Follow:
Uncategorized

Colourpop Super Shock Metallic Eyeshadow

colourpop

Ik ben niet iemand die heel snel vanuit het buitenland bestelt. Ik vind het vaak teveel gedoe. Helemaal als je via Shipito bijvoorbeeld moet gaan bestellen, ik heb dan al geen zin om het allemaal uit te gaan zoeken en mij ergens aan te melden. Onlangs las ik op Facebook dat de verzendkosten bij Colourpop heel laag waren en je ook nog eens 5 dollar korting kreeg, nou toen heb ik toch een kleine bestelling gedaan!

Uiteraard heb ik al zoveel van het merk Colourpop voorbij zien komen en alle lovende recenties gelezen. Daarom besloot ik 3 nieuwe oogschaduw kleurtjes te bestellen. Ik koos voor Hammered, Stereo en Midnight. Helemaal in de herfststemming zoals je ziet!

colourpop2

Het nadeel alleen van online bestellen is dat de kleuren toch iets anders kunnen zijn in het echt. Ik had namelijk gehoopt dat de Hammered echt mosgroen zou zijn. Helaas lijkt hij erg op Midnight 🙁

colourpop1

Een detail als dit vind ik echt tof!

colourpop3

Onderop de doosjes/potjes staan duidelijk de namen van de kleur.

Prachtige pigmentatie!

Eén ding wat ik echt heel mooi vind zijn de kleuren zo in het potje. Wat een prachtige glans en shimmer!

colourpop5

Stereo

Hammered

Hammered

Midnight

Midnight

Swatches

colourpop8

Hammered – Midnight – Stereo

Zoals je ziet is het niet echt mosgroen maar meer warm bruin. Er zit wel een lichte groene ondertoon is lijkt het, maar niet zoals ik had gehoopt helaas.

colourpop9

colourpop10

Op deze foto’s heb ik de Hammered en de Midnight gebruikt. Prima kleuren, maar ze geven mij niet echt het Wow-effect. Ik vind de Colourpop oogschaduw prima qua pigmentatie en prijs ( ik was voor deze 3 oogschaduws 15 dollar kwijt incl. verzenden ). Ik zou persoonlijk niet buiten acties om deze oogschaduws aanschaffen, daar moet ik dan teveel voor doen zeg maar. Komt er weer een leuke actie? Dan zal ik zeker wel een aantal nieuwe kleurtjes bijkopen.

Heb jij de Colourpop Oogschaduws weleens gekocht?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

18 Comments

 • Reply Blog & Beauty

  Wat een mooie kleurtjes. Hammered en Midnight staan je goed. Ik was juist zo benieuwd naar het kleurtje Stereo. Op je hand is de kleur erg mooi.
  Blog & Beauty onlangs geplaatst…Blogger ♥ ♡ TAGMy Profile

  oktober 10, 2016 at 15:15
 • Reply Griet

  Ik blijf het uitstellen om bij colourpop iets te bestellen, maar ben vooral benieuwd naar hun lipproducten. Jammer dat hammered niet de kleur is die je je had voorgesteld. Ik vind ze er alledrie wel mooi uitzien!
  Griet onlangs geplaatst…Urban Decay | 24/7 Glide On Eye Pencil ‘Rockstar’My Profile

  oktober 10, 2016 at 18:21
 • Reply YuSt

  Oewaaaaah… dat is echt bijna dezelfde. Ik snap je helemaal!
  Ik kocht ze ook met deze knalaanbieding. Precies, normaal best veel gedoe! Alhoewel er hier in Nederland nu ook een site is die het verkoopt. Ben ff de naam kwijt.
  YuSt onlangs geplaatst…Lavera kennismaking te Amsterdam | op pad voor Pink-it.nl | LaveraMy Profile

  oktober 10, 2016 at 18:27
  • Reply Jolanda

   dat is de site: Closet bij CJ. Dan kun je ook betalen met Ideal.

   Gewoon even Googelen.

   oktober 11, 2016 at 16:16
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Ik vind het ook teveel ‘moeite’, haha. Wel mooie kleuren!
  Anna Gerrie – Beautyonthefarm onlangs geplaatst…Nabla shade & glow – baby glowMy Profile

  oktober 10, 2016 at 19:51
 • Reply Tania

  Prachtige kleurtjes heb je gekozen. Zou ook wel eens een bestelling willen doen

  oktober 10, 2016 at 20:06
 • Reply Florentine

  Ik vind ze ook mooi! Maar ik snap wat je bedoeld met het missende ‘wow effect’. Wel prachtige kleurtjes 🙂
  Leuke blog heb je! Liefs, Florentine
  Florentine onlangs geplaatst…Welcome to my life ♥ Oktober 2016My Profile

  oktober 10, 2016 at 20:23
 • Reply Deb

  De verzendkosten vallen me reuze mee! Ik dacht ook dat het bestellen van Colourpop of enorm omslachtig zou zijn of heel duur qua verzendkosten (net als bij Sephora USA). De pigmentatie valt me niet tegen al kan snap ik wat je bedoelt met dat ze je niet het wow effect geven. Wanneer merken zo enorm worden gehyped krijg je daar ook torenhoge verwachtingen van.. die worden helaas niet altijd waargemaakt.
  Deb onlangs geplaatst…Essie In StichesMy Profile

  oktober 10, 2016 at 20:24
  • Reply Mariska

   Buiten deze actie om zijn de verzendkosten wel torenhoog (15-25 euro ofzo?), daarom Shipito. Snap wel dat mensen het veel werk vinden. Meedoen met een groepsorder is dan makkelijker maar kan me voorstellen dat je dat ook een beetje eng vindt als je dat nog nooit gedaan heb. Hoewel ik wel een paar meiden daarvoor ken die 100% betrouwbaar zijn daarvoor!
   Mariska onlangs geplaatst…10 x wat er kut is aan herfst & oplossingenMy Profile

   oktober 10, 2016 at 21:08
 • Reply Babs

  Hammered en Stereo zijn echt tweelingbroertjes! De pigmentatie is goed, dat wel.
  Stereo is een mooie kleur.
  Maar ik ben een keer geschrokken toen ik iets bij Aliexpress kocht en achteraf nog €20 aan verzendkosten moest betalen.. aan de andere kant was het product wel goedkoper dan op andere websites. (buitenlandse) Ik vind het altijd best lastig, dat bestellen in het buitenland, ook omdat ik geen creditcard heb (en ook niet wil hebben ;))
  Babs onlangs geplaatst…Event The Body Shop- The Wildest Christmas ever!My Profile

  oktober 10, 2016 at 21:06
  • Reply me

   Op Alieexpress is alles nep dus ook CP helaas. Ik koop ze gewoon over van mensen hier in Nederland, beetje zoeken en je kunt best wel wat vinden voor dezelfde prijs als je het zelf zou kopen.

   oktober 10, 2016 at 21:38
 • Reply Melike

  Oh daar was de review al hihi. Toen ik je week las had ik nog niet helemaal door dat deze al online stond;) Ik vind vooral het eerste kleurtje heel bijzonder en mooi! Jammer dat je toch een beetje tegen vind vallen. Ik wil ook nooit te veel moeite doen;)
  Melike onlangs geplaatst…Mijn perfecte nude lip van dit moment? Review: Mac Lip Pencil Dervish en Mac Vamplify Anything But DemureMy Profile

  oktober 10, 2016 at 22:08
 • Reply Lonneke

  Ze zijn mooi en ook op FB zie ik het ene naar het andere mooie product van Colourpop voorbij komen.
  Lonneke onlangs geplaatst…Nur Besten Stamping Plate Rose BP-73My Profile

  oktober 10, 2016 at 22:37
 • Reply Jessica J.

  Oké, ik ben officieel verliefd op Hammered. Mijn eerste ColourPop-bestelling moet nog steeds gebeuren, maar ik durf niet goed uit schrik dat het hek dan van de dam is, haha!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Mijn geurendagboek #26 • 2016, week 40My Profile

  oktober 11, 2016 at 07:33
 • Reply Nienke

  Ik heb lipproducten van dit merk, en gebruik ze nooit. Stainen heel erg raar en blijven niet zo geweldig zitten. Vind de formule van de liquids niet zo.
  Nienke onlangs geplaatst…Mijn Cluse horloge.My Profile

  oktober 11, 2016 at 12:51
 • Reply chucky1012

  Zulke mooie kleuren!
  Dit merk ken ik niet.

  Xoxo

  oktober 11, 2016 at 14:32
 • Reply Lindsey Beljaars

  Prachtige kleuren!!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Real Techniques Bold Metals Miracle Diamond SpongeMy Profile

  oktober 11, 2016 at 16:01
 • Reply Astrid

  Mooie kleurtjes! Toch heb ik zelf nog steeds het liefste een palette.
  Astrid onlangs geplaatst…In de pers: HEMA 100 kleuren nieuwe nagellakMy Profile

  oktober 12, 2016 at 19:09
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge