Follow:
Uncategorized

Catrice Glam & Doll: Curl & Volume Mascara

Catrice mascara is voor mij nieuw. Ik heb al de nodige merken mascara versleten, maar tot nu toe nog nooit eentje van Catrice. Toen ik op het Essence/Catrice Event was kreeg ik van diverse blogsters te horen dat de Glam & Doll mascara ontzettend goed was. Nou dat wilde ik wel testen! Daarom vandaag mijn ervaring met de Catrice Glam & Doll Curl & Volume Mascara.

glam

Uitstraling

Allereerst de uitstraling van de mascara. Ik vind de huls echt prachtig. Allereerst de paarse kleur, helemaal geweldig! Ik kan hem lekker snel vinden tussen al mijn andere zwarte mascara hulzen. 😉 De vorm vind ik ook mooi en elegant. Door de smallere toeloop naar de dop toe kan je hem ook heel prettig vasthouden. Ja, een dikke plus voor de uitstraling!

glam1

(poppenwimpers? Ja graag! )

Borsteltje

glam2

Het borsteltje is lekker vol en heeft een curve. ( heet dat zo? Ik vind het wel mooi klinken in ieder geval. ). Door het volle borsteltje kan je heel mooi de volume bereiken die je wenst. En de curve zorgt ervoor dat je wimpers gaan krullen. Ik hou wel van dit soort volle borsteltjes. Ik kan daar altijd erg prettig mee werken.

Resultaat

glam3

Ik kan mijn collega-bloggers alleen maar gelijk geven! Wat een geweldige mascara!! Hij laat mijn wimpers niet plakken en separeert ze perfect. Ze lijken heel mooi vol en warempel, ze krullen ook nog omhoog! Ik kan niets anders zeggen dat ik deze mascara een absolute topper vind.

Je kan de Catrice mascara vinden bij het Kruidvat en kost maar 3,99. Echt een topper in het budget segment!

Kennen jullie deze mascara al?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

15 Comments

 • Reply Eva

  Mooi! Ik heb hem nog nooit geprobeerd maar ik houd hem zeker in gedachten!
  Eva onlangs geplaatst…Arc en Sels Day Cream | ReviewMy Profile

  augustus 25, 2016 at 08:03
 • Reply Lonneke

  Deze geeft een heel mooi resultaat zeg, ik kende hem nog niet.
  Lonneke onlangs geplaatst…3 x Essence The Gel PolishMy Profile

  augustus 25, 2016 at 08:24
 • Reply Mariska

  Oh die is wel verrassend mooi! Ga ik onthouden 😀
  Mariska onlangs geplaatst…Glitters voor beginners | make-up lookMy Profile

  augustus 25, 2016 at 08:56
 • Reply marleen@burgertrutjes

  Wat een mooie mascara! En dat prijsje is fijn! Zodra ik een nieuwe nodig heb ga ik m aanschaffen 🙂
  marleen@burgertrutjes onlangs geplaatst…Boer zoekt vrouw komt met nieuw seizoen: beter dan welke soap dan ook!My Profile

  augustus 25, 2016 at 10:38
 • Reply DisneyChicks.nl

  Wat een mooi resultaat! Deze ga ik zeker onthouden! 🙂
  DisneyChicks.nl onlangs geplaatst…Big Bazar Disney Puzzle met 1000 stukjesMy Profile

  augustus 25, 2016 at 11:24
 • Reply Deb

  Nice one!! Je liet laatst de Jelly Pong Pong mascara zien en deze geeft een zoveel beter resultaat en dat voor maar een paar euro. Zodra mijn huidige Pupa mascara op is, ga ik deze zeker uitproberen. Je hebt me overtuigd!
  Deb onlangs geplaatst…Comment on Snapshots: Mijn vakantie op Gran Canaria #1 by LonnekeMy Profile

  augustus 25, 2016 at 12:05
 • Reply Florentine

  Wauw! Zo pretty:-)
  Super leuke blog heb je! Liefs
  Florentine onlangs geplaatst…Swatch ✾ Dragon Fruit watchMy Profile

  augustus 25, 2016 at 12:33
 • Reply Astrid

  Ziet er goed uit!! Ik heb de mijne nog niet geprobeerd, wil eerst nog wat mascara’s opmaken 🙂 Maar ik kijk er nu wel extra naar uit!
  Astrid onlangs geplaatst…Beauty battle: essence en CATRICE oogschaduw vergelijkingMy Profile

  augustus 25, 2016 at 15:51
 • Reply Melike

  Hihi eerlijk gezegd heb ik ook nog nooit een van Catrice geprobeerd. Stom eigenlijk, maar meestal ga ik toch voor de duurdere opties. Deze ziet er echt heel goed uit, dus hij komt bij deze op mijn wishlist!
  Melike onlangs geplaatst…Tepelkloven crème op je lippen? Modellen en celebrities zweren hierbij? Review:Dr. Lipp Original Nipple Balm For LipsMy Profile

  augustus 25, 2016 at 17:56
 • Reply Jana

  Ziet er inderdaad super uit! Heel wat mensen praten positief over deze mascara, misschien moet ik hem dan ook maar snel inslaan!
  Jana onlangs geplaatst…Youtube/blogs made me buy itMy Profile

  augustus 25, 2016 at 21:05
 • Reply Quinty

  Wat een prachtig effect geeft deze mascara! Ik heb ook een Glam & Doll mascara van Catrice maar dan de licht roze versie. Die is zo fijn!
  Quinty onlangs geplaatst…∆ ESSENCE MATT MATT MATT 04 PINK UP YOUR LIFEMy Profile

  augustus 25, 2016 at 21:50
 • Reply YuSt

  Me likie! Yeah dat ziet er echt heel goed uit!
  YuSt onlangs geplaatst…3 x Swatched-it | nagellak | Keeping up with… | KHROMAMy Profile

  augustus 26, 2016 at 00:01
 • Reply Janine

  Deze ziet er ook erg goed uit! Ik heb de andere versie van deze mascara getest haha. Ook vind ik de mascara erg goed zwart en dat zijn ze niet allemaal
  Janine onlangs geplaatst…5 Bloggers Die Ik VolgMy Profile

  augustus 26, 2016 at 01:31
 • Reply chucky1012

  Het seperate de wimpers perfect.
  Prachtig resultaat.

  augustus 26, 2016 at 06:59
 • Reply Lonneke

  Goh deze mascara maakt je wimpers echt mooi vol zeg! Die ga ik een volgende keer ook proberen omdat ik niet zulke lange wimpers heb. En dat voor maar zo weinig!

  augustus 26, 2016 at 20:43
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge