Follow:
Uncategorized

Beauty Kitchen Abyssinian Oil Handbag Beauty Balm

kitchen2

Tijdens mijn bezoekje aan het Beauty Kitchen Event kreeg ik al een heel positief gevoel over dit schattige potje. Eigenaresse Jo-Anne Chidley vertelde zo gedreven over dit product dat ik super blij was dat het in de goodiebag zat. Ik heb het getest en laat jullie mijn ervaring weten!

kitchen

Eigenlijk had dit product Handbag Miracle Beauty Balm moeten heten. Het werd door de eigenaresse ook echt een Miracle Balm genoemd. Dit product is uiteraard helemaal natuurlijk en bevat geen parabenen, sulfaten of synthetische parfums.

Ingrediënten

olea europaea (Olive Oil), cocos nucifera (Coconut Oil), cera alba (Beeswax), butyrospermum parkii (Shea Butter), theobroma cacao (Cocoa Butter), hydrogenated olive oil, crambe abyssinica (Abyssinian Oil), cymbopogon martini (*Palmarosa), pelargonium graveolens (*Rose Geranium), rosa centifolia (*Rose Absolute), michelia alba (*Magnolia), juniperus virginiana (*Cedarwood), citrus aurantium amara (*Petitgrain), limonene, linalool, geraniol, citral, citronellol, eugenol, farnesol *Natural Pure Essential Oils

Zoals je kan zien zitten er heerlijke oliën in. Oliën zorgen voor het voeden en beschermen van de huid en voorkomen vochtverlies van de huid.

kitchen1

Multifunctioneel

Het handige van deze Beauty Balm is dat je het op verschillende manier kan gebruiken.

Als gezichtsreiniger: met warm water samen kan je je gezicht reinigen

Als scrub: in combinatie met een Konjac spons kan je het als milde scrub gebruiken

Als diep voedende balsem: breng de balm aan op droge plekjes, nagelriemen, ellebogen etc voor intesieve voeding en verzorging

kitchen3

Het potje bevat 30 ml. Ik vond dit niet genoeg om hem als reiniging of scrub te gebruiken, dus gebruik ik hem voor droge plekjes. Ik vind dit een heerlijk formaatje voor in de tas ( vandaar natuurlijk Handbag Beauty Balm 😉 ). Ik verzorg er op dit moment dagelijks mijn nagelriemen mee. Ik weet zeker dat ik in het najaar, als het gure weer komt, mijn handen hier ook mee kan insmeren. Wellicht ga ik hem ook weleens als handmasker gebruiken, ik gok dat dat ook fantastisch werkt!

kitchen4

substantie

kitchen5

Zie de heerlijke oliën!

Ik weet nu al zeker dat dit een wonderpotje wordt! Ook super voor kapotte neusjes van verkouden kindjes, droge knietjes, kleine eczeem plekjes, noem maar op! Miracle Balm for sure!

Oh, en had ik al verteld dat het ook nog eens heerlijk ruikt. Ik hou van de geur. Hoe moet ik het omschrijven? Natuurlijk, de geur ruikt naar de natuur.

Waar te koop?

Beauty Kitchen is te koop bij Holland & Barrett ( voorheen de Tuinen ) en kost 13,99 ( online )

Heb jij ook zo’n multifunctioneel hulpje in huis?

Liefs Hilde

**Ik heb dit product gekregen ter review**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Marieke

  Het is absoluut een heerlijk product! 🙂 Gewoon altijd fijn en handig om zo’n potje in huis te hebben.
  Marieke onlangs geplaatst…Lancering Noumenon: vegan & conscious fashion brandMy Profile

  september 13, 2016 at 15:48
 • Reply Babs

  ik heb gisteren nog mijn nagelriemen ermee ingesmeerd en gemasseerd. Verkouden en schrale neusjes.. goed idee!
  Ik vind hem ook super fijn!
  Babs onlangs geplaatst…Wat zegt je kleding over je…My Profile

  september 13, 2016 at 17:08
 • Reply Miss

  Oeeh, nu maak je me benieuwd naar de geur hoor! Je hebt me benieuwd gemaakt!
  Miss onlangs geplaatst…Mysteryland 2016 Bohemium Premium VIPMy Profile

  september 13, 2016 at 17:32
 • Reply Lonneke

  Deze ben ik net toevallig aan het testen en ook dit is weer een heerlijk product! Ik gebruik heb voornamelijk voor mijn handen en nagelriemen.
  Lonneke onlangs geplaatst…Etos Shower Gel Bamboo & Green TeaMy Profile

  september 13, 2016 at 17:55
 • Reply Robin Valentine

  dit klinkt heerlijk! vooral in de winter dalijk ideaal.
  Robin Valentine onlangs geplaatst…Japan – NaraMy Profile

  september 13, 2016 at 18:04
 • Reply Astrid

  Deze klinkt ook al zo fijn! En een handzaam formaatje is ook niet weg.
  Astrid onlangs geplaatst…Make-up look van Pinterest namakenMy Profile

  september 13, 2016 at 18:09
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Klinkt goed! Mijn handen kunnen wel wat hulp gebruiken 🙂
  Anna Gerrie – Beautyonthefarm onlangs geplaatst…Missha Perfect Cover BB CreamMy Profile

  september 13, 2016 at 20:17
 • Reply YuSt

  Ik had het de afgelopen tijd zo druk (in mijn hoofd… Damn you adhd en het hete weer) dat ik niks gedaan kreeg. Dus dit test ik nog wel een keer. Het ziet er in ieder geval veelbelovend uit!
  YuSt onlangs geplaatst…Essence | Glitz & Glam | Jewelry | Swatched-itMy Profile

  september 13, 2016 at 20:43
 • Reply Quinty

  Klinkt goed, ook handig dat hij voor meerdere dingen gebruikt kan worden
  Quinty onlangs geplaatst…∆ ESSENCE MATT MATT MATT IN BEAUTY-APPROVEDMy Profile

  september 13, 2016 at 22:08
 • Reply Deb

  Wat een super mooie ingrediënten zitten er in dit kleine potje. Ik ga hier zeker voor kijken. Lijkt me ook ideaal voor de nagelriemen en in mijn geval is extra verzorging voor mijn gekwelde (door de grote hoeveelheden nagellakremover) riemen geen overbodige luxe!
  Deb onlangs geplaatst…Review en swatches: ORLY Mulholland, najaarscollectie 2016My Profile

  september 14, 2016 at 10:42
 • Reply Melike

  Wat een fijn potje! Ik heb zelf vaak last van droge plekjes, dus ik hou altijd iets soortgelijks in mijn handtas. Deze zou dus ook echt ideaal zijn voor mij;)
  Melike onlangs geplaatst…Hebben jullie wel eens gehoord van CBD olie? Blog event georganiseerd door The Pure Factor en De Winkel Van Jan.My Profile

  september 14, 2016 at 22:55
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge