Follow:
clinique, masker, moisture surge, nachtverzorging

Een feestje!

Wat is het opeens een feestje geworden als ik in de ochtend even die 5 minuten voor mezelf pak in de badkamer! Kinderen beneden aan hun ontbijt, schooltassen klaar en ik even tijd voor mezelf vrijmaken om mijn gezicht te reinigen en een heerlijke creme op te smeren. Waarom heb ik dat niet veel eerder gedaan?!!
Ik ben nu sinds donderdag met Clinique aan de slag en ik ben om! Wat een verschil met de goedkope cremes die ik de afgelopen jaren heb gebruikt. Afgezien van het feit dat het allemaal veel lekkerder smeert en aanvoelt, zie ik ook echt resultaat.
Donderdag toen ik bij Ici Paris mijn spullen kocht kreeg ik natuurlijk wat proefjes mee. Waaronder de Clinique Moisture Surge Overnight Mask. Maskers gebruiken is nooit mijn sterkste punt geweest. Het kost toch tijd! En tja, die tijd nam ik vaak niet. Maar het is een gegeven dat een masker in 1 x even heel intensief je “probleem” aanpakt.
Maar dit masker is daarom voor mij de oplossing!! Een masker die je gewoon mag laten zitten en in plaats van je nachtcreme kan gebruiken. Bijvoorbeeld 2 x per week gebruik je dit masker in plaats van je nachtverzorging. Ook is hij zuinig in gebruik, zeker als je gewoon je DDML eronder gebruikt.
Dus donderdagavond heb ik meteen dit masker gebruikt. Je brengt een lekkere laag aan, niet teveel maar ook niet te weinig. Ik merkte dat het lekker luchtig van structuur is, absoluut niet vet. Ook plakt het niet. Dus geen last tijdens het slapen dat je kussen onder de vlekken zit, of dat je het merkt tijdens het slapen.

Het masker geeft een ultieme vochtboost aan je huid. Je zal zien dat oppervlakkige vochttekort lijntjes vervagen. Ook voelt je huid echt heerlijk aan in de ochtend.
Ook ideaal voor een huid die wat onrustig is, rode vlekjes heeft, want het masker kalmeert ook meteen.
In de tube zit 100 ml en kost 38 euro. Oa verkrijgbaar bij Ici Paris.
Dit is zeker het eerste wat ik ga aanschaffen als mijn proefje op is.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge