Follow:
beauty

Catrice Sensitiv’ Eyes Volume Mascara

Als je last heb van gevoelige ogen is de keuze aan mascara’s meteen met een flink aantal procenten gedaald. Gelukkig heb ik maar af en toe last van irritaties bij mijn ogen, maar als ze er dan zijn dan gebruik ik het liefst een mascara die de boel niet nog erger maakt. Gelukkig is daar Catrice Sensitiv’ Eyes Volume Mascara!

Het stickertje op de dop trok mijn aandacht. Die was ook niet te missen uiteraard, een fel roze/paarse sticker op een verder vrij clean uitziende mascarahuls. Argan olie is een olie die bekend staat om zijn verzorgende eigenschappen. Panthenol is een ingrediënt die huidherstellend werkt en vochtinbrengende eigenschappen heeft. Dikke prima dus!

Mijn ervaring met mascara’s die voor gevoelige ogen zijn heb ik nog nooit een wow-effect gekregen. Ik ben dan ook heel erg benieuwd wat voor effect deze mascara geeft. Hij belooft volume, dus ik heb hoop!

Het borsteltje ziet er vrij standaard uit. Dit hoeft niets negatiefs te betekenen overigens, ik heb de meest rare borsteltjes gezien, maar niet allemaal geven ze het effect dat ze beloven.

De test!

Nou, ik ben zeer tevreden! Wow, voor een mascara die zich meer richt op de gevoeligheid van de ogen dan op spectaculaire borsteltjes ben ik écht verrast. Geen klontjes, maar een mooie natuurlijke volume. Absoluut een blijvertje.

De mascara is verkrijgbaar bij het Kruidvat en de Trekpleister voor 4,59.

Wat vind jij van het resultaat?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply priscilla

  Ik zie nu al aan het borsteltje dat deze mascara helaas te weinig gaat doen voor mijn wimpers, haha. Fijn dat je zelf zo enthousiast bent 🙂

  maart 25, 2017 at 08:14
 • Reply Romy

  Het resultaat is inderdaad prachtig! Wat fijn, een mascara die geschikt is voor gevoelige ogen én een mooi effect geeft. Deze ga ik onthouden!
  Romy onlangs geplaatst…Twijfelen | 5 tips voor de eeuwige twijfelaarMy Profile

  maart 25, 2017 at 08:44
 • Reply chucky1012

  Prachtig!
  Mooie en fijne mascara!

  maart 25, 2017 at 12:02
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Erg mooi resultaat zo zonder klontjes inderdaad!

  maart 25, 2017 at 16:48
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge