Follow:
beauty

Beauty Kitchen Facial Konjac Sponge

Beauty Kitchen

Dat Beauty Kitchen prachtige producten in het assortiment heeft wist ik al. Een aantal producten heb ik al mogen gebruiken en hebben mij aangenaam verrast. Onlangs ontving ik de ‘Miracle Mother Nature Facial Konjac Sponge’, een spons die is gemaakt van 100% natuurlijke eetbare plantaardige wortels. Serieus? Yep! Lees je mee?

Ik heb op internet al weleens van dit soort sponsjes voorbij zien komen. Erg warm liep ik er nog niet voor eigenlijk. Ik kon mij namelijk niet voorstellen dat een spons, zonder enige vorm van reinigingsproduct erbij, al goed zou kunnen reinigen. Nou mag je in het geval van de Beauty Kitchen Konjac Sponge een combinatie maken mét een reinigingsproduct. Als je veel make-up gebruikt is dat wellicht beter.

Beauty Kitchen Konjac

Als je de sponge uit de verpakking haalt is hij al vochtig. De sponge heeft een handig koortje om hem na gebruik op te hangen zodat hij goed kan drogen. ( hij droogt namelijk kurkdroog op, en als je hem dan weer onder de kraan houdt wordt hij weer zacht en klaar voor gebruik ).

Wat is Konjac?
Dit is een vaste plant die voor 97% uit water bestaat, rijk aan mineralen en PH-neutraal zodat de huid perfect in balans blijft.
Deze 100% biologisch afbreekbare en volledig duurzame plantaardige vezels worden voor deze spons gemengd met natuurlijk water gefilterd door vulkanisch gesteente.

Beauty Kitchen Konjac

Het idee dat je iets gebruikt voor je gezichtshuid wat 100% natuurlijk is vind ik wel een prettig idee. Nu ik zo bezig ben met ontspullen, bezuinigen vind ik duurzaamheid ook steeds belangrijker worden. En de Facial Konjac Sponge is dat absoluut! Als je de spons goed verzorgt kan hij tot wel 3 maanden mee.

In de ochtend gebruik ik de spons alleen, dan heb ik geen extra cleanser nodig. Normaal gebruikte ik dat wel, daar bespaar ik dus op! In de avond voeg ik een klein druppeltje van mijn cleanser toe, ik merk dat dat al voldoende is om mijn gezicht goed te reinigen. Je hebt dus ook minder van je product nodig door de Facial Konjac Sponge.

Wat ik vooral merkte is dat mijn huid na het gebruik ontzettend zacht aanvoelt. Zachter dan wanneer ik met mijn handen mijn gezicht reinig. Ook is het gebruiken van de Konjac Sponge een waar feestje. Mijn huid reageert er heel goed op.

Beauty Kitchen is een merk wat niet op dieren test.

De Beauty Kitchen Facial Konjac Sponge is voor 8,99 verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

Heb jij weleens een Konjac Spons gebruikt?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply Mariska

  Niet eens zo heel duur. Wel fijn dat je huid er zachter van wordt! Daar word je blij van 😀

  mei 31, 2017 at 09:14
 • Reply Astrid

  Nog nooit gebruikt! Hoe verzorg je deze spons? Moet je ‘m in de wasmachine doen of iets dergelijks?
  Astrid onlangs geplaatst…Shoplog: Aliexpress telefoonhoesjesMy Profile

  mei 31, 2017 at 14:42
  • Reply hillybillybeauty

   Nope, gewoon voorzichtig uitspoelen en aan de lucht laten drogen.

   mei 31, 2017 at 14:55
 • Reply Jess

  Interessant. Merk al veel voorbij zien komen, maar nog niets geprobeerd. Zeker de moeite waard precies.

  mei 31, 2017 at 15:38
 • Reply MC Kleuver

  Een mooi natuurlijk product. Zo komt het op mij over en dat is mooi voor dit klimaat! 🙂

  mei 31, 2017 at 18:59
 • Reply Anouk

  Kijk zulke producten klinken veelbelovend, helemaal natuurlijk en je krijgt er een zacht gezicht van. Ook niet duur ik had verwacht dat het duurder zou zijn.

  mei 31, 2017 at 23:02
 • Reply Astrid

  Ja super handig. Hier douche ik met zon luva spons maar die zijn echt niet fijn voor je gezicht. Dit zou dus een goede optie zijn

  juni 1, 2017 at 05:39
 • Reply chucky1012

  Mooi en erg handig 😉

  juni 1, 2017 at 07:35
 • Reply Sherry

  Dat lijkt mij een bijzondere spons. Ik ben reuzebenieuwd hier naar. Ik heb er nog nooit van gehoord. Het lijkt me zeker iets voor mij.

  juni 1, 2017 at 09:09
 • Reply Serafina

  Heerlijk product is dit.. Kende ik al door Jo-Ann (stichter van beautykitchen) zelf

  juni 1, 2017 at 09:30
 • Reply Joandi Loes Tholen

  Ik ken het helemaal niet! Ziet er wel een fijne spons uit.

  juni 1, 2017 at 09:32
 • Reply Johanne

  Bijzonder! Ik moet zeggen dat ik hier nog nooit van heb gehoord. Uberhaupt van sponzen voor je gezicht. Maar ik ben ook niet zo goed in mijn gezicht reinigen, haha. Ik ga me er eens in verdiepen, want vind het wel interessant. En fijn dat het dierproefvrij is!

  juni 1, 2017 at 20:12
 • Reply anne

  kende het nog niet, maar ben wel voor duurzaamheid en is zeker de moeite waar dom ook eens te proberen. is niet duur, dus daar hoef je het niet voor te laten 😉

  juni 2, 2017 at 08:49
 • Reply Blog & Beauty

  Er ligt nog een zelfde soort spons op mij te wachtten. Ben er wel heel erg nieuwsgierig naar geworden.

  juni 10, 2017 at 08:19
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge