Follow:
Uncategorized

Mijn bezoekje aan Lucardi!

lucardi

Een samenwerking met Lucardi is altijd een feestje! Dit is mijn tweede samenwerking en dit keer besloot ik meteen langs te gaan bij het Lucardi filiaal in Leidschendam. En ik kan jullie vertellen dat als je op zoek bent naar een mooi cadeautje voor de feestdagen voor jong of oud, je bij Lucardi aan het juiste adres bent!

lucardi1

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen, alleen vandaag krijg je nog eens 20% extra korting op je aankopen! Zie de website.

Als eerste zal ik eens wat foto’s laten zien van de winkel in Leidschendam. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen door de 2 verkoopsters. Ze vonden het wel grappig dat ik foto’s kwam maken 🙂

lucardi2

Kijk deze schattige beertjes! Bij aankoop van een bepaald bedrag aan kindersieraden krijg je zo’n beertje gratis.

lucardi3

Voor kids is er echt ontzettend veel keuze! Besteksetjes ( perfect om te geven bij een geboorte!), kinderhorloges, oorbelletjes, kettinkjes, armbandjes, noem maar op! En welk meisje wil voor sinterklaas nou geen mooie oorbelletjes?

lucardi4

Alles staat heel mooi in etalages zodat je duidelijk alles goed kan bekijken. Mocht je iets zien wat je graag wilt passen of iets beter wilt bekijken zijn de verkoopsters daar om je te helpen.

lucardi5

Ook voor hele mooie kleine prijsjes kan je iets leuks vinden!

lucardi6

Kijk die schattige koffertjes met een knuffeltje bij het horloge. Perfect cadeautje!

lucardi7

Dit vind ik zelf zo’n ontzettend leuke collectie en ook nog eens prima betaalbaar. Hier heb ik 2 items van gekocht voor mijn oudste voor 5 December. ( nou maar hopen dat ze mijn blog niet leest 😉 )

lucardi8

Veel keuzes ook aan horloges voor zowel mannen als vrouwen. In verschillende prijsklassen. Ook voor leuke ringen kan je bij Lucardi slagen!

lucardi9

Wil je voor de kerst een wat luxer sieraad cadeau geven? Bij Lucardi heb je een heel mooi Guess assortiment. Ik keek mijn ogen uit.

Ook voor Fenna heb ik nog een paar leuke dingetjes gekocht voor 5 December. Heel handig als je 2 dochters hebt die van sieraden houden. 😉

Zelf mocht ik een horloge uitzoeken. Ik heb een brede smaak wat horloges betreft. Ik hou van zowel stoer/sporty als van klassiek/romantisch. Ik heb al een stoer exemplaar thuis, dus koos ik deze keer voor een chique horloge.

lucardi10

lucardi11

Ik koos dit mooie horloge van JetSet. Hij paste precies! Hij was iets gouder van kleur dan ik had verwacht nav de foto’s op internet. Houdt daar wel rekening mee. JetSet horloge

Ben je nog op zoek naar een mooi cadeautje voor de feestdagen? Neem een kijkje bij Lucardi ( ik zeg, doe het vandaag ivm de korting ).

Houden jullie van een mooi sieraad onder de kerstboom?

Liefs Hilde

** Ik heb het horloge ontvangen van het bedrijf **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh wat leuk om even gezellig binnen te wandelen en meteen een fotoblog ervan te maken. Mijn dochter is wel helemaal weg van dit soort sieraden. Ik draag alleen nog maar zelfgemaakte sieraden hihi en heb een grote verzameling van zilveren ringen met edelstenen. Zoeentje daar heb ik wel altijd plek voor aan mijn vingers, maar of ze die hebben? Hihi
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Happy Tante Betsy Family SundayMy Profile

  november 28, 2016 at 15:12
 • Reply Babs

  Mooi horloge! Ik vind sieraden prachtige cadeau’s voor onder de kerstboom. Toevallig was ik vorige week nog bij Lucardi. Ik zocht een lange ketting met zo’n kwastje maar kon niet slagen….(voor op dat rode kerstjurkje)

  november 28, 2016 at 15:52
 • Reply Brigitte

  Ik ken de winkel wel van naam
  – maar nooit binnen geweest . Ik dacht dat ze alleen sieraden hadden- maar dat heb ik dus mis. & wow een horloge uitzoeken : das niet mis

  november 28, 2016 at 16:30
 • Reply Deb

  Wat een leuke sfeer impressie heb je gemaakt van de Lucardi in Leidschendam. Mooi horloge heb je uitgekozen. Ik vind prijs/kwaliteit verhouding bij Lucardi altijd zeer ok. En jaaa!! Ik houd ook erg van sieraden, daar gaat mijn eksterhartje sneller van kloppen!

  november 28, 2016 at 17:40
 • Reply YuSt

  Mooi he? In Uden ga ik altijd of in Helmond. Mijn zoon verliest om de haverklap zijn oorbellen, ja nogal lomp werk. Maaaaaaam… neem jij oorbellen mee?
  Dus deze feestdagen zit er voor hem ook een Lucardi doosje in de schoen!
  YuSt onlangs geplaatst…HYPERVENTILATIE OF PANIEK? SET YOURSELF FREE | HyperfreeMy Profile

  november 28, 2016 at 19:16
 • Reply Anna Gerrie

  Lucardi vind ik een mooie winkel! Leuk dat ze zo’n uitgebreid assortiment hebben 🙂 Mooi horloge heb je uitgekozen.

  november 28, 2016 at 19:26
 • Reply Astrid

  Sieraden zijn altijd goed! En Lucardi heeft inderdaad voor ieder wat wils en ook voor verschillende prijsklasses. Mooi horloge hoor! En je dochters zijn vast blij straks met de cadeautjes 🙂
  Astrid onlangs geplaatst…Spam je blog #4My Profile

  november 28, 2016 at 20:25
 • Reply chucky1012

  Prachtige watch!
  Zoveel mooie jewelz 😉

  november 29, 2016 at 13:40
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge