Follow:
Outfit

Beeren Bodywear bij Socks ‘Nmore

Schurende benen, ken je dat? Ik vind dat zo naar! Als het geen blote benen weer is draag ik een panty en heb ik er geen last van, maar met mooi weer is het wel een dingetje. Ik ontving van de webshop Socks ‘Nmore een shortje van het merk Beeren om eens te proberen. Vandaag vertel ik mijn ervaring met deze short.

De boxer die ik ontving is de Boxer Softly. Op het plaatje zien de pijpen er veelbelovend uit! Ze moeten natuurlijk ook wel wat langer zijn, anders heeft het weinig zin tegen het schuren. Ik koos de kleur zwart omdat ik die dan ook over mijn panty kan dragen. Dit voorkomt dat mijn panty nog weleens wat wil afzakken én voor tijdens het fietsen een wat prettiger gevoel als je een shortje draagt over je panty.

Toen ik het shortje uit de verpakking haalde vond ik de pijpjes wel wat aan de kleine kant. Ik vond het niet heel erg overeen komen met het fotootje zeg maar. Socks ‘Nmore heeft van Beeren ook de boxer met langere pijp, misschien was dat beter geweest in mijn geval. Zeker als je het wil gebruiken om die schurende bovenbenen tegen te gaan.

Maar ik heb de short uiteraard getest. Ik draag zo’n shortje het liefst over een gewone slip/onderbroek. Waarom weet ik eigenlijk niet, uit gewoonte denk ik? Helaas, met blote benen kropen de korte pijpjes constant omhoog bij mij. Ik vond dit gedurende de dag lichtelijk irritant eigenlijk. Misschien had Beeren een klein “grip-randje” bij de pijpjes moeten maken ofzo, maar bij mij bleef het in ieder geval niet zitten helaas.

Omdat ik het shortje verder wel prettig vind qua comfort rond mijn buik bijvoorbeeld besloot ik hem nog eens te testen over mijn panty. Over mijn panty zit hij perfect! Ik merk hierdoor minder dat de pijpjes wat omhoog kruipen en ik hoef op de fiets ook niet bang te zijn voor genante momenten als mijn jurkje wat omhoog kruipt. 😉

Misschien moet ik toch maar de boxer met lange pijpjes gaan bestellen tzt ( als ik geen no buy meer heb 😉 ), ik denk dat ik die namelijk super zal vinden.

Bij Socks ‘Nmore kan je trouwens ook terecht voor geweldige kleuren panty’s van Apollo! Super voor bij de Tante Betsy jurkjes! ( Apollo ).

Neem eens een kijkje op de site voor het ontzettend veelzijdige assortiment.

Draag jij boxers/shorts onder je rokjes en/of jurkjes?

Liefs Hilde

** Samenwerking **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply chucky1012

  Mooi en niet duur.
  Goede tips 😉
  Ik ben ook erg lang vandaar dat ik altijd de panty’s een aantal maten groter koop zodat ze goed over mijn buik zitten en niet naar beneden rolt.

  Xoxo

  juni 14, 2017 at 07:02
 • Reply Ina van Splunter- Stegeman

  Ik heb die met langere pijpjes, maar vind die voor mij nog te kort en zitten niet helemaal lekker, heb pants van Kruidvat gekocht, die zijn niet van katoen, het gaat aardig, maar verschuiven wel, vooral na het zitten, zag nu bij Jouw Marktkraam katoenen van Marianne, die ben ik nu aan het proberen, ze zitten volgens mij wel wat strakker rond de benen en hoop dat deze goed blijven zitten. Ik draag deze broekjes ook over de onderbroeken heen, vind ik fijner en zo blijven ze langer schoon en mooi

  juni 14, 2017 at 09:35
 • Reply corry

  hilde hilde zo schrijf je over hoe te bezuiningen met tips en voorbeelden en zo spoor je me aan te kopen ??

  juni 14, 2017 at 09:39
  • Reply hillybillybeauty

   Ik spoor je toch niet aan om te kopen? Ik geef mijn ervaring over een product, zo kunnen mensen die hiernaar op zoek zijn mijn ervaring lezen 😉

   juni 14, 2017 at 09:45
 • Reply Adrianne

  Ik draag eigenlijk altijd leggings. 3/4 of lang, ideaal. Als er een gat of een vlek in zit kun je altijd de pijpen afknippen, een rekbaar kantje eraan zitten en klaar is je ‘overbroekje’; zo noemen we het op school; Keurig voor de duikelmeisjes in de zomer voor onder die fleurige jurkjes :)…

  juni 14, 2017 at 09:57
 • Reply Nicolette

  Jammer dat hij niet helpt tegen schurende benen en dat hij omhoog kruipt.
  Ik heb vorige week bij Aliexpress van die soort Bandalettes gekocht. Die waren maar 2 euro pst!
  Dus, meteen alle kleuren besteld (4 stuks)! 😀
  Ben erg benieuwd wanneer ik ze binnen krijg, of ze passen en of het werkt. 😉
  groetjes, Nicolette

  juni 14, 2017 at 09:59
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge