Follow:
beauty

Catrice Deluxe Trio Eyeshadow sets

catrice

Mooie glanzende oogschaduws, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik had deze leuke trio doosjes al een tijdje liggen, en nu heb ik ze eindelijk eens uit de bak gepakt om te reviewen. De kleuren zijn helemaal in mijn straatje, paarstinten en bruintinten en mooie highlighters. Ik laat ze zien!

De doosjes zijn ontzettend stevig vond ik, voor de prijs absoluut een pluspunt. Ze stralen ook zeker geen budgetmerk uit. De gebakken oogschaduws doen mij een beetje denken aan de oogschaduw “balletjes” die Chanel in haar 4-kleurige oogschaduwdoosjes heeft. Dit maakt mij extra nieuwsgierig naar de kwaliteit!

Catrice trio

010 Antique C’est Très Chic

 

Catrice trio

030 Rose Vintouch

De glans van de highlighter kleur is echt heel mooi! ( van beide doosjes ). Ook geven de kleuren van de andere oogschaduw bolletjes heel goed af. De pigmentatie is dus zeker top! Van de 030 is de meest rechtste kleur meer paars/bruin en heeft wat minder glans dan alle andere kleurtjes. Met deze 2 doosjes kan je heerlijk combineren!

Let niet op mijn zwarte vlekjes van mijn mascara, dat krijg ik als ik met wind in de ogen ga fietsen 😉

Ik heb hier beide doosjes gebruikt en wat gecombineerd. Ik vind de kleuren goed blenden en ze blijven ook mooi lang zitten. En de glans vind ik mooi subtiel.

Ik ben zeer te spreken over de Catrice Deluxe Trio Oogschaduws! Zeker doosjes die ik vaker ga pakken als ik een look ga maken.

De oogschaduws zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat en Trekpleister en kosten 4,89

Ga jij vaak voor budget oogschaduw?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Maaike

  Ik vind deze er altijd erg leuk uit zien in de doosjes, maar ik vind de pigmentatie niet top. Misschien dat ze nat wat meer power zouden hebben, maar ik vind ze nu vooral in elkaar wegblenden. Nog steeds jammer dat de Liquid Metal oogschaduws uit het assortiment zijn, want die waren echt top.
  Maaike onlangs geplaatst…Recipe: Healthier HamburgersMy Profile

  maart 21, 2017 at 07:04
 • Reply Romy

  Wat een prachtige kleuren, helemaal mijn ding! Beide oogschaduwtrio’s klinken super!
  Romy onlangs geplaatst…Handletteren: mijn eerste poging op canvasMy Profile

  maart 21, 2017 at 08:00
 • Reply Jessica J.

  Ziet er goed uit! Niet te heftig, maar toch prima gepigmenteerd. Vroeger kocht ik veel budgetoogschaduw, maar tegenwoordig blijf ik bij mijn iets meer high-end palettes. Urbay Decay, Tarte, dat soort dingen. Eigenlijk mag ik niets meer kopen, want hoeveel make-up kan je nu effectief gebruiken, maar het blijft moeilijk! :’D Sommige dingen móét ik gewoon hebben!
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #46 • Korte werkweek, boeken en natuur!My Profile

  maart 21, 2017 at 10:43
 • Reply Lieke

  Ik koop zelf altijd liever paletten of mono’s maar vind deze trio’s wel erg mooi. Mooie look ook 🙂
  Lieke onlangs geplaatst…Mijn week #11 | EHBO diploma, GroenLinks en een dagje naar BelgiëMy Profile

  maart 21, 2017 at 11:16
 • Reply YuStSoMe

  Oh ik kan ze ook wel waarderen. Handig in de tas voor na het sporten als ik daarna direct door moet naar de winkel. Ff wat kleur erop! Ben vooral op zoek nog naar een paarse!
  YuStSoMe onlangs geplaatst…Vitamine C | voor huid en haar | Vitabrid C12My Profile

  maart 21, 2017 at 20:00
 • Reply chucky1012

  Mooie kleuren!

  maart 21, 2017 at 22:11
 • Reply Babs

  Soms kunnen merken als Catrice of essence verrassend uit de hoek komen en altijd de moeite van het proberen waard.
  Deze vind ik heel goed scoren qua pigmentatie, heel mooi!

  maart 22, 2017 at 10:06
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge