Follow:
beauty

Catrice All Round Mascara Extra Volume Length & Curl

Ik vond het weer tijd voor een mascara review. Ik heb nog steeds niet de ultieme holy grail mascara gevonden. Misschien stel ik wel te hoge eisen, who knows, maar hij moet er toch zijn? Die fantastische, geweldige en super mooie mascara? Wie weet is dit hem?!

“Als een echte all-rounder maakt deze vlekvrije mascara zijn naam waar: je wimpers krijgen extra volume, lengte en krul. De mascara bedekt en versterkt elke individuele wimperhaar, voor een optimaal resultaat. Oftalmologisch getest. Ook verkrijgbaar in een waterproof versie!”

Op de site van Catrice staat deze omschrijving, klinkt natuurlijk super, maar of het echt zo is, we shall see!

De mascara oogt vrij standaard. Geen tierelantijntjes, geen poespas aan het borsteltje, gewoon normaal. Het borsteltje heeft kunststof haartjes, daar hou ik altijd wel van. Ik ben niet zo van de harde borsteltjes.

Het borsteltje loopt in een puntje, handig voor de kleinere haartjes. Geen klontjes op mijn borsteltje, ook dat is een pluspunt. Maar nu de grote test, geeft hij volume, lengte en krul?

Lengte en krul zeker, daar zie ik duidelijk wat van terug. Krul mag ietsjes meer wat mij betreft, maar op zich prima! Volume vind ik voor mijn doen te weinig helaas. Ik heb van mijzelf best volle wimpers, maar ze worden niet extra dik aangezet met deze mascara, dat vind ik wel jammer.

Conclusie

Voor een prijs van 2,99 vind ik de mascara prima voor erbij. Ik denk dat als ik hem met een ietwat meer volume mascara combineer hij n├│g mooier uitkomt. Voor mensen die een mooie natuurlijke look willen, kan ik deze mascara zeker aanbevelen! ( verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister ).

Heb jij al eens een mascara van Catrice geprobeerd?

Liefs Hilde

** Ik heb dit artikel gekregen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply chucky1012

  Prachtig resultaat met deze budget geprijsde mascara!

  Xoxo

  januari 29, 2017 at 07:12
 • Reply Susan

  Ik wil zelf altijd meer volume bij een mascara, maar voor een natuurlijke look ziet het er wel goed uit!
  Susan onlangs geplaatst…Furry Friend tagMy Profile

  januari 29, 2017 at 08:22
 • Reply Romy

  Dat klinkt als een fijne mascara die vriendelijk is voor de portemonnee. Sowieso ben ik altijd fan van de mascara’s van Catrice!
  Romy onlangs geplaatst…Outfit of The Day: mijn nieuwe (tweedehands) winterjasMy Profile

  januari 29, 2017 at 08:40
 • Reply Tania

  Ben ook nog op zoek naar een goede mascara. Denk dat ik deze eens ga proberen. Voor die prijs kan je het zeker niet laten he

  januari 29, 2017 at 10:12
 • Reply Irina

  Hmm, ik vind het effect niet echt geweldig. Zelf gebruik ik al tijden de Glam & Doll mascara van Catrice, de waterproof variant: echt een aanrader!

  januari 29, 2017 at 11:11
 • Reply Jolanda

  Jammer van het volume inderdaad maar verder zeker een mooie mascara!!

  januari 29, 2017 at 11:18
 • Reply Lonneke

  Hij geeft wow effect vind ik. Ik vind het ook lastig om een goede te zoeken en ik moet zeggen dat ik nu erg te spreken ben over de Etos volume mascara, misschien ook iets voor jouw?

  januari 29, 2017 at 11:20
 • Reply Jessica J.

  Voor nog geen drie euro is deze zeker prima! Misschien dat ie het in combinatie met een wimperkruller net dat ietsje beter doet?
  Jessica J. onlangs geplaatst…Ik ben blutMy Profile

  januari 29, 2017 at 15:01
 • Reply Mariska

  Hm, ik vind hem op zich wel een beetje tegenvallen. Ik heb nu de Catrice Pret a Lumiere mascara in waterproof en die is echt fijn ­čÖé

  januari 29, 2017 at 16:06
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge