Follow:
beauty

Douglas The Original Beautyblender

beautyblender

Een goed sponsje om je make-up mooi aan te brengen? Je hoeft niet verder te zoeken want Douglas heeft hem, de Original Beautyblender. Een prachtig mintgroen sponsje die makkelijk schoon te maken is en perfect in bijvoorbeeld de ooghoeken komt.

The Original Beautyblender is natuurlijk een bekend fenomeen in beautyland. Er zijn al diverse dupes in omloop, maar menig beautyblogger blijft toch bij de original beautyblender. Speciaal voor Douglas brachten ze een special edition uit in een prachtige kleur, hoe gaaf!

beautyblender1

De Beautyblender komt in een plastig kokertje die leuk versierd is. De sticker zegt het al duidelijk, deze uitgave is alleen bij Douglas verkrijgbaar.

Het voordeel van de Beautyblender is de vorm. De zachte spons is ideaal om je foundation vlekkeloos mee aan te brengen. Het puntje van de “kegel” gebruik ik om camouflage heel makkelijk in je ooghoek aan te brengen. Je make-up zit vlekkeloos en prachtig!

beautyblender2

Omdat de spons lekker zacht is zorg je voor het streeploos aanbrengen van je foundation. Ook blush zou je ermee aan kunnen brengen, dit doe ik persoonlijk zelf liever met een blushkwast. Maar de Beautyblender is onmisbaar in mijn dagelijkse make-up routine!

De Original Beautyblender is uiteraard verkrijgbaar bij Douglas voor 19,95.

Hoe breng jij je foundation aan?

Liefs Hilde

** Ik heb dit artikel ontvangen ter review**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Susan

  Ik vind deze zo mooi!
  Susan onlangs geplaatst…Make Up Academy Skin Define Matte Perfect FoundationMy Profile

  december 14, 2016 at 15:15
 • Reply Lieke

  Inderdaad een heel mooi kleurtje!
  Lieke onlangs geplaatst…Persoonlijk | Mijn verjaardag cadeautjesMy Profile

  december 14, 2016 at 15:22
 • Reply Céline

  Ik vind het effect heel mooi, maar helaas was ie heel snel gescheurd bij mij 🙁

  december 14, 2016 at 15:55
 • Reply Astrid

  Wat cool dat Douglas er nu ook eentje heeft. Mooi kleurtje! Ik gebruik nu de zwarte variant en vind ‘m echt super werken.
  Astrid onlangs geplaatst…Etos illuminating eye shadow primer reviewMy Profile

  december 14, 2016 at 16:49
 • Reply Yvonne

  Het ligt aan de foundation, sommige met kwast andere geven een beter resultaat met een BB of zelfs mijn vingers.

  december 14, 2016 at 21:24
 • Reply sherry

  Ik gebruik vaak een beautyblender maar geen echte. Ik ben benieuwd of je dit makkelijk schoon krijgt. Ik koop vaak de neppe want dan kan ik het toch weggooien. Nu ik dit zo zie krijg ik wel zin om eentje aan te schaffen.

  december 15, 2016 at 00:25
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge