Follow:
beauty, samenwerking

De perfecte serums voor het najaar!

Wanneer de herfst in aantocht is merk ik dat altijd heel snel aan mijn huid. Mijn huid wordt droger, gaat meer trekken en heeft vollere producten nodig. Ik gebruik al sinds mijn tienerjaren een serum in combinatie met mijn dag- en nachtverzorging. Ik hou van dit extra beetje luxe voor mijn huid en merk ook echt een verschil als ik geen serum gebruik (wanneer ik dit een keer vergeet bijvoorbeeld). Ik ben qua merk niet heel erg kieskeurig voor een lekker serum. Vaak koop ik weer eens een ander merk om uit te proberen. Zeker met de gure dagen in het vooruitzicht is een lekker serum een aanrader! Ik heb er een aantal favorieten voor je in deze blog verzameld.

The Ordinary

Wil je niet al teveel geld uitgeven aan een serum, maar toch een kwalitatief mooi product? Ga dan voor The Ordinary! Dit mooie merk is echt een aanrader voor alle huidtypes. Voor een jonge huid zijn er hele mooie producten (mijn dochters gebruiken er ook regelmatig wat van), maar ook voor de wat rijpere huid. En de serums zijn echt zalig!

De prijzen lopen uiteen van ongeveer €6 tot ongeveer €29. Er zijn serums voor een vochtarme huid die de huid heerlijk hydrateren (een favoriet van mijn zus). Ook serums voor de wat oudere huid om fijne lijntjes te verminderen en de huid te verstevigen. Een serum dringt veel dieper in de huid door dan een “gewone” dagcrème of nachtcrème waardoor een serum ook effectiever en doeltreffender is.

The Ordinary is dus zeker een mooi merk om eens uit te proberen!

Paula’s Choice

Paula’s Choice is een merk dat ik in het verleden een aantal keren heb gebruikt. Maar onlangs kwam ik weer een artikel over dit merk tegen en begon het toch weer een beetje te kriebelen om er weer eens iets van aan te schaffen. En mijn voorkeur gaat dan altijd uit naar een serum. Ik hou gewoon van serums!

De prijzen van de producten van Paula’s Choice liggen in het iets luxere segment. Maar voor een serum toch een redelijke prijs vanaf €39. Ook bij Paula’s Choice zijn er verschillende soorten serums verkrijgbaar.

  • Calm Repairing Serum: Zeer mild serum kalmeert en hydrateert een geïrriteerde, rode en gevoelige huid.
  • Skin Recovery Serum: Hydraterend serum – met 0.01% retinol – laat je huid stralen. Beschermt tegen luchtvervuiling.
  • Clinical Discoloration Serum: Deze unieke mix van belangrijke ingrediënten stimuleert een egale teint en vervaagt de zichtbaarheid van hardnekkige, onregelmatige verkleuringen en vlekken.
  • Earth Sourced Power Berry Serum: Ons Power Berry Serum bevat extracten uit dertien soorten bessen, die een bron zijn van antioxidanten. Deze beschermen je huid tegen schadelijke milieu-invloeden en helpen zo om vroegtijdige tekenen van huidveroudering tegen te gaan.
  • Omega+ Complex Serum: Voedt de vochtarme huid, versterkt de huidbarrière & laat de huid zich jonger gedragen.

En dit is nog maar een kleine greep in het uitgebreide serum assortiment van Paula’s Choice. Dit merk is zeker de moeite waard om eens te gaan bekijken en proberen. Ik weet dat ik destijds heel enthousiast was en ga dit merk daarom zeer binnenkort weer eens aanschaffen!

Estée Lauder Idealist

Dit is mijn ’to go to-serum’ wanneer mijn huid echt in een slechte staat is ;-). Ik werkte zelf bij een parfumerie toen dit serum gelanceerd werd, en ik was destijds ook meteen razend enthousiast! Dit serum maakt mijn huid zo super zacht en verfijnt mijn poriën. Ik ben echt verliefd op dit serum. Meestal gebruik ik dit serum in de avond onder mijn nachtcrème en dan in de ochtend een ander serum onder mijn dagcrème. Vaak heeft het ene serum dan meer focus op hydratatie en de ander meer op het bestrijden van rimpeltjes bijvoorbeeld. Zo pak ik alle facetten van mijn huidproblemen aan 😉

Een serum helpt je huid de herfst en de winter door 😉

Wanneer ik in een winkel, of online, de serums bekijk, lijkt het een beetje alsof ik in de hemel ben. Al die mooie producten die mijn huid laat stralen. Ik vind het altijd een feestje om huidverzorging te kopen. Zeker in de periode die gaat komen omdat er dan ook nog weleens leuke cadeausets te vinden zijn met leuke miniaturen er gratis bij ;-).

Zorg goed voor je huid en verwen het dit najaar met een mooi serum. Neem rustig de tijd om te kijken wat er allemaal verkrijgbaar is. Soms is het een aanrader om hetzelfde merk te gebruiken als je dag- en nachtcrème. Zeker wanneer je een gevoelige huid hebt. Er is vast een mooie serum die je huid optimaal laat stralen!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge