Follow:
beauty

Castelbel Jasmim Branco Eau de Toilette

castelbel

Sinds ik niet meer zelf bij een parfumerie werk is mijn parfum/eau de toilette verzameling drastisch geslonken. Zo had ik vroeger minstens 25 geuren op mijn toilettafel staan, zo is dat nu hooguit 4 a 5 flesjes. Daarom vond ik het heel erg leuk om een nieuwe geur te mogen ontvangen van Parfumania.

Catelbel is een voor mij nieuw merk. Ik had er voordat ik de email ontving nog nooit van gehoord. Ik mocht een keuze maken uit de 5 nieuwe geuren die er zijn. Het leek mij echter leuker om te worden verrast, dus liet ik de keuze aan Parfumania.

Castelbel

Castelbel is een merk uit Portugal. Zij hebben hele uitgebreide collecties van geurlijnen. Zo heeft bijvoorbeeld de lijn die ruikt naar peer, geuren, geursticks, zeep, kamerspray etc. En alles ziet er even romantisch uit!

castelbel1

Ik ontving de Jamim Branco, een geur die heerlijk fris ruikt naar witte jasmijn. De fles heeft de royale inhoud van 100 ml edt. Het flesje is simpel en mooi van vorm. Ik hou wel van dit soort flesjes, basic van uitstraling wat mij altijd doet denken aan de romantische Engelse slaapkamers met kaptafels vol van dit soort parfum flacons.

Ook het doosje doet Engels aan vind ik. Romantisch met bloemetjes aan de zijkanten.

castelbel2

De geur is erg fris en licht bloemig op mijn huid. Zelf hou ik in het najaar van zwaardere zoetere geuren, maar deze geur vind ik voor het voorjaar heerlijk. De prachtige flacon mag dus in het mooie doosje nog even op de kaptafel pronken. De geur blijft trouwens een aantal uurtjes aanwezig, prima voor de prijs en inhoud die je ervoor krijgt.

Benieuwd naar alle geuren die Castelbel in het assortiment heeft? Kan dan even op de Parfumania website.

castelbel3

Ben je op zoek naar een exclusief cadeautje? Dan kan je zeker aankomen met een mooie nieuwe geur van Castelbel. Je krijgt voor 21,95 een fles van 100ml edt. Dat is zeker een mooie prijs!

Was jij al bekend met het merk Castelbel?

Liefs Hilde

** Ik heb deze geur ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Romy

  Dat is zeker een fijn prijsje! Wat een mooi flesje en het klinkt ook als een heel fijn parfum.
  Romy onlangs geplaatst…Action shoplog: knutselspullen in vrolijke kleurenMy Profile

  november 25, 2016 at 07:42
 • Reply jeapiebel

  Ik ken dit merk niet. Het is wel mooi om een nieuw merk te leren kennen. Klinkt als een lekker geurtje!

  november 25, 2016 at 08:26
 • Reply Natascha

  Ik had eerlijk gezegd ook nog nooit van dit merk gehoord. Ik zit me nu wel te bedenken hoe jouw kaptafel er ooit uit heeft gezien, een vriendin van mij die bij een parfumerie werkte had er ook zo veel 😉 Heerlijk!

  november 25, 2016 at 19:06
 • Reply Melike

  Helemaal niet zo duur inderdaad! Ik vind het flesje er veel duurder uitzien. Lijkt me heel lekker. Ik kende het nog niet!

  november 26, 2016 at 14:15
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge