Follow:
Uncategorized

Body Shop Pinita Colada Limited Edition

Soms ruik je een geur en ben je op slag verliefd. Ik zag de Pinita Colada Limited Edition serie van de Body Shop voorbij komen op beautyblogs en uiteraard werd mijn nieuwsgierigheid gewekt door de kokos die in het product zit. En iedereen die mijn blog een beetje volgt weet dat ik gek ben op kokos! Maar juist omdat mensen die niet van kokos houden ook van deze geur houden werd ik nog meer nieuwsgierig naar deze geur. Zoals je in mijn shoplog kunt zien kocht ik de giftset en een extra douchegel. Ik rook deze geur in de winkel en inderdaad zalig!!

Afgelopen zondag ging ik met mijn dochters ook nog even langs bij de Body Shop en daar kregen we van de verkoopster een overheerlijke armmassage met de body sorbet uit deze collectie. Het enige product wat ik nog had laten liggen de laatste keer. Ik weet zeker dat de verkoopster wist dat ik een sucker ben voor pampering…haha. Want zodra ze mij die armmassage gaf wilde ik eigenlijk de hele Pinita Colada collectie opkopen! Toen ze ook nog vertelde dat de Body Sorbet als aftersun kunt gebruiken besloot ik hem mee te nemen. ( ik was zeer snel te overtuigen..;-) ). Omdat het tweede product voor de helft was nam ik voor mijn dochters de douchegel nog mee. Mijn oudste dochter werd namelijk ook op slag verliefd op de geur. Denk aan warm zonnetje, palmbomen, zandstranden en een heerlijke cocktail in je hand: dat is de Pinita Colada Collectie! Een heerlijke collectie met de geuren van ananas en kokos!

De Collectie bestaat uit een Body Wash, Body Scrub, Body Butter en een Body Sorbet. Ook is er een giftbox met daarin de Body Scrub, Body Butter en mini Body Wash met puff spons.

De shower gel ruikt uiteraard zalig. De Shower Gel is zeepvrij, schuimt lekker en is gewoon een genot om mee te douchen! Ik zou bijna uit de fles gaan drinken, zo lekker ruikt het. 😉

In de flacon zit 250ml en kost 7 euro.

De Body Scrub is natuurlijk onmisbaar. Een Body Scrub verwijdert dode huidcellen waardoor je huid helemaal als nieuw aanvoelt! Ook zal je in de zomer wat sneller kleuren in de zon als je gescrubt bent. In de scrub zitten echte stukjes kokos! I LOVE IT! Er zitten heerlijke oliën in de scrub die je huid extra voeden en zacht maken. Gebruik de scrub 2 – 3 keer per week voor een heerlijke zachte en frisse huid.

In de pot zit 250ml en kost 18 euro.

De Body Sorbet heb ik uiteindelijk ook aangeschaft en daar ben ik maar wat blij mee! Ik gebruikte hem gisteren na het douchen en in huis was het klammig warm. Maar toen ik deze heerlijke Body Sorbet aanbracht werd mijn huid heerlijk koel. De Body Sorbet trekt heel snel in en werkt hydraterend en verkoelend. En je kan deze Body Sorbet dus zelfs als aftersun gebruiken! De meest lekker geurende aftersun die er bestaat! Hij is al verkoelend, maar als je hem in de koelkast bewaard kan je hem dus als super verkoelende aftersun gebruiken. Deze Body Sorbet is de musthave voor deze zomer!

In de tube zit 200ml en kost 11 euro

En als laatste de heerlijke bodybutter. Body Shop staat bekend om de Body Butters die heerlijk voedend en toch luchtig zijn. De Body Butter smeert super lekker en trekt snel in. En dat deze dan ook nog eens hemels ruikt is natuurlijk helemaal top! De Body Butter geeft 24 uur hydratatie. Denk je maar in: na een dagje strand of zwembad ga je douchen ( uiteraard met de Pinita Colada Shower Gel ) en je huid is helemaal droog van de hele dag zon. Je smeert je daarna lekker in met de Body Butter en je huid is weer helemaal in topconditie.

In de pot zit 200 ml en kost 16 euro.

Het is jammer dat jullie de geur niet vanaf jullie computer kunnen ruiken, dan weet ik zeker dat jullie ook meteen in tropische sferen zouden belanden. Ben je in de gelegenheid om de Body Shop binnen te wandelen? Ga deze Limited Edition collectie ruiken! Je wilt dit niet mislopen.

Uiteraard is de collectie ook online bij de Body Shop te krijgen.

Hoe lijkt jullie deze lijn?

Liefs Hilde

**ik heb deze producten zelf aangeschaft en krijg geen vergoeding voor het promoten van deze spullen. **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Mieke | Mieksmind

  De body sorbet en body butter lijken me heel erg fijn! Leuke collectie ook weer van the body shop

  mei 30, 2016 at 17:16
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ja, ik ben zoals je wellicht hebt gelezen ook super enthousiast over deze lijn. Ontzettend lekkere producten. Straks weer douchen en smeren, kijk er al naar uit…haha. Bedankt voor je reactie!

   mei 30, 2016 at 20:37
 • Reply Tania

  Ik ben superbenieuwd naar de geur.

  mei 30, 2016 at 18:55
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Hopelijk ben je gauw in de gelegenheid hem te gaan ruiken! Bedankt voor je reactie!

   mei 30, 2016 at 20:38
 • Reply Marieke

  Oh I love the bodyshop!! Helaas is hij weg in Purmerend dus ben er al in geen eeuwen meer geweest.
  Bedankt voor de ici tip! Van de week even op mascara jacht 🙂

  mei 30, 2016 at 19:36
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Oh balen dat hij weg is! Misschien kom je binnenkort in de gelegenheid om een keer weer een bodyshop binnen te wandelen! Bedankt voor je reactie!

   mei 30, 2016 at 20:39
 • Reply Brigitte

  Ik heb hem ook 2 weken gelden gekocht – ben ook gek op kokos . Wat betreft die aftersun – de verkoopster zo dat je het ook in de koelkast kunt leggen ( sorbet )

  mei 30, 2016 at 21:09
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Klopt, dat zei ze ook tegen mij. Ga ik zeker doen van de zomer!!

   mei 30, 2016 at 21:13
 • Reply Marieke

  Dit lijkt mij inderdaad een heerlijke geurlijn! Ik ben dol op The Body Shop 🙂

  mei 30, 2016 at 21:16
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik ook! Steeds meer eigenlijk…;-) Bedankt voor je berichtje!

   mei 30, 2016 at 21:23

  Leave a Reply

  CommentLuv badge