Follow:
lifestyle, samenwerking

De leukste iphone 12 hoesjes van dit moment!

Ik ben altijd op zoek naar leuke kleine cadeautjes voor de verjaardagen van de kids. Thomas is deze maand jarig, de rapporten zijn er weer en ik wil Amy en Fenna ook weleens een kleinigheidje geven om ze te bedanken voor al hun hulp de afgelopen tijd. Ik werk natuurlijk wat meer, en dan is het heel fijn als ze weleens koken, op Thomas passen en helpen in huis. Een cadeautje wat bij alle drie de kids altijd in de smaak valt is iets voor hun iPhone. En zeker bij Amy en Fenna is een nieuw hoesje altijd een schot in de roos!

Leuke printjes

Zoek je bijvoorbeeld een hoesje iPhone 12 dan kom je echt de leukste printjes tegen. Amy en Fenna hebben inmiddels een leuke collectie hoesjes die ze ook regelmatig afwisselen. Als Amy naar een concert gaat wordt niet alleen haar outfit tot in detail samengesteld, daar horen ook een bijpassende tas en hoesje bij. De volgende printjes vielen mij meteen op:

Ikzelf hou van mooie romantische printjes, en Amy ook. Dus ik weet zeker dat Amy het printje hierboven zeker erg mooi zou vinden. Ik vind het in ieder geval een prachtige print! (ik zou er ook wel behang van willen in mijn woonkamer ;-))

Het printje hieronder is iets vrolijker met die mooie gele zonnebloemen. En dat vogeltje erbij, heel schattig. Dit is wel een printje die Fenna erg leuk zal vinden. Al denk ik dat beide printjes voor beide dochters perfect zullen zijn. Misschien kunnen ze nog ruilen af en toe.

Ook onderstaand retro printje is een favoriet van mij. Alle drie mijn kinderen hebben groen als lievelingskleur (en ik ook trouwens), dus dit hoesje kan met veel kledingstukken mooi gecombineerd worden. En een beetje retro in combinatie met het hart van de liefde, wie wil dat nou niet?

Ook belangrijk: kwaliteit!

Naast een geweldig printje waar je vrolijk van wordt wil je natuurlijk ook dat het hoesje je mobiel goed beschermt. Siliconen hoesjes zijn razend populair. Ze zijn flexibel, makkelijk in gebruik en hebben allemaal leuke printjes. Ook zijn ze goed betaalbaar en gaan ze lang mee.

Ook fijn trouwens dat de hoesjes een opstaand randje hebben waardoor het scherm niet de grond raakt als de mobiel per ongeluk valt. Dat is met kinderen toch altijd wel een fijne gedachte.

Voor Thomas kwam ik dit hoesje tegen en weet dat zijn gezicht in een grote grijns zal veranderen als hij de afbeelding ziet.

Waarom je mobiel in zo’n saai hoesje stoppen als je het zo ontzettend leuk kan “aankleden”?

Een hardcase hoesje geeft extra bescherming. Van binnen is het hoesje van rubber om je telefoon goed te beschermen en de buitenkant is van hard glas. Deze combinatie verbeteren de valbescherming. Hier betaal je iets meer voor dan een siliconenhoesje, maar dan is je telefoon dus wel wat beter beschermd. En ook deze hoesjes zijn er in de meest leuke printjes!

Deze moet ik gewoon voor Amy kopen. Zij is mega fan van Harry Styles, en ja, daar horen kersjes bij! (zo wordt Harry met wel meer fruitsoorten geassocieerd)

Handig voor op mijn werk

Nou, en dan nog voor mezelf iets wat ik al heel lang wil: een hoesje met koord! Ik draag op mijn werk vaak een jurk, en dan heb je niet altijd zakken om je mobiel in te stoppen. Nou wil ik dus al heel lang een hoesje met een koord om mijn mobiel bij mij te kunnen dragen. En mijn favoriet zou dan zijn:

Dit hoesje doet mij namelijk denken aan een cover van een boek van Grady Hendrix. Oke, dat ging om een perzik, maar de kleuren lijken erg op die cover. Nu maar hopen dan mijn kinderen mijn blogs ook weleens lezen en de hint snappen 😉

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge