Follow:
Uncategorized

Bijna jarig! Wat staat er op mijn wishlist?

Vrijdag 3 juni is het alweer zover, mijn verjaardag. Dit jaar mag ik 43 kaarsjes uitblazen…..jongens, wat gaat dat hard. Niet dat ik mij 43 jaar voel (al voel ik mijn onderrug af en toe wel degelijk), het is toch echt zo. Uiteraard werd mij van verschillende kanten gevraagd wat ik voor mijn verjaardag wilde. Nou, daar moest ik eigenlijk best over nadenken! Ik ben eigenlijk altijd al een tevreden mens. Natuurlijk heb ik op boekenvlak altijd wensen, maar die vervul ik vaak zelf al. Maar de volgende dingen heb ik wel gevraagd!

Geurkaarsen van Bath & Body Works

Ik geef tientallen euro’s uit aan boeken, maar een wat luxere geurkaars voor mijzelf koop ik niet zo snel. Maar de geurkaarsen van Bath and Body Works staan al wel jaren op mijn verlanglijstje. Deze keer maar eens echt specifiek op mijn lijstje gezet. Ik vind deze geurkaarsen stiekem echt een soort toppunt van luxe. Ik ben dan ook heel erg benieuwd of ik er vrijdag eindelijk één aan mijn geurkaarsen-stash kan toevoegen.

Dressoir voor platenspeler

Ik heb inmiddels al een kleine verzameling platen en wil dolgraag een platenspeler in de woonkamer. Mijn man is meer van de high tech snufjes zoals een soundbar en ziet het nut niet in van zo’n ding in de huiskamer. Maar ja, ik wil het gewoon! lol.

Mijn dochter wil haar platenspeler aan mij verkopen zodat zij een luxere kan aanschaffen. Het perfecte moment voor het inwilligen van mijn wens toch?! Dus ik heb een kastje gevraagd voor in de woonkamer om mijn toekomstige platenspeler op te zetten. Ik kan niet wachten om heerlijk plaatjes te draaien in de woonkamer! En het staat ook nog eens sfeervol in huis 😉

En uiteraard kan ik dan op mijn werk een aantal mooie nieuwe platen uitzoeken om aan te schaffen om te draaien. Fleetwood Mac bijvoorbeeld 😉

Nieuwe Body Shop Vitamine C lijn

In de lijn der verwachtingen ligt dat ik weer een cadeaubon van 5 euro zal ontvangen voor mijn verjaardag van The Body Shop. Heel lief dat ze dat altijd doen. Ook heb ik nog 10 euro gespaard met mijn klantenkaart. Ik heb dit jaar aan mijn ouders geld gevraagd (ook om te sparen voor mijn weekend in Bath in november), maar ook omdat ik de nieuwe Vitamine C lijn van The Body Shop wil. Een nieuwe complete lijn huidverzorging! Heaven! Een serum, een dagcrème, een nachtmasker en een face polish. Ik wil het allemaal!!

Verras me maar….

Verder denk ik dat ik ook wel verrast zal worden. Sowieso hebben mijn dochters al verklapt dat ze zaterdag in het winkelcentrum iets voor mij hebben voor mijn verjaardag. We gaan dan zomerkledingshoppen voor hun, maar blijkbaar is er voor mij ook iets spannends. Al met al denk ik dat ik hoe dan ook heel blij zal zijn met elk cadeautje wat ik zal krijgen. Daar wil ik best een jaartje ouder voor worden 😉

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge