Follow:
beauty

Collection Lasting Perfection Concealer

Mijn moeder gaat geregeld naar Engeland, ze houdt van het land. Als kind gingen wij 3 keer per jaar op vakantie naar Engeland, ook ik heb mijn liefde voor het land door die vakanties gekregen. Over een aantal jaren, als mijn kids wat ouder zijn, zal ik ook weer wat vaker gaan. Maar voor nu moet ik mijn moeder inschakelen om boodschapjes voor mij mee te nemen 😉

Op mijn lijstje stond al een tijdje de concealer van Collection. Op verschillende blogs kwam deze concealer al eens voorbij als zijnde dé perfecte concealer. Dat wilde ik ook weleens testen.

Mijn moeder haalde de concealer bij Booths, de typisch Engelse drogisterij. Het merk Collection was, naar mijn weten, ooit te koop in Nederland maar nu dus een tripje naar Engeland boeken als je graag iets wilt van het merk. ( of ik moet nieuwe informatie over het hoofd hebben gezien ).

Collection is een budgetmerk en deze concealer zal dan ook niet meer dan een paar pond hebben gekost. De exacte prijs weet ik niet. Mijn moeder nam de lichtste kleur voor mij mee: 1 Fair.

De kleur is echt perfect. Het is een wat dikkere mooie substantie en brengt makkelijk aan met de sponsapplicator. Ik dep met de sponsapplicator op mijn oneffenheden en onder mijn ogen en klop de concealer zachtjes in.

De Collection Concealer dekt inderdaad erg mooi. Voor een budgetmerk absoluut een super concealer. Ik heb mijn moeder al getipt dat ze bij haar volgende tripje een voorraadje mag meenemen. 😉

Kennen jullie het merk Collection?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply priscilla

  Jaaaa, dit is echt een groot favoriet van mij! Mooi licht en een perfecte dekking. Helaas zijn ze hier in Nederland echt overprized.

  april 7, 2017 at 11:16
 • Reply marleen

  Echt nog nooit van gehoord dat merk! ziet er wel tof uit!!

  april 7, 2017 at 11:47
 • Reply Danielle

  Hij lijkt me echt goed. Word tijd dat ik eens naar Engeland ga.

  april 7, 2017 at 14:58
 • Reply YuStSoMe

  Ik heb een lichte zwakte voor concealer. Ziet er goed uit. Ik ken het merk nog niet.
  YuStSoMe onlangs geplaatst…Only You | 266 normal is boring | ICI PARIS XLMy Profile

  april 12, 2017 at 19:46
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge