Follow:
Uncategorized

Body Shop Pinita Colada Body Scrub

scrub1

Dat ik van de Body Shop hou zal inmiddels al wel duidelijk zijn. Een blogpost over de Pinita Colada heb ik al een keertje gedaan ( zie hier )

Nu ik al een tijdje de producten heb gebruikt wil ik 1 product toch nog even extra aandacht geven. Een product die ik zomers heel vaak gebruik om mijn huid in goede en zachte conditie te houden. Waar ik het over heb? De bodyscrub! Iedereen zou, vooral in de zomer, zijn huid een paar keer per week lekker moeten scrubben. Waarom? Ik vertel het je!

Ik scrub zelf zo’n 3 keer per week. Niet mijn hele lichaam, maar mijn benen en armen. Bij mijn benen helpt het, naast het verwijderen van dode huidcellen, ook goed tegen ingegroeide haartjes. Door te scrubben stimuleer je ook je doorbloeding en gaat je huid weer gezond stralen. Ook helpt het om sneller een lekker zomers kleurtje te krijgen. Mijn hele lichaam doe ik vaak 1x per week. Dat is namelijk toch een flinke klus, en anders gaat mijn body scrub wel erg snel op.

De Body Shop Pinita Colada Scrub is een limited Edition van de zomercollectie van de Body Shop. Ik werd op slag verliefd op deze geur. Heerlijke ananas en kokosgeur, zalig! In de body scrub zitten kleine stukjes echte kokosnoot verwerkt die een heerlijk scrubbend effect geven. Echt, het is een waar feestje om onder de douche of in bad jezelf even onder handen te nemen met deze scrub.

scrub2

scrub3

 

De verpakking

De verpakking is typisch Body Shop vind ik. Een mooie plastic pot met zwarte dop. Op de bovenkant van de dop staat een afbeelding van de ingrediënten ananas en kokos en het logo middenin. Op de pot zelf staat nog de volgende tekst. Hmmmmm ingrediënten uit de Caribbean, alsof ik zelf daar op vakantie ben! Ook handig is dat de pot transparant is, dan kan je goed zien hoeveel er nog in zit.

scrub4

Substantie en ingrediënten

De substantie is een crème scrub. Dat werkt erg makkelijk en je verliest weinig product tijdens het gebruik. Als je naar de ingrediënten kijkt zie ik oa: glycerine, soja oil, cocos oil, sweet almond en cellulose. Er zit ook parfum in, maar aangezien dat onderaan de ingrediëntenlijst staat is dat niet heel erg aanwezig.

scrub6

scrub7

Conclusie

Ik vind deze scrub echt zalig! Sowieso ben ik erg weg van de body scrubs van de Body Shop, maar deze geur maakt het extra speciaal. Ik baal enorm dat het een Limited Edition is, en denk er nog over na om tijdens de actie eentje extra te halen. Mocht jij nog de kans krijgen om er 1 te halen, doe het! Online is hij op dit moment uitverkocht, maar in de winkels zelf kan je hem misschien nog wel vinden. Anders adviseer ik je echt om een andere lekkere body Scrub aan te schaffen ( tot half augustus is er een 2e halve prijs op bad en body producten actie! ). Je huid zal je dankbaar zijn als je het een paar keer per week even goed scrubt. 😉

scrub5

De gemiddelde body scrub kost 15 euro per pot. En tijdelijk dus in de aanbieding!

Gebruik jij weleens een body scrub?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

17 Comments

 • Reply Babs

  Ja, ik ben een scrub verslaafde… tjeemig, deze lijkt mij ook zo lekker.. ik denk dat ik ook een kokos addict aan het worden ben 🙂
  Babs onlangs geplaatst…Review: Dr. Organic Moroccan Glow Self Tan mousseMy Profile

  juli 22, 2016 at 09:52
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Moet je echt doen! Hij is echt fantastisch!

   juli 22, 2016 at 15:31
 • Reply Marleen@Burgertrutjes

  deze lijn is echt verslavend! Ik smeer me elke ochtend in met de body butter! die geur!!!
  De scrub is ook heerlijk he? 🙂

  juli 22, 2016 at 10:40
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   In 1 woord zalig!

   juli 22, 2016 at 15:30
 • Reply Astrid

  Heerlijk die scrubs van de Bodyshop! Ik heb er nu ook eentje in gebruik en vind het echt jammer als de pot straks leeg is!
  Astrid onlangs geplaatst…Make-up goals: ooglooks van PinterestMy Profile

  juli 22, 2016 at 10:56
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ja, dat herken ik. Gelukkig heb ik dan wel weer een smoesje om weer een pot te halen. haha

   juli 22, 2016 at 15:30
 • Reply Lieke

  Ik vind dit echt een fijne en heerlijk ruikende lijn, ben er een groot fan van!
  Lieke onlangs geplaatst…Review | Essence Lights of Oriënt matt lipstickMy Profile

  juli 22, 2016 at 11:28
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Yay, een mede fan!

   juli 22, 2016 at 15:30
 • Reply Melike

  Ik hou zo veel van scrubs, deze lijkt me echt lekker om een keer te proberen!
  Melike onlangs geplaatst…Work hard, play hardMy Profile

  juli 22, 2016 at 11:35
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Echt doen! Hij is zalig!

   juli 22, 2016 at 15:30
 • Reply Deb

  Ik scrub eigenlijk nooit en zou het dus echt wel moeten doen. Het is niet zo dat ik er iets op tegen heb, maar ik vergeet het simpelweg gewoon. Ik heb deze scrub ook in huis, gewonnen ook nog dus ik ga ‘em binnenkort zeker gebruiken. En de geur is inderdaad hemels!
  Deb onlangs geplaatst…Comment on Dr. Van der Hoog Little Mademoiselle Macaron peel off masker en win! by Anita te GussinkloMy Profile

  juli 22, 2016 at 20:47
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Dat had ik ook eerst hoor. Ik vergat het ook. Nu verplicht ik mijzelf er gewoon toe en kan ik niet meer zonder!

   juli 22, 2016 at 22:49
 • Reply YuSt

  Ooooh lekker hoor! Ik scrub ook, voelt extra schoon aan. En of je alles even activeert.
  Ik heb nog twee potten staan, dus die eerst maar opmaken. En idd jammer dat het een LE is, die loop ik dan mis
  YuSt onlangs geplaatst…Dr. PawPaw Original balm | review | PawPawMy Profile

  juli 22, 2016 at 22:55
 • Reply linda

  Het effect moet goed zijn.

  juli 23, 2016 at 05:48
 • Reply Cathy

  Vanmiddag naar de Bodyshop geweest en na aanleiding van je blog deze scrub gehaald. Hij ruikt erg lekker en kan niet wachten om hem uit te proberen! Ik heb ook gelijk een bodysorbet van dezelfde lijn mee genomen. Ben benieuwd!!!

  juli 23, 2016 at 22:13
 • Reply Céline

  Ik ben ook helemaal weg van deze geur. Ik zou zo wel uren kunnen doorbrengen in de badkamer.
  Céline onlangs geplaatst…De nieuwe lijn van Starwax the FabulousMy Profile

  juli 24, 2016 at 15:02
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   ja zalig hè?!

   juli 24, 2016 at 20:53

  Leave a Reply

  CommentLuv badge