Follow:
Uncategorized

Clarisonic Mia 2 Sonische gezichtsreiniging

Onlangs kocht ik bij de Ici Paris eindelijk mijn Clarisonic Mia 2! ( shoplog ) Ik wilde deze reinigingsborstel al een flinke tijd hebben omdat ik er zoveel goeds over had gehoord en gelezen. Nu heb ik hem al een tijdje in gebruik, en leek het mij goed om jullie mijn ervaringen te vertellen.

IMG_0299

Ik had het geluk dat ik hem met korting kon kopen en dat ik nog keuze had qua kleur. Ik koos voor de zonnige gele variant. Wat ik meteen al positief vind is dat de Clarisonic zo’n heerlijk formaat is. Het houdt makkelijk vast en ligt lekker in de hand. Ook is het niet zo’n ingewikkeld systeem, daar heb ik vaak dan al geen zin in, dan moet je je weer gaan inlezen in allerlei ingewikkelde instructieboekjes etc. Gewoon twee knopjes! Een kind kan de was doen. 😉

Je hebt 2 standen qua snelheid. Een hogere snelheid zal de borstelhaartjes snellere bewegingen laten maken en de huid dieper reinigen.

Ook zit er een timer op, super handig! Tijdens het gebruik geeft de Clarisonic aan wanneer je naar een ander deel van je gezicht moet gaan.

Dus hoe gebruik je hem?

Ik maak voordat ik ga douchen mijn ogen schoon met een aparte reiniging. Dan stap ik onder de douche en maak ik mijn gezicht nat. Ik breng wat cleansingfoam aan op mijn borstel en begin bij mijn kin en neus. Hier ga je 20 seconden rustig overheen. Dan geeft de borstel aan dat je de volgende plek moet gaan reinigen, namelijk je voorhoofd. Ook hier 20 seconden. Dan krijg je nog 2 x 10 seconden voor elke wang. En na 1 minuut is je huid super schoon! Als ik in het verleden mijn gezicht reinigde met mijn handen, had ik na het douchen altijd nog wat restanten vuil op mijn watje. Nu dus echt nooit meer.

Dit zegt Clarisonic over het product:

Beleef de nieuwste innovatie in vooruitstrevende huidverzorging.

Gepionierd door een team van ingenieurs en ondernemers in Seattle, USA, combineert Clarisonic eigen technologie met een revolutionele visie om de huidverzorging te herdefiniëren. Oorspronkelijk ontworpen voor professionelen van de huidverzorging en gebruik in deskundige behandelingen, is de Clarisonic snel uitgegroeid tot de nr. 1 reinigingsborstel, die aanbevolen wordt door leidinggevende dermatologen, schoonheidsspecialisten en professionals in kuuroorden* – een transformatie in de industrie van de huidverzorging.

De Sonische Methode van Clarisonic verenigt enerzijds producten die op de oppervlakte van de huid inwerken en anderzijds een technologie die de huid binnendringt. Zo transformeert deze methode de textuur van de huid , vermindert ze het verschijnen van wijde poriën, huidplooien en rimpels**, en draagt het bij tot een zachtere en stralende huidskleur.

In tegenstelling tot ronddraaiende apparaten, werkt onze gepatenteerde Sonic-technologie met de natuurlijke elasticiteit van de huid. Onze apparaten oscilleren aan een sonische frequentie die meer dan 300 bewegingen per seconde uitvoert. De hieruit resulterende actie, die bekomen wordt tussen de buitenste en de binnenste borstels, maakt vuil en vet vrij, verwijdert diepgelegen onzuiverheden uit de poriën en bereidt de huid voor om topische behandelingen beter te absorberen.

Reinigt 6X beter dan reiniging met de hand.

Klinische resultaten hebben aangetoond dat de producten beter geabsorbeerd worden, en dat make-up, vuil en vet zes keer beter verwijderd worden dan bij een reiniging met de hand.***

Voel het verschil

 • Een zachtere, gezonder uitziende huid
 • Minimaliseert het verschijnen van poriën, huidplooien en rimpels
 • Zacht genoeg om 2X per dag aangewend te worden op alle huidtypes.

* Onderzoek uitgevoerd bij 400 dermatologen in de USA – Juli 2012.

** Zelfbeoordeling van 36 vrouwen na 8 weken.

*** Instrumentele test gebaseerd op de verwijdering van make-up. 5 rotaties met Clarisonic vs. 5 rotaties door manuele verwijdering.

IMG_0300

Ik ben ook echt overtuigd en kan niet meer zonder. Mijn huid voelt schoner en echt zachter aan. Het is even een uitgave, maar met 2 jaar garantie durfde ik dat zeker aan. Om de 3 maanden moet je het borsteltje vervangen. Een beetje vergelijkbaar als een elektrische tandenborstel. De eerste week als je hem gebruikt kan je huid wat pukkeltjes geven. Dit is normaal! Je huid wordt opeens zo goed en diep gereinigd dat al het vuil naar boven komt. Dit trekt na een weekje weg.

Je vindt de Clarisonic bij Ici Paris XL: webshop

Liefs Hilde

** Dit artikel bevat affiliatelinks. ** Ik heb dit product zelf gekocht en niet ontvangen om te reviewen **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply jeapiebel

  Ik gebruik een gezichtsborstel, maar niet van dit merk en ik gebruik hem met veel plezier. Hij is zeker een onmisbaar item geworden. 300 bewegingen per seconde dat is indrukwekkend.

  juni 15, 2016 at 08:43
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Inderdaad! Ik denk dat als je zo’n borstel eenmaal gebruikt, je niet meer zonder kan!

   juni 15, 2016 at 08:58
 • Reply Lonneke

  Door de prijs heb ik deze nog niet maar ik wil hem wel heel graag. Ik geloof gelijk dat het je huid schoner maakt en zacht. p.s. ik had je mail gekregen ik reageer vnv ff erop 😉

  juni 15, 2016 at 13:42
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge