Follow:
beauty

Belnatur Special Line Pur-Skin Cream

belnaturEen onzuivere, vette huid met acne komt voor op elke leeftijd en is dus niet gebonden aan slechts de jonge huid van pubers. De BELNATUR SPECIAL LINE PUR-SKIN is een gezichtsverzorgingslijn, speciaal geschikt voor iedereen die, ongeacht leeftijd, last heeft van een vette huid met acne en voor de vette huid die neigt naar acne. Deze producten maken zonder pardon op een effectieve wijze korte metten met mee-eters en puistjes, zonder irritaties of uitdroging van de huid.

Amy heeft op zich geen acne huid, maar af en toe een jeugdpuistje wil zich weleens openbaren. Op de leeftijd die Amy en Fenna hebben is dit natuurlijk hartstikke normaal, maar leuk is anders! Amy heeft de afgelopen weken deze crème gebruikt en is er erg tevreden over!

“Een verhoogde talgklierafscheiding is de voornaamste bron qua oorzaak van acne, waardoor er een toename optreedt van bacteriën die de talg omzetten in vetzuren. Omdat de verhoorning van de huid tevens toeneemt, verstoppen de afvoergangen van de talgklieren en ontstaan er open mee-eters, gesloten mee-eters en puistjes. Door de opgehoopte talg en de irriterende vetzuren zetten de huidfollikels steeds verder uit en scheuren uiteindelijk. Hierdoor komt de inhoud in de aangrenzende huid terecht en veroorzaakt meerdere ontstekingen.”

Er zijn uiteraard ook andere middeltjes op de markt tegen acne en jeugdpuistjes. Veel van deze producten hebben alleen de nadelige werking dat ze de huid juist uitdrogen. Als reactie daarop gaat de huid juist meer talg aanmaken, hiermee los je dus uiteindelijk niets op. Belnatur Special Line Pur-Skin reguleert juist de talgproductie. Hierdoor komt deze in balans en zal het teveel aan talg juist afnemen zonder de huid uit te drogen.

Ingrediënten

parfum staat gelukkig helemaal onderaan de lijst. Dit is dus minimaal aanwezig

Amy vond de crème erg fijn in gebruik. Geen sterke geur, maar wel lekker fris. Ook trok hij snel in zodat ze in de ochtend heel snel haar make-up kon aanbrengen. Ook had ze het idee dat er minder nieuwe jeugdpuistjes waren bijgekomen in de periode dat ze de crème aan het gebruiken is. Geen last van droge plekken of irritaties zorgde ervoor dat ze de crème echt fijn vond!

belnatur

“BELNATUR Pur-Skin Cream is een zuiverende, talgregulerende en hydraterende crème tegen acne, vrij van conserveringsmiddelen. De samenstelling op basis van een natuurlijk complex van magnolia, grapefruit en groene theeextracten is rijk aan polyfenolen met krachtige antiseptische- en ontstekingsremmende eigenschappen. Acnacidol®, afkomstig van Royal Jelly reguleert de talgafscheiding. De werkstof Bio Ecolia® is een oligosacharide verkregen uit natuurlijke suikers (sucrose en maltose). Het is een prebiotica die de natuurlijke afweer van de huid versterkt en die een beschermende werking heeft door de groei te stimuleren van de noodzakelijke bacteriën die zorgen voor een goede huidbescherming. De toegevoegde vitamine B3 (Niacinamide) reguleert de talgafscheiding, vermindert roodheden, hyperpigmentaties en ontstekingen. Het verbetert tevens de hydratatie van de huid, vermindert rimpelvorming en versterkt de natuurlijke afweer van de huid tegen schadelijke bacteriën. De microsponsjes in deze crème zorgen voor een mooie zijdeachtige en matte teint.”

De Belnatur serie bestaat uit meerdere producten speciaal voor de wat vettere huid. Deze producten worden gebruikt in professionele salons en voor meer informatie kan je terecht op beauty-affairs.nl.

De 50ml Pur-Skin Cream kost 32,70.

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Dit klinkt zo goed!
  Ik heb een onrustige huid en kan het op dit moment goed gebruiken….
  Heb wat zichtbare pukkels in het gezicht.
  Ik ga ernaar opzoek….

  Xoxo

  januari 3, 2018 at 06:21
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge