Follow:
beauty

Dr Pierre Ricaud Luminexpert Lotion

Dr Pierre Ricaud

Gelukkig is op de foto’s niet te zien dat de lotion van Dr Pierre Ricaud al bijna op is ;-). Ik dacht namelijk dat ik het product al op de foto had gezet, foutje! Maar, inmiddels heb ik de lotion dus al bijna helemaal opgemaakt en kan ik jullie vertellen wat ik van deze nieuwe lotion van Dr Pierre Ricaud vind.

Dr Pierre Ricaud

De Luminexpert lotion bevat AHA fruitzuren wat ik altijd erg prettig vind. Deze fruitzuren zorgen ervoor dat de dode huidcellen die op de huid liggen goed worden verwijdert. Hierdoor verheldert je teint en krijg je een frisse en stralende huid.

“Een huidvernieuwende lotion met AHA-fruitzuren die de huid bevrijdt van dode huidcellen, de huid herstelt, de teint verheldert en de huid voorbereidt op verdere verzorging – alles in één product!
De formule bestaat uit fruitzuren (AHA) voor een peelend effect en het Fysio-Lichtcomplex dat de vitaliteit van de huid stimuleert. De AHA-fruitzuren zorgen ervoor dat dode huidcellen minder gemakkelijk aan elkaar kunnen kleven, waardoor ze eenvoudiger van de bovenste huidlaag kunnen worden verwijderd en celvernieuwing wordt gestimuleerd. Het complex bootst de gunstige effecten van natuurlijk licht op de huid na en hersynchroniseert de celactiviteit*.”

dr pierre ricaud

Het feit dat het flesje al bijna op is geeft wel aan hoe blij ik ben met deze lotion. Als ik in de avond onder de douche mijn make-up heb verwijdert en daarna met een watje de lotion aanbreng zie ik nog steeds wat vuil van mijn huid afkomen. Vuil die, als het zou achterblijven, wellicht tot oneffenheden zou kunnen leiden.

Ook is mijn huid minder dof sinds ik deze lotion in combinatie met mijn andere huidverzorging gebruik. Absoluut een super fijn product!

De Lotion komt in een stevige flacon met 150ml inhoud en kost 16,50. (normaal 28 euro). Je kan het product online bestellen bij Dr. Pierre Ricaud.

Dr pierre ricaud

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Zo dit klinkt en goed.
  Fijn dat jij hier heel tevreden over bent

  Xoxo

  april 21, 2018 at 06:16
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge