Follow:
Chanel, make-up

Chanel in the summerlight collectie

Iets waar ik altijd naar uitkeek toen ik zelf nog bij de parfumerie werkte waren alleen tijdelijke looks. Al die mooie (vaak) limited editions….prachtig!
Chanel komt eind mei met de In the Summerlight Collectie. Een prachtige look waar ik wat foto’s van kan laten zien.
Les 4 ombres Empreinte du desert 53 euro
Deze wil ik zeker aanschaffen! Wat een prachtige kleurencombinatie! Ook vind ik de oogschaduws van Chanel altijd erg zuinig in gebruik, dat is weer een mooie bijkomstigheid!
Stylo Yeux waterproof 26 euro
Dit waterproof oogpotlood komt in 2 kleuren die perfect bij het oogschaduw palette passen. De andere kleur is dezelfde kleur groen als de oogschaduw. Mooi!!
Le vernis culte 25 euro
Er komen verschillende kleuren nagellak waaronder deze gave groene kleur! Zo verrassend deze zomerlook met toch niet traditionele zomerkleuren. Ik hou ervan!

 

Deze 2 gave duo poeders zijn ideaal voor de zomer als je geen zin hebt in foundation. Met deze poeders kan je toch een prachtige look creëren. Één met highlighter en blush, de ander met bronzing powder die je mooi kan mengen. Deze duo’s gaan 55 euro kosten.
Lipgloss 30 euro
Ook komen er verschillende lipgloss kleuren uit. De lipgloss van Chanel zijn altijd goed gepigmenteerd en blijven lang zitten voor een gloss.
Ik kijk ontzettend uit naar deze Chanel look. Eind mei in de parfumerie!
Zit er iets bij wat jullie zouden willen aanschaffen?
Liefs Hilde

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge