Follow:
Uncategorized

Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate review

Onlangs blogte ik al over de Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate ( link ). Toen kon ik nog niet aan jullie laten weten hoe ik de oogverzorging vond. Ik vond het nu tijd om mijn ervaring met jullie te delen nu ik de oogverzorging een aantal weken heb gebruikt.

IMG_0465

Ik kocht de Body Shop Drops of Youth oogcrème nadat ik mijn andere duurdere oogcrème had opgemaakt. Ik vond 50 euro toch wel erg veel voor een oogverzorging die naar mijn mening niet het gewenste resultaat bood. De oogverzorging van de Body Shop is 25 euro, scheelt de helft! Dat vond ik toch zeker het proberen waard. En aangezien de Body Shop niet op dieren test vond ik dat een extra reden om deze oogverzorging uit te proberen.

Ik moest wel wennen aan het metalen balletje dat je moet gebruiken om de oogcrème aan te brengen. Je drukt op het pompje om de crème te doseren. Zoals je op de foto ziet komt er een hoeveelheid crème naast het balletje tevoorschijn. En nu komt het ingewikkelde stukje, je moet een 8-je maken om je oogcountouren om de crème te verdelen. Ik moet zeggen dat ik het met het inkloppen van de oogcrème nog een beetje verdeel omdat er bij 1 oog meer crème komt voor mijn gevoel. Maar dit is voor mij geen nadeel. Ik klop het altijd extra in om de werking te stimuleren.

IMG_0466

IMG_0467

( elke keer als ik op het pompje druk en de crème omhoog komt moet ik aan een kikkertje denken. Ok, ik heb een grote verbeelding, I know..haha )

Maar doet de crème ook wat het belooft? Heb ik een minder vermoeide indruk? Zijn donkere kringen verdwenen? Zijn fijne lijntjes minder geworden? Is mijn huid gladder?

Van donkere kringen heb ik gelukkig geen last. Wallen heb ik de laatste periode wat vaker. Ik slaap de laatste tijd wat slecht door de drukte van deze laatste weken voor de zomervakantie. Ik heb wel het idee dat wallen door de verfrissende gel-crème en het masserende balletje iets minder zichtbaar worden. Daardoor lijkt mijn huid ook wat gladder inderdaad! Wat betreft fijne lijntjes, die zitten er helaas nog steeds. Maar misschien dat 2 weken gebruik van deze oogverzorging nog te kort is om een duidelijk beeld daarover te vormen.

Mijn conclusie: Ik vind Drops of Youth Eye Concentrate een fijne oogverzorging! Voor de prijs zou ik deze sneller halen dan een duurdere die ik voorheen had. De Body Shop heeft nog meerdere oogcrèmes die ik in de toekomst ook nog wel wil uitproberen. Maar voor nu ben ik super happy met deze!

Welke oogverzorging gebruik jij op dit moment?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply Astrid

  Het lijkt me wel fijn aanbrengen met zo’n rollertje. Ik zie de kikker ook wel 😉 Ik gebruik nu een eigen merk oogcreme van Kruidvat, maar of dat echt wat doet… Ik weet het niet!

  juli 7, 2016 at 10:38
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Oh gelukkig ben ik niet de enige die een kikkertje ziet..haha

   juli 7, 2016 at 15:41
 • Reply Claudia

  Zo’n rolletje is iig wel erg hygiënisch en ook makkelijk. Ik gebruik nu de oogcrème van Adrienne feller. Ik ben al lang blij als een oogcrème goed verzorgd. Hihi met wat fantasie zie ik de kikker ook wel.

  juli 7, 2016 at 11:13
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Heb ik ook hoor. Verzorgend is voor mij genoeg….:-)

   juli 7, 2016 at 15:41
 • Reply Miss

  Lijkt me heerlijk aanbrengen met zo’n rolletje! En deze oogcrème klinkt wel enorm goed!

  juli 7, 2016 at 11:17
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Hij is inderdaad heerlijk!

   juli 7, 2016 at 15:42
 • Reply Mariska

  Ik vergeet m’n oogcrème eigenlijk altijd. Wat een gekke opening 😛 maar klinkt wel als fijn spul 🙂

  juli 7, 2016 at 13:54
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   foei….foei…hihi

   juli 7, 2016 at 15:43
 • Reply Babs

  Je kan je kikkertje ook in de koelkast leggen, nog verfrissender. 😉
  Ik gebruik nog steeds de oogcrème van Oriflame, nu even iets spannends van Filorga, dat is weer een platte kikker om te zien 🙂

  juli 7, 2016 at 15:59
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   haha, een platte kikker….oeps…..

   juli 7, 2016 at 16:03
 • Reply Rochella

  Dit soort rollers vind ik altijd heel prettig voor onder de ogen, het geeft je meteen een opgewekt en wakker gevoel. Ik geloof wel in de producten vd bodyshop.

  juli 7, 2016 at 19:01
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik geloof er niet alleen in, ik hou ervan! hihi

   juli 7, 2016 at 19:25
 • Reply Celine

  Ziet er fijn uit… Ik ben ook nog op zoek naar een goede oogcrème, dus ik ga zeker eens even kijken!

  juli 7, 2016 at 21:30
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   En het leuke is dat ze vaak acties hebben 🙂

   juli 8, 2016 at 12:24

  Leave a Reply

  CommentLuv badge