Follow:
Body Shop

Body Shop Fuji Green Tea collectie

fujigreentea

Soms moet je van een lijn horen voordat hij je pas opvalt. Dat was in mijn geval met de Fuji Green Tea collectie van de Body Shop. Hoe vaak ik ook al in de Body Shop ben geweest, deze collectie was mij nog nooit opgevallen! Gelukkig nu wel, en ik vertel jullie er alles over!Op YouTube kijk ik vaak de filmpjes van de Bad Enabler. Een amerikaanse man die verzot is op de Body Shop oa. Een echte amerikaan, dus lekker over the top, ik hou ervan! Die vertelde dus in 1 van zijn filmpjes dat hij razend enthousiast is over deze lijn. Hij vertelde het zo uitbundig dat ik besloot bij mijn eerstvolgende Body Shop bezoek eens zou gaan ruiken.

En zo het geschiedde! En wat schetst mijn verbazing? Ik werd op slag verliefd op de geur! Hij doet mij aan iets denken uit mijn jeugd, maar ik kan mijn vinger er nog niet op leggen. Dus binnenkort eens aan mijn moeder laten ruiken, wellicht dat zij het mysterie kan ontrafelen voor mij.

fuji

Een japanse theeceremonie in de badkamer? Dat maakt de Body Shop nu mogelijk. Met groene thee uit Japan en echte Fair Trade honing uit Ethiopië is deze lijn echt een pareltje binnen de Body Shop.

Toen ik die dag bij de Body Shop was, was er toevallig 30% korting op alles. Dus kocht ik een Fuji Green tea cadeauset en de bodylotion. Over deze producten vertel ik jullie vandaag alles!

De producten die in de cadeauset zitten zijn: Showergel, Eau de Cologne, Scrub, Body Butter en een Scrubzeep.

Body Wash

fujibodywash

Een Body Wash is natuurlijk onmisbaar in een cadeauset! De fles komt in een 100 ml. De Body Wash bevat groene thee uit Japan en Community Trade honing uit Ethiopië. Dit product bevat geen parabenen, siliconen en gluten.

De Body Wash kost 7 euro.

Exfoliating Soap

fujisoap

Fuji Green Tea™ Exfoliating Soap

Een scrubzeep! Super leuk! Ik gebruik vrijwel nooit zeep, maar dit zeepje ga ik zeker uitproberen. In de zeep zitten vers geplukte theeblaadjes uit de Mount Fuji-regio in Japan. Ook zit er Community Trade Shea boter uit Ghana in verwerkt. Dit geeft een verzorgende werking. De zeep bevat geen siliconen, parabenen en gluten.

fujizeeping

De exfoliating soap is 5 euro.

Body Scrub

fujibodybutterscrub

In de set zit een klein potje body scrub. Ik weet nu al dat ik deze uiteindelijk ook in een standaard maat zal kopen. ( dat weet ik al voordat ik hem gebruikt heb…haha ).

De scrub is een milde gel-scrub. Het mooie vind ik dat er geen plastic deeltjes in verwerkt zitten. Beter voor het milieu dus! De korreltjes zijn niet extreem aanwezig, het is dus echt een milde scrub. In deze scrub zitten korreltjes van de jojoba-esters. Uiteraard zit er ook weer groene thee uit Japan in en Community Trade honing uit Ethiopië.

Body Scrub 250 ml kost 18 euro

Body Butter

fujibodybutter

Uiteraard kan een Body Butter niet ontbreken in de collectie. Het paradepaardje van de Body Shop! In de cadeauset zit een standaard maat. Ik kan niet wachten om deze te gaan gebruiken. Ik moet alleen nog even wachten omdat er een paar andere in mijn voorraad zitten die ik eerst moet opmaken. Ik heb in de winkel natuurlijk wel even getest! De Body Butter is wat dunner dan de meeste Body Butters. Ideaal voor de zomer! Hij trekt daarom lekker snel in en plakt niet!

fujibodybuttering

Wat zit er allemaal voor heerlijke ingrediënten?

 • Community Trade shea boter uit Ghana
 • Community Trade soja olie en paranotenolie uit Brazilië
 • Verrijkt met antioxidanten uit Japanse groene thee

De Body Butter geeft 24 uur hydratatie en is voor de normale tot droge huid.

De pot komt in een 200 ml en kost 16 euro

Bodylotion

fuji

Fuji Green Tea™ Body Lotion

De body lotion komt in een handige pompflacon. Ideaal om te doseren. Ondanks dat de body butter al vrij luchtig is, leek het mij fijn om ook de body lotion aan te schaffen. Vaak vind ik dit lekkerder voor in de ochtend na het douchen omdat het toch wat sneller intrekt.

In deze body lotion zitten ook weer antioxidanten uit groene thee. Ook zit er Community Trade sesam olie in uit Nicaragua. Een heerlijk verzorgende body lotion.

De body lotion komt in 250 ml en kost 10 euro.

Eau de Cologne

fujigeur

Een heerlijke bodyspray zat ook in de cadeauset. Hier ben ik zo blij mee! Nu kan ik echt ‘layeren’. Dat wil zeggen: douchen, scrubben, insmeren en sprayen in dezelfde geurlijn. Zo zal ik zalig ruiken naar de fuji green tea lijn!

Ook hierin zitten weer zalige geurnoten:

 • citroen
 • groene thee
 • bergamot
 • jasmijn
 • camelia
 • viooltjes

Echt een heerlijke body spray! De geur is lichter dan een eau de toilette en blijft ook iets minder lang hangen. Maar als je hem in combinatie met een bodylotion of body butter gebruikt, ruik je hem natuurlijk langer.

De eau de cologne komt in een 100 ml en kost 19 euro.

Ik ben echt zo blij dat ik deze lijn heb ontdekt! Ik kan niet wachten om hem lekker te gaan gebruiken. Er zijn nog meer artikelen in deze lijn te krijgen, waaronder een badthee! Aangezien ik geen bad heb, heeft dat voor mij geen nut al vond ik het er wel super leuk uitzien.

Kennen jullie deze lijn al?

Liefs Hilde

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

22 Comments

 • Reply Lieke

  Dit klinkt als de perfecte body shop lijn voor mij! Heerlijk voor de vakantie maar kan van de geur van de bodyspray wel het hele jaar door genieten.
  Lieke onlangs geplaatst…Hotspot | Peukie beachclub ScheveningenMy Profile

  juli 27, 2016 at 09:03
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Deze is ook echt voor zowel zomer als winter vind ik. Echt zalig!

   juli 27, 2016 at 17:41
 • Reply Maaike

  Ik heb hier de shower gel van gehad en vond hem erg fijn!
  Maaike onlangs geplaatst…Cult make up products worth the splurgeMy Profile

  juli 27, 2016 at 09:46
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik wil nog even wachten met gebruiken, maar eigenlijk kan ik niet wachten!

   juli 27, 2016 at 17:42
 • Reply Melike

  De scrubzeep lijkt me fijn, wat handig!
  Melike onlangs geplaatst…Gezicht flawless en schoon houden – stappenplanMy Profile

  juli 27, 2016 at 11:23
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ja die wil ik ook zeker snel een keer gaan gebruiken!

   juli 27, 2016 at 17:42
 • Reply mieke | mieksmind

  Hé Body shop verslaafde 😉 leuke post! Ik ben sowieso dol op body butters en creams. De geur is denk ik alleen niet echt wat voor mij. Ik twijfel nog een beetje. Ik vind de pinita colada heerlijk!

  juli 27, 2016 at 12:20
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ja Pinita is een stuk zoeter, ook zalig! Deze geur heeft mij echt verrast toch wel. Heel wat anders, maar echt super lekker.

   juli 27, 2016 at 17:43
 • Reply Annette

  Ik vind dit ook een hele lekker lijn van TBS, beter als al die mierzoete fruitgeuren die ze ook hebben (en waar mijn dochter op valt 🙂 haha).

  juli 27, 2016 at 12:30
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Hier precies zo. Mijn dochters smeren zich suf met framboos en perzik..haha

   juli 27, 2016 at 17:43
 • Reply Babs

  Ow, ik wil ook lekker layeren! Een scrubzeep vind ik zo lekker, ik heb er ook eentje hier liggen. klinkt ook weer geweldig, You love TBS, TBS loves you 🙂
  Babs onlangs geplaatst…Beauty Kitchen – A new kid in town!My Profile

  juli 27, 2016 at 12:32
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   haha, I heart TBS!

   juli 27, 2016 at 17:44
 • Reply Sax and the Pretty

  Hey dit klinkt goed! Ben al een tijdje niet bij deze winkel geweest, omdat mijn favoriete lijn niet meer te krijgen was. Wellicht deze even een kans geven! Scrubzeep is trouwens de bom! x
  Sax and the Pretty onlangs geplaatst…Vlog #21 Canada Tour deel 1My Profile

  juli 27, 2016 at 15:16
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Wat was je favoriete lijn??

   juli 27, 2016 at 17:44
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Oh dit klinkt wel heeel lekker! Ik heb al jaren niets meer gekocht bij TBS, toch maar weer eens doen 🙂
  Anna Gerrie – Beautyonthefarm onlangs geplaatst…By caitlin oorbellenMy Profile

  juli 27, 2016 at 15:23
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Hup, heel gauw! Morgen weer korting…;-)

   juli 27, 2016 at 17:45
 • Reply Lonneke

  Je maakt mij nieuwsgierig met deze uitgebreide review, jammer dat ik het nu niet zo ook kan ruiken 😉
  Lonneke onlangs geplaatst…Essence Trend Edition Me & My UmbrellaMy Profile

  juli 27, 2016 at 19:15
 • Reply Astrid

  Ooh lekker, the Bodyshop hmmm! Deze lijn klinkt als een geur die ik ook heel lekker vind. Voorlopig ga ik uit zelfbescherming niet de winkel in 😉
  Astrid onlangs geplaatst…Kom je blog spammen! Spam je blog #2My Profile

  juli 27, 2016 at 19:49
 • Reply YuSt

  Dit is helemaal nieuw voor mij! En ik kreeg vlindertjes bij de scrubzeep! Oooooh??? Wat handig lijkt mij dat.
  Hoop dat ik morgen even de kans krijg om te snuffelen bij TBS.
  YuSt onlangs geplaatst…Nieuw van Oriflame: ‘Amazing Paradise’ Eau de Parfum en ‘Blue Wonders’ Eau de Toilette | EDTMy Profile

  juli 27, 2016 at 20:38
 • Reply Marleen@Burgertrutjes

  Oh heerlijk! Ik ga binnenkort ff de winkel in om even te ruiken!

  juli 28, 2016 at 10:03
 • Reply Saskia

  Dit ziet eruit als een hele fijne lijn!
  Saskia onlangs geplaatst…Ik begon weer met Yoga en 5x tips waarom yoga jou juist zou kunnen helpenMy Profile

  juli 28, 2016 at 21:16
 • Reply Michaela Buitenwerf

  Ja wat een heerlijke lijn. Jammer dat die uit het assortiment is gehaald.
  Hij lijkt sprekend op de Bulgari
  ‘Au the vert’ misschien ken je de geur daarvan??

  mei 5, 2023 at 16:46
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge