Follow:
boeken, review

Boekenreview: De Royals 3 – Geheimen – Erin Watt

royals

** Kan spoilers bevatten aangezien het over het derde deel in een serie gaat! **

De serie de Royals is echt een geweldige serie. Een soort guilty pleasure aangezien het een beetje fout is natuurlijk. Een serie over een arm meisje die terecht komt bij een rijke vader met nogal prettig ogende zoons. (maar liefst 5 stuks!). Niet de meest originele verhaallijnen heeft deze serie, maar het is toch echt een geweldige verslavende serie om te lezen! Vandaag mijn review over het derde deel, Geheimen. Het deel wat verder gaat na de gigantische cliffhanger bij deel 2. Hoe beviel het derde deel mij? Was het weer zo’n pageturner die ik niet kon wegleggen?

royals

Achterflap

“Ella heeft haar hart verloren aan Reed, de aantrekkelijke bad boy van de steenrijke familie Royal. Ondanks al zijn rotstreken gelooft ze in hem. Maar zelfs voor overlever Ella zijn de problemen van Reed en zijn vier broers op zijn zachtst gezegd een uitdaging. Reed gaat voor haar door het vuur. Maar om zijn eigen leven en daarmee dat van Ella te redden, moet hij zijn dubieuze verleden achter zich laten. Kan hij dat? En lukt het hen om de geheimen van hun families voor eens en voor altijd te ontrafelen?”

royals

Samenvatting

Na Verleiding en Verraad is er dan het derde deel, Geheimen. Als jullie de eerdere delen ook hebben gelezen weet je dat het tweede deel met een gigantische cliffhanger eindigde. De vader van Ella stond ineens voor de deur en bleek dus niet dood te zijn. In het derde deel wordt er uiteraard ingegaan op het feit hóe het kan dat Steve (de vader van Ella) zoveel jaren spoorloos was.

In dit deel draait het veel om Ella en Reed. Hun liefde voor elkaar wordt flink op de proef gesteld door de verdenking op Reed. Hij wordt er van verdacht Brooke, de geliefde van zijn vader waar hij een korte affaire mee heeft gehad, te hebben vermoord. Heel veel aanwijzingen richten zich op Reed en hij en zijn familie moeten alles op alles zetten om de politie ervan te overtuigen dat hij onschuldig is. Maar is hij dat wel?

Geheimen is met recht een perfecte titel voor dit deel. Heeft Reed geheimen die hij liever niet prijsgeeft? En dan is er opeens de mysterieuze, uit de dood opgestane, Steve. Klopt zijn verhaal wel? Stukje bij beetje worden geheimen ontrafelt en zijn er plottwisten die je niet ziet aankomen.

Ook dit deel wordt weer vanuit het perspectief geschreven van zowel Reed als Ella. Hierdoor krijg je van beide heel veel informatie over hun liefde voor elkaar. Ze hebben zoveel aantrekkingskracht tot elkaar dat zelfs een gevangenschap of een véél te strenge Steve die zijn vaderrol iets te serieus neemt, te overwinnen. Ella moet erg wennen aan haar vader en de band tussen beide gaat in het begin erg stroef. Toch krijg je als lezer een beetje medelijden met Steve, die zo erg zijn best probeert te doen om het goede te doen voor zijn dochter.

Vanaf de helft van het boek komt er steeds meer spanning om de hoek kijken. Je krijgt steeds meer het gevoel dat je een kijkje in het huis van de Royals mag nemen en daar geniet je als lezer ook van. Ook in dit deel krijgen de broers van Reed ook de nodige aandacht en dat geeft weer extra humoristische scènes aan het verhaal.

Deel 3 is wederom weer een heerlijk boek om te lezen! Deel 4 is inmiddels ook al uit en die komt denk ik onder de kerstboom voor mij. 😉

royals

Informatie

De Royals – Geheimen — Erin Watt

Uitgeverij de Fontein

Paperback, 384 pagina’s

ISBN: 9789026145223

Prijs: 17,50

Dit boek is verkrijgbaar bij de boekhandel of Bol.com (klik hier)

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Goede en zeer duidelijke review.
  Misschien doe ik dit mezelf kado.

  Xoxo

  december 12, 2018 at 05:19
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge