Follow:
3 stappen plan, clinique, foaming cleanser, reiniging

Bye bye Make-up met Clinique Rinse-off foaming cleanser

Ik hou van reinigen! Ok, in mijn huis schiet dat er nog weleens bij in, maar mijn gezicht gebeurt grondig. Nog niet grondig genoeg trouwens, ik zou nog dolgraag zo’n roterende borstel willen voor je gezicht, maar dat vind ik een mooi verjaardagscadeau ­čśë
Maar met de middelen die ik nu heb lukt het ook al aardig.

Je gezicht reinigen is ontzettend belangrijk. Ook als je geen foundation of iets dergelijks draagt. In de ochtend zit er veel onzichtbaar vuil op je gezicht. Je huid is ’s nachts als jij heerlijk ligt te slapen druk bezig. Alle onzuiverheden worden naar de oppervlakte gebracht en ligt als een onzichtbaar laagje op je gezicht. Afgezien van het heerlijk verfrissend wakker worden met een plens water in je gezicht, vind ik het ook heerlijk om met een lekkere reinigingsmousse mijn gezicht klaar te maken voor een nieuwe dag!

Ik gebruik de Clinique Rinse-off foaming cleanser graag. Je hebt maar heel weinig nodig om het te laten schuimen in combinatie met water.
Naast het reinigen verzacht het de huid ook door botanische bestanddelen. Het is dus geen probleem om hierna nog het zeepje van het 3 stappen-systeem te gebruiken, je huid zal niet uitdrogen!
Uiteraard is dit product ook op allergie getest en 100% parfumvrij.
De tube bevat 150 ml en kost 22,50.
Hij is super zuinig in gebruik, dus je doet er erg lang mee.
Als afsluiting van deze post wil ik je vragen of je, als je mijn blog leuk vindt, mijn blog wilt volgen. Ook het achterlaten van een berichtje vind ik leuk! Ik probeer altijd wel te reageren.
Ik wens jullie een hele fijne dag!
Liefs Hilde

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Brigitte Vermeulen

  Ha Hilde

  Ik maak al 100 jaar mijn gezicht schoon met een milk en lotion . Alleen eerlijk gezegd niet in de ochtend .
  Ik vind jou blogs heel leuk om te lezen . Je schrijft makkelijk en helder . Soms vergeet ik het wel eens – het zou handig zijn als ik een mail krijg – maar ik zie dat nergens als instelling

  april 18, 2016 at 09:33
 • Reply Hilde Janbroers

  Al 100 jaar! wat zie je er dan nog fantastisch uit meid!! hihi. Rechts staat in de kolom 'Follow by Email' ik weet niet of het goed werkt, maar je zou het kunnen proberen. Of idd mijn nieuwe Facebook pagina liken, daar staat elke dag sowieso een linkje naar de nieuwe post. xx

  april 18, 2016 at 09:41
 • Reply Brigitte Vermeulen

  Het is gelukt ! Nu even mij verdiepen in jouw win aktie !

  april 18, 2016 at 09:44
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge