebruik jij weleens anti bacteriële handgel?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Astrid

  Wat een leuke flesjes! Ik gebruik deze spulletjes meestal niet omdat ik hele droge handen heb. Maar deze zien er wel heel erg cute uit!

  juni 27, 2016 at 09:09
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik vond dat bij deze erg meevallen. Ik had geen uitdrogend effect, maar nu zijn mijn handen van zichzelf ook niet heel droog.

   juni 27, 2016 at 14:55
 • Reply Brigitte

  Ziet er weer gezellig uit – ik heb het meestal in de auto – altijd handig voor onderweg – bijvoorbeeld. Na toilet gebruik in de natuur hihi – Cozy Favourites is een enige site

  juni 27, 2016 at 11:11
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Klinkt spannend, toilet gebruik in de natuur…haha.

   juni 27, 2016 at 14:54
 • Reply Mariëlle

  Ik gebruik eigenlijk nooit handgel, maar ik vind ze wel leuk haha!

  juni 27, 2016 at 12:30
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik voorheen ook niet, maar sinds ik kids heb is het onmisbaar!

   juni 27, 2016 at 14:54
 • Reply Mariska

  Ziet er zo schattig uit! En ik houd van glitters, ook een pluspunt 😀

  juni 27, 2016 at 13:27
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik had het niet gedacht gezien de titel van je blog..hahaha…;-)

   juni 27, 2016 at 14:53
 • Reply Natascha

  Oh wat zijn deze flesjes schattig! Super cute, ik snap wel dat je dochters ook fan zijn 😉

  juni 27, 2016 at 15:41
 • Reply Jessica J.

  Ik ben ontzettend blij dat BBW proefdiervrij is! ♥ Ik heb nog steeds niets van het merk gekocht omdat ik bang ben dat dan het hek van de dam is, maar binnenkort moet ik daar toch maar eens verandering in brengen!

  juni 29, 2016 at 14:29
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ze hebben zoveel leuks!

   juni 29, 2016 at 21:10

  Leave a Reply

  CommentLuv badge