Follow:
Outfit

DavidMartin Bags Minibag Painless Tattoo

Een fleurig tasje voor bij mijn jurkjes is natuurlijk nooit weg. Een tijd geleden kreeg ik van DavidMartinBags twee tassen om te reviewen. De grote reistas heb ik al eens uitgebreid op mijn blog met mijn man als model ( zie hier ), maar voor dit tasje wilde ik nog even een aparte blogpost maken.

Het leuke van dit tasje is, is dat je hem als schoudertas kan dragen, ( ideaal over je hoofd, zakt ie ook niet telkens af ) maar ook als toilettas kan gebruiken. Er kan ook best een heleboel in, super handig!

“Zoek je een ruime en stijlvolle Minibag? Kies de oranje Let’s Get Lost Minibag met een strakke reliëfprint van een Maori tattoo. Smartphone, portemonnee en sleutels vind je snel terug door drie handige zijvakken. Of gebruik de Minibag als luxe toilettas.”

Specificaties: 

 • 26 cm breed, 20 cm hoog en 10 cm diep
 • ritsvak buitenzijde, 3 insteekvakken binnen
 • met verstelbare draagriem
 • waterdicht PU-coated Polyester 600D
 • Dark Olive Green nylon voering

Ik heb de print painless tattoo, er zijn ook nog 2 andere prints verkrijgbaar: Happy Alligator en Terra Cotta. Ik vond de Painless Tattoo super gaaf, dus die heb ik uitgekozen. Ik heb de tas heel vaak bij mij, al mijn belangrijke spulletjes passen erin.

Maar ook als toilettas is dit een geweldige tas. Als ik een weekendje wegga hoef ik nooit heel veel mee te nemen, dan is deze tas perfect als vrolijke toilettas. Multifunctioneel 🙂

Wil je ook zo’n gave unieke fleurige tas? Je kan ze bestellen voor 30 euro op DavidMartinBags

Hoeveel tassen heb jij in je bezit?

Liefs Hilde

** Ik heb dit artikel ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Wat een leuke tas, ik hou wel van knalkleurtjes!
  Ik gebruik op dit moment een tas van De Kunstboer, de kunstboer tassen staan vooral bekend om hun vrolijke kindertassen. Maar ik hou wel van die prints en er zijn ook meer ‘volwassen’ prints, ik heb nu de schoudertas ‘Flowers’.
  Maar van de zomer was ik heel blij met de ‘Parrots’ kunstboer schoudertas. Alleen een probleempje de rits van mijn Danefae jassen is geen dikke vriendjes met mijn tassen, dus die beschadigd de boel. Dus ik ben wel heel hard aan het denken om voor een leren tas te gaan die daar weiniger last van zal hebben. Geniet van je mooie tas! Knuff!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…SoMuch Tante Betsy SS2017 wishlistsMy Profile

  februari 7, 2017 at 09:54
 • Reply Jolanda

  Mooi hoor!! Superhandig ook!

  februari 7, 2017 at 10:16
 • Reply Irina

  Handige tas zeg!

  februari 7, 2017 at 17:15
 • Reply jeapiebel

  Wat een vrolijke kleur en zeker lijkt mij een super handige tas.

  februari 7, 2017 at 18:23
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge