Follow:
kids

De mooiste en leukste puzzels van dit moment!

Tijdens de wintermaanden vinden mijn dochters en ik het altijd al ontzettend leuk om te puzzelen. Lekker ontspannen, ondertussen een beetje kletsen, qualitytime. Wij hebben inmiddels een aantal hele leuke puzzels in de kast liggen, maar er zijn er zo ontzettend veel die ook op ons lijstje staan. Elk jaar maken we ze gewoon weer opnieuw, we raken er niet op uitgekeken. Puzzelen is nu tijdens de lockdown nóg populairder. Hieronder een leuk overzicht met hele toffe puzzels.

New York Puzzle Company puzzel – Harry Potter Collectie Flying Keys 1000 stukjes

Als Harry Potter fan is deze puzzel eigenlijk onmisbaar in onze puzzel verzameling. Heel veel details en erg leuk om een stukje uit de film na te maken dmv de puzzel.

Deze puzzel kan je hier bestellen.

New York Puzzle Company puzzel – Penguin Books Sherlock Holmes 1000 stukjes

Deze puzzel heb ik op mijn werk al in mijn handen gehad, er is zoveel op te zien! Hij is denk ik wel wat lastig door de donkere kleuren, maar dat zie ik dan maar als een extra uitdaging. Ik vind hem mysterieus en een tikkeltje duister….Love it!

Hier kan je de puzzel vinden.

New York Puzzle Company puzzel – New Yorker Beachgoing 1000 stukjes

Dit soort puzzels zijn ontzettend grappig om te maken. Er is zoveel op te zien en zijn vooral erg grappig. Lekker kleurrijk en met al die half blote lijven best een uitdaging denk ik 😉

Bestel de Beachgoing puzzel hier.

Cavallini & Co vintage puzzels

Elke puzzelliefhebber zal zeker genieten van deze mooie en uitdagende puzzel van 1000 stukjes van het Amerikaanse Cavallini & Co. De stukjes zitten in een katoenen zak welke in een stevige kartonnen koker zit. De koker op zich is al een eyecatcher. Inclusief een papieren reproductie van de plaat als hulp bij het puzzelen.

De Cavallini puzzels zijn razend populair. Mooie diverse afbeeldingen en zijn ook erg leuk om cadeau te geven. Er zijn heel veel verschillende soorten. Een kleine greep:

Welke vind jij het leukste? Shop je Cavallini puzzel hier.

Ideal bookshelf: Universal 1000 piece puzzle

Deze puzzel heb ik inmiddels met mijn dochters al gemaakt. Deze puzzel moest ik gewoon hebben! Hij is echt zo leuk!!

Ben jij, net als ik, ook een boekenliefhebber? Dan is deze puzzel een musthave. Scoor hem hier.

Paris Streets – puzzel 1000 st

Dit is toch een sfeervol plaatje? Een romatische puzzel om even heerlijk bij weg te dromen. En ook nog eens voor een leuke prijs! (€9,99)

Shop deze puzzel bij Paagman.

Puzzel Woodland Friends 1000 stuks

Nog een puzzel die ik dolgraag zou willen maken. Wat is er veel te zien op deze mooie plaat. Een uitdaging met al die grassprietjes gok ik 😉

Deze puzzel shop je hier.

New York Puzzle Company puzzel – Vintage Dog Breeds 1000 stukjes

En nog even een super leuke voor de hondenliefhebbers. Staat jouw favoriete ras erbij?

Bij Paagman kan je deze puzzel bestellen.

Maar er zijn nog heel veel meer gave puzzels te krijgen. Vindt ze hier bij Paagman.

Liefs Hilde

Omdat ik hoop dat mensen niet automatisch bestellen bij het blauwe mannetje, en de kleine winkeliers helpen tijdens deze moeilijke tijd, heb ik de puzzels allemaal laten linken naar de winkel waar ik werk. Ik hoop dat het een klein beetje zal helpen in deze moeilijke tijd. xxx

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Miranda

  Vanmiddag via je link de boeken puzzel besteld en het boek van Martien Meiland. Heb een ereader maar zo af en toe een gewoon boek kopen is fijn.

  januari 18, 2021 at 19:19
  • Reply hillybillybeauty

   Oh wat goed! Laat je mij weten hoe je de puzzel en het boek vond? En super lief dat je het bij Paagman hebt besteld 🙂

   januari 19, 2021 at 13:07

  Leave a Reply

  CommentLuv badge