Follow:
fashion, samenwerking

De bikini en badpak trends van deze zomer!

We hebben er al wat zomerse dagen opzitten en veel dames met mij hebben waarschijnlijk de kledingkasten en lades doorgespit om te kijken wat voor zwemkleding er nog past. Elk jaar kom ik tot de conclusie dat het hoog tijd wordt om een nieuw badpak aan te schaffen. Meestal komt dit besef tijdens het aantrekken van de badkleding die ik al in de kast had liggen. Mijn zwemkleding collectie bestaat dan ook uit een badpak waarvan het bandje telkens losschiet én een badpak die supergaaf van kleur is, maar bij het verlaten van het zwembad flink bleek door te schijnen (Yep, heel ongemakkelijk).

Trends in de badmode

De afbeelding bovenaan dit artikel gaf mij een soort van déja vu! In de stof van dit badpak had ik als meisje van een jaar of 8 een badpak. Destijds was dit helemaal in! De “ribbelstof” is dus weer terug.

Niet alleen badpakken met deze stof zijn een trend, ook bikini’s in dit leuke stofje zijn een modetrend. Het voordeel met de stof van vroeger is dat het nu niet absorbeert als een spons. Mijn badpak begon vroeger meteen te lubberen als ik het zwembad in sprong. Niet heel erg fijn 😉

Dierenprint

Al jaren is een dierenprintje niet weg te denken uit de modetrends. Soms subtiel, soms all over the place. Je houdt ervan, of je vindt het vreselijk. Ik moet bekennen dat ik ook wel wat dierenprintjes in mijn kast heb hangen. Of ik voor een dierenprintje bij badkleding zou gaan weet ik nog niet zo goed. Misschien moet ik het gewoon eens passen. Eén voordeel, je badkleding zal niet snel doorschijnen 😉

Mix & Match

Tegenwoordig hoef je met een bikini echt niet meer hetzelfde broekje als top te dragen. Mix er maar een eindje op los! Mijn dochters deden dit vorig jaar al als ze de ene helft van hun bikini niet konden vinden. Nou, dan maar een ander kleur broekje bij de top. Eigenlijk heel fijn omdat je bij veel winkels soms alleen een passend topje kan vinden en het bijbehorende broekje niet meer in je maat hangt. Gewoon lekker mixen, who cares?!

Deze top kan bijvoorbeeld prima met een zwart of wit broekje. Of als je in een hele kleurrijke bui bent kan je ook een heel ander kleurtje als broekje erbij dragen. Zoiets als dit:

Een bikinitop met glitters! Een eyecatcher om deze zomer in de shinen. Ook deze opvallende top kan je prima dragen met een ander kleur broekje. Zeker als je helemaal glitter iets te opvallend vindt is het combineren met een wat neutraler broekje een prima idee.

Soms moet je het voor jezelf ook niet zo lastig maken. Weet dat je er hoe dan ook geweldig uitziet in je zwemkleding (alleen niet als je badpak doorschijnt ;-)). Ik heb dus ook het volste recht om voor deze zomer op zoek te gaan naar een nieuw badpak. Want ik wil met de tropische temperaturen toch echt even een plons kunnen nemen in het zwembad in de tuin.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge