Follow:
beauty

Budgettip: Kruidvat haarstyling producten

Ik hou van budgettips! En stiekem hou ik ook van het Kruidvat. Het is namelijk mijn eerste echte baantje wat ik ooit kreeg, en ik ben er jaren gebleven omdat ik het een heerlijke winkel vond om te werken. Nog altijd haal ik graag producten van het eigen merk van Kruidvat. Ze zijn voordelig en zijn ook (bijna) altijd goed van kwaliteit. Vandaag heb ik 3 styling producten om te showen. En met 2 tieners in huis die niets anders doen dan in de spiegel kijken hoe hun haar zit had ik dus de prima testers in huis 😉

Kruidvat Heat Protection Spray

“Start jouw haarroutine bijvoorbeeld met de vertrouwde Kruidvat Heat Protection Spray. Deze spray beschermt het haar tegen de schadelijke e­ffecten van hete stylingtools (tot 220°C) zoals een haardroger, een stijltang of een krultang. De pre-styling spray is vrij van parfum en bevat pro-vitamine B5 voor het reguleren van de vochtbalans. Resultaat?  Een lichte fixatie en goede bescherming!

Gebruiksaanwijzing: Schuif het hendeltje op de pomp in de positie ‘open’. Spray royaal over vochtig haar. Droog het haar met de droger en style zoals gewenst met een warmte styling tool.”

Mijn dochters zijn bijna samengemolten met de stijltang. Vooral Fenna (15 jaar) is dagelijks haar haar aan het stylen met dat apparaat. Wat uiteindelijk resulteerde in héél veel dode punten omdat ze haar haar niet optimaal verzorgde. Sinds ze deze Heat Protection Spray gebruikt voor het gebruik van de stijltang ziet haar haar er al stukken gezonder uit. Makkelijk in gebruik en heel veel beter voor je haar!

Kruidvat Messed-up Matte Clay

Je kapsel style je bijvoorbeeld met de Kruidvat Matte Clay. Deze zorgt voor meer grip en flexibele controle voor een warrige, nonchalante look met een natuurlijke matte finish. De texturizer fixeert krachtig met 24 uur controle en is het meest geschikt voor kort en normaal tot dun haar.

Nu er geen kappersbezoekjes in de planning staan is vooral het haar van mijn man en zoontje een drama. Te lang, en er zit geen model meer in. We moeten dus creatieve looks bedenken. Voor Thomas hoeft het allemaal niet, die heeft de leeftijd nog niet bereikt dat zijn haar elke dag goed in model moet zitten. Maar ik vind het toch wel leuk als het een beetje een stoere look heeft. Dan is dit product ideaal. Lekker makkelijk in gebruik, ruikt vrij neutraal en laat het haar er natuurlijk uitzien. Ideaal!

Kruidvat Volume Powder

Ik denk dat ik binnen het gezin de persoon ben met het minste volume in het haar. Mijn haar is lang (té lang) en ik draag het eigenlijk altijd in een staart omdat ik een hekel heb aan haar dat in de weg zit. Maar ik vind het soms wel erg leuk staan om mijn haar los te dragen, maar dan niet sloom langs mijn hoofd.

Dit volume poeder van Kruidvat brengt heel makkelijk aan. Je brengt het aan bij de wortels van je haar en wrijft het als het ware wat luchtig door je haar. Het laat je haar wat stroever aanvoelen bij de wortels, het geeft dus wel degelijk structuur. Hierdoor krijgt je haar automatisch wat volume. Verwacht geen mega volume uit zichzelf, dan zal je echt nog wel je haar moeten gaan stylen, maar het geeft wel degelijk een beetje volume om je haar er vlotter te laten uitzien. En ook niet geheel onbelangrijk: geen witte waas!

De haarstyling producten van het Kruidvat zijn natuurlijk verkrijgbaar bij alle Kruidvat filialen.

Liefs Hilde

** Ik heb de producten ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge