Follow:
clinique, dagverzorging, masker, moisture surge, moisturizer, nachtverzorging, vochtherstel

Clinique Moisture Surge is multifunctioneel!

Voor een leuke prijs een heerlijk vochtverzorgende dagcrème en/of nachtcrème? Dan heb je aan de Moisture Surge van Clinique een hele goede crème!
Allereerst de zeer aantrekkelijke prijs, want voor een 30ml betaal je maar 20 euro en voor een pot met 50 ml maar 29 euro. Kijk, dat is nog een leuke prijs voor een luxe product!
Moisture surge is een crème die één en al vocht aan de huid geeft. Het is een heerlijk verfrissende gel-crème die heel makkelijk smeert en snel intrekt. Zeker als je huid erg vochtarm is zal de huid deze crème echt opslurpen!
Ik gebruik deze crème om de dag als dagverzorging. Ik gebruik eerst het 3-Stappenplan en dan een serum die ook tegen veroudering werkt. Dat doet deze crème namelijk niet.
Maar……zoals ik al in de titel schrijf, is deze crème multifunctioneel. Hoe dan?
Je kan deze crème ook als 5 minutenmasker gebruiken. Masseer de crème zachtjes op een schone huid en veeg na 5 minuten het overtollige weg met een doekje.
Ook kan je deze crème gedurende de dag licht deppen over je make-up als hydratatie boost. Werk je bijvoorbeeld in een vrij droge lucht door airconditioning, dan kan je huid gedurende de dag best wat gaan trekken. Neem een beetje Moisture Surge en dep het over je make-up…heerlijk verfrissend!
Het product is olievrij en parfumvrij.
Nog een heerlijke tip voor de hele warme zomerdagen: zet de pot Moisture Surge in de koelkast. Dan heb je niet alleen een vochtmasker ( als je hem als masker gebruikt ) maar ook een heerlijk verkoelend masker!
Hele fijne dag allemaal!
Liefs Hilde

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Martine Venderbosch

  Heerlijk! Deze gebruik ik ook elke dag onder mijn dagcreme. Goed te weten dat je deze ook als masker kunt gebruiken!

  april 25, 2016 at 06:24
 • Reply Hilde Janbroers

  Ik ben benieuwd wat je ervan vindt als je hem een keer als masker hebt gebruikt! Let me know 🙂

  april 25, 2016 at 06:42
 • Reply Brigitte Vermeulen

  Ik heb hem ook gebruikt in het verleden – ook toen een aktie – ik merkte zelf dat ik toch een vettige crème lekkerder bij mij vind voelen .

  april 25, 2016 at 16:43
 • Reply Hilde Janbroers

  Ik ook hoor! Ik gebruik hem daarom ook niet alleen. Altijd in combinatie met een serum of als masker.

  april 25, 2016 at 16:54
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge