Follow:
dr van der hoog, masker

Dr. van der Hoog gezichtsmaskers test

Gisteravond hadden mijn dochters en ik een meidenavond. En dat betekent maskers!! Ik had nog een voorraadje van Dr. van der Hoog maskers dus we besloten ieder een andere te nemen om zo te kunnen vergelijken.
Amy koos voor het Healing Honey Peel off masker, Fenna de Beauty Bamboo Green Tea en ik de Goodbye Wrinkles.
Amy vond dit masker allereerst heel lekker ruiken. Je ruikt echt de honinggeur, maar het is niet al te overheersend.
Dit gelmasker brengt makkelijk aan, maar kijk uit bij je wenkbrauwen. Dit masker droogt op en kan je na ongeveer 10-15 minuten als een soort velletje van je gezicht aftrekken. Vooral het eraf halen vond Amy leuk om te doen, net of je aan het vervellen bent.
Het masker is ideaal voor een wat onzuivere huid omdat het poriën minder zichtbaar maakt en ook reinigend werkt.
Amy vond het een erg fijn masker.
Fenna gebruikte het Beauty Bamboo Green Tea masker. Een heerlijk crème masker die beschermd en voedt. Het masker is wit en smeert makkelijk. Het ruikt lekker fris.
Het masker moet 10-15 blijven zitten om goed zijn werk te doen. Na het verwijderen voelde Fenna haar huid heerlijk zacht aan. Een heerlijk fris masker die heerlijk is om af en toe te gebruiken.
Ikzelf gebruikte het Goodbye Wrinkles masker. Deze breng je aan op je hals en decolleté. Ik vond het masker niet echt lekker ruiken, maar geur is natuurlijk erg persoonlijk, wellicht vinden jullie hem wel lekker ruiken.
Ook denk ik dat je dit masker veel vaker zou moeten gebruiken om resultaat te zien. Je haalt het masker natuurlijk na een minuut of 10 er af dus veel tijd om zijn werk te doen heeft het niet.
Persoonlijk zou ik deze niet snel meer kopen. Hebben jullie er andere ervaringen mee, laat het mij weten!
Fijn weekend allemaal!
En vergeet mijn nieuwe Facebookpagina niet te liken. ( Zie button rechtsbovenin )
Liefs Hilde

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge