Follow:
Uncategorized

Catrice Nail Lacquer en Matt & More Top Coat

catrice7

Dat ik nog lang niet door mijn te reviewen stash nagellak heen ben moge duidelijk zijn. Vandaag laat ik jullie weer 3 prachtige lakjes van Catrice zien. En ook een super gave Top Coat die helemaal hoort bij de ‘alles-moet-mat-trend’.

Ik denk dat jullie wel kunnen raden dat ik deze lakjes heb van het Essence/Catrice Event. Ik heb toen de nodige mooie lakjes meegekregen en deze zijn daar ook van. Ik vond dit echt mooie najaarskleuren zo bij elkaar.

Ultimate Nail Lacquer 118 Take A Brick

catrice

Ik vind dit echt een hele mooie kleur. Wil je gaan voor chique, maar niet altijd de standaard rode kleur pakken? Dan is dit een prachtig alternatief. Mooi rood/oud roze van kleur. Echt super!! Dekt mooi in 2 laagjes.

Ultimate Nail Lacquer 116 GREYzy in Love

catrice5

catrice6

Dit is niet een kleur die ik zelf snel zou dragen. Het maakt mijn handen wat bleek. Wel is deze kleur mooi in combinatie met roze gok ik. Dus wie weet gooi ik er nog een keer een nailart tegenaan. ( dat moet ik toch eens gaan oefenen nu!). Dekt mooi in 2 laagjes en heeft een prachtige glans.

Ultimate Nail Lacquer 97 Love Affair In Bel Air

catrice3

Dit is een lief pastel zachtroze kleur. Kan eigenlijk het hele jaar door vind ik. Voor een lichtroze kleur dekt hij super goed in 2 laagjes. Ja, een topper!

Ultra Protect Base Coat en Matt & More Top Coat

catrice8

Ik gebruikte bij het lakken deze base coat en top coat. De Base Coat droogt heel snel mat op en je kan vrij snel je nagellak erop aanbrengen. Maar dan de Top Coat! Hoe leuk om op die manier je glanzende nagellak ook eens mat te dragen!

catrice2

Ik heb het op deze foto geprobeerd vast te leggen. Zoals je ziet krijgt de nagellak een soort metallic laagje, en naast de glanzende nagellak op mijn andere nagel kan je zien dat hij mat is. Echt super leuk!

Conclusie

Wederom weer super lakjes om vaker te gebruiken! Vooral de matte top coat zal ik vaak pakken. Wat ontzettend leuk qua effect. Echt een aanrader!

Catrice nagelproducten zijn te krijgen bij het Kruidvat.

Prijzen

Catrice nagellakken kosten 2,99, Ultra Protect Base Coat 2,99, Matt & More Top Coat 2,99 )

Gebruiken jullie liever glanzende of matte nagellak?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen van een bedrijf **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply marije

  Oh die take a brick is een mooie voor de herfst. De grijze tint vind ik ook mooi. Ik laat het liefst mijn nagels gewoon shiny.
  marije onlangs geplaatst…A man’s point of view: Get your happy onMy Profile

  september 22, 2016 at 06:53
 • Reply Susan

  Oh ik vind ze alle drie heel mooi, maar ik heb nog zoveel nagellak staan..
  Susan onlangs geplaatst…China, Beijing 2015My Profile

  september 22, 2016 at 07:00
 • Reply Romy

  Wat een mooie lakjes allemaal! Ik vind dat de matte topcoat echt een gaaf effect geeft.
  Romy onlangs geplaatst…Keuzestress? Volg je hart!My Profile

  september 22, 2016 at 07:05
 • Reply Babs

  GREYzy in Love vind ik heel mooi, op de foto zien je handen er niet bleekjes uit. Ik wil de laatste tijd alleen maar glans. Matte kleuren krijg ik er nooit zo mooi op.
  Babs onlangs geplaatst…Review! Down to Earth Palette-The Body ShopMy Profile

  september 22, 2016 at 07:41
 • Reply Maaike

  Die grijze tint vind ik juist heel erg mooi. Maar ik hou dan ook heel erg van dit soort kleurtjes. Tis dat ik al een aardige Catrice collectie heb (en meer dan genoeg nagellak in het algemeen), maar deze zien er mooi uit.
  Maaike onlangs geplaatst…Happy moment #6My Profile

  september 22, 2016 at 09:34
 • Reply Deb

  Mooie lakjes, Love Affair In Bel Air is mijn favoriet! Ik ben persoonlijk niet zo van het matte, geef mij maar liever glanzende nagels en lippen 😉 maar smaken verschillen natuurlijk.
  Deb onlangs geplaatst…Michael Kors Rose Radiant gold eau de parfumMy Profile

  september 22, 2016 at 10:25
 • Reply Nienke

  Wauw, ik vind het hele mooie kleuren!
  Nienke onlangs geplaatst…Ik heb een domeinnaam gekocht + het is herfst!My Profile

  september 22, 2016 at 11:34
 • Reply nancy

  Geweldige kleuren en ze hebben ook altijd van die leuke namen!
  nancy onlangs geplaatst…GREEN LEATHER, LACE AND PLEATS.My Profile

  september 22, 2016 at 13:19
 • Reply Lonneke

  Mooi swatches en ik ben gek op catrice nagellak! Take A Brick is mijn favoriete nagellak momenteel.
  Lonneke onlangs geplaatst…Catrice Prime & Fine | Dark Circle EraserMy Profile

  september 22, 2016 at 14:39
 • Reply Romy

  Mooie kleurtjes! Ben zelf fan van de tweede
  Romy onlangs geplaatst…Dam tot Dam by Night 2016My Profile

  september 22, 2016 at 19:27
 • Reply chucky1012

  Zulke prachtige kleuren 😉

  Xoxo

  september 23, 2016 at 05:59
 • Reply Mariëlle

  Ik ben nooit zo van de coats, maar ik vind de kleurtjes wel erg mooi!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Essence bloggers beauty secrets palette – SerenaMy Profile

  september 23, 2016 at 10:35
 • Reply Melike

  Prachtige foto’s en ik vind de kleurtjes ook heel erg mooi! Ik heb zelf wel eens mat geprobeerd, maar ik hou toch meer van glans. Bij mat heb ik een beetje het gevoel alsof ik mijn nagels met een stiftje heb ingekleurd. Ik snap dat dat een beetje een vage uitleg is haha.
  Melike onlangs geplaatst…DIY: Matcha thee gezichtsmakserMy Profile

  september 23, 2016 at 23:16
 • Reply Claudia

  Wat een mooie lakjes allemaal! Ik gebruik eigenlijk nooit een coating. Ben ook meer een glans type
  Claudia onlangs geplaatst…Antipodes Joyous Protein- Rich Night Replenish Serum + WinactieMy Profile

  september 24, 2016 at 08:53
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge